P puka1606
@GezegeNKralicesi
D doakolik
H hotcouture
@cesmi_naz
Kakao ve Ben
@akrep33
@kayacans
Bu kişilerden biri o zaman
bu tanıtımda kızıl demedimmm eskilerde demiştim bence sen benim katilimsin ve şuan yakalandınÜmran bana yazan sen misin diil misin off deli olcam hic konuşmuyor whatsapptan umarım sen diilsen bile aktif biridir sohbet ettiğim biridir insallah
Tanıtım topiginde oyle bisi hatirliyorum tatlim bir de profil fotondan dolayı dedim kotu mu ettim artık ne renk bakiyim saclar:)
Ben miyim acaba
Çalışıyorum canım aralarda ne kadar okuyabilirsem.. Ama akşam yattıktan sonra gece 2 lere kadar çıkarıyorum kitabın içindenOrtam ne kadar güzel. Şimdi öyle bir yerde olmak isterdim.
Asla garip olmaz aksine çok hoş bir durum olur.. Düşünsene tanimadigin bir insan için gönülden hediyeler aliyorsun tek,tek paketliyorsun küçücük notlarda yaziyorsun.. O mutluluk şahaneben şahsen konuşmayıp muhabbet etmediğim insanla hediyeleşemem ki ya garip olur
ahahahaha yahu sen neden benim aleyhime çalışıyosunFacebook hesabın varsa, istediğin bir kitapla ilgili bir şey paylaştıysan ve_meLinDa_ ekli olmadan görebiliyorsa sensin canım
İste bizde oyle düşünüyoruz ama bazıları sohbete katılmıyor Can'ım her sene boyle oluyor maalesef kiben şahsen konuşmayıp muhabbet etmediğim insanla hediyeleşemem ki ya garip olur
ahahahaha yahu sen neden benim aleyhime çalışıyosunkurbanım seni dedektif mi tayin etti acaba
Asla garip olmaz aksine çok hoş bir durum olur.. Düşünsene tanimadigin bir insan için gönülden hediyeler aliyorsun tek,tek paketliyorsun küçücük notlarda yaziyorsun.. O mutluluk şahane
Himm.Benim kurbanım biraz toplu bir hatun yeni ipucummmm
Ayy vala cok sen doğmuştun icime ama diilsin sanirim whatsapptan iletişime gecti ama cok konuşmadık cok sevmiyo konusmayi kendi tahmin etmemi istemiyor sanirim. Neyse ayıp olmasın katılıme :)kız çok mu istiyosun benim olmamı istiyorsan değişelim kurbanları seni alayım ben kurbanım diye
O zaman önceki tanıtımdaki hatirliyorum bir de profil foton forumdaki ayy yoksa yakalandım mıbu tanıtımda kızıl demedimmm eskilerde demiştim bence sen benim katilimsin ve şuan yakalandın
kendi rengine döndürmeye çalışıyorum canım açtırmıştım rengini kumrala boyamıştım dipler kendi rengi oldu uçlara doğru daha açık şuan
boyamıcam bakalım kendi rengime dönecem kısmetse
Sen yine giriyorsun kuzum ben foruma katıldığını görüyorum sonucta herkesin isi var herkes ben mi ıssız güçsüz ede takiliyorumSosyal medya kullanmıyorumkızlar pek sohbetlere katılamıyorum hepinizden özür diliyorum ancak yıl sonu çalışanlar için oldukça zor bir dönem. Yine de takip etmeye çalışıyorum. Kimin kurbanıysam ortaya çıksın birşey deniycemmmm
Ayy morenica. Ben çok severim.. Vede yazarım..Tabii bu da farklı bir bakış açısı.
Ama ben sevgilisine bile böyle küçük notlarlı sürprizler yapamayan biri olarak hiç tanımadığım, sohbetini, konuşma tarzını bilmediğim birine içten sözler yazabileceğimi düşünmüyorum.
Ayy morenica. Ben çok severim.. Vede yazarım..
tanışmıyoruz ya ama sohbet edelim manasında dedim onuAsla garip olmaz aksine çok hoş bir durum olur.. Düşünsene tanimadigin bir insan için gönülden hediyeler aliyorsun tek,tek paketliyorsun küçücük notlarda yaziyorsun.. O mutluluk şahane
Olsun,İste bizde oyle düşünüyoruz ama bazıları sohbete katılmıyor Can'ım her sene boyle oluyor maalesef ki
Evet haklisin canım o zaman başka topiklerde Fink atacagima buralardayim...şimdi mola zamanı öğlen yemeğimiz 12 de..1 den sonra gorusmek üzere.tanışmıyoruz ya ama sohbet edelim manasında dedim onu
mesela sohbet etmediğim bir kurbanıma özenirim evet güzel şeyler alırım sonuçta öyle konuştuk dimi,
ama senle sohbet ediyorum ya şimdi, atıyorum kurbanım sen olsan dahada bir özenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?