- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
acaba benmiyim :)
bilmem ki neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba benmiyim :)
maşallah iyi tahminler ama 1 tane eksik ben hülyam(şimdiki nicki Cevrimhici )
çok merak ettim
aynen canım
Alla alla ne yazmış kı bende yazdım o konuya ama banlamamislar bak hayirlisi olsun yirtmisimEvli bir erkekle birlikte olan kadına söylediklerinden dolayı banlanmış
Ben argo bir şey de görmedim. Yazık olmuş @GezegeNKralicesi ne
benim katilim sen değilsin demekkkk çünkü ben direkt vikitap adresi verdim yüzsüzce
kız daha kendini belli etme :)Kuzularım günaydınlar hepinize:)
Alla alla ne yazmış kı bende yazdım o konuya ama banlamamislar bak hayirlisi olsun yirtmisim
Bu arada sevgili _meLinDa_ bende dediğin düşünceyle yeni kitaplar almayı askıya biraktim belki sevgili katilim bana kitap almayı düşünür diye
Kuzularım günaydınlar hepinize:)
Alla alla ne yazmış kı bende yazdım o konuya ama banlamamislar bak hayirlisi olsun yirtmisim
Bu arada sevgili _meLinDa_ bende dediğin düşünceyle yeni kitaplar almayı askıya biraktim belki sevgili katilim bana kitap almayı düşünür diye
heheheh benim öyle bir sorunum olmadığı için rahatımKuzularım günaydınlar hepinize:)
evet katılıyorummm herkes okuduğu kitapları yazsınAy inşallah kib lemezler.
Bence herkes istediği kitap listesini yayınlasın
evet ablammmm
Yeni kıyafet aldım, yakışmış mı?
evet mantıklı.almak istediği kitap yazılırsa daha hoş bi supriz olurrrevet katılıyorummm herkes okuduğu kitapları yazsın
Ahaha aramızda kalsın sustum:)kız daha kendini belli etme :)
O derece siparis edelim mi diyosun:) benim elimdeki kitabı fa alsa ben seve seve başucuma koyarım onu maneviyatı daha onemli hic sorun olmaz yanı kitap almak isterse seve seve alsın katilim.Ay inşallah kib lemezler.
Bence herkes istediği kitap listesini yayınlasın
Ya eski mesajlar durmadığı için araştırmayı ben yapamadım.
Aaaa sen kürk mantolu madonnayı mı alacaksın yoksa ?
vayyyyy beeeeee çok etkilendim kurbanıma ayıp olacak ama sen benim kurbanım olur musun böyle bi yükten(yani stresten) belkim kurtarırsınAhaha aramızda kalsın sustum:)
O derece siparis edelim mi diyosun:) benim elimdeki kitabı fa alsa ben seve seve başucuma koyarım onu maneviyatı daha onemli hic sorun olmaz yanı kitap almak isterse seve seve alsın katilim.
sen o kitabı mı istiyorsun
kitap hakkında no comment
facebook hesabı sağolsun kurbancıımın
ahan da bi ipucu daha susayım ben artık
Aa benim Facebook hesabım yok adıma dair o Zaman ben senin kurbanın değilim eledim seni kızıl kisss:)sen o kitabı mı istiyorsun
Yaa bak senden de şüpheleniyordum Ümran sende mi benim katilimvayyyyy beeeeee çok etkilendim kurbanıma ayıp olacak ama sen benim kurbanım olur musun böyle bi yükten(yani stresten) belkim kurtarırsın
sen o kitabı mı istiyorsun
bilemiycem orasını belki kandırıkçılık yapıyorumdurAa benim Facebook hesabım yok adıma dair o Zaman ben senin kurbanın değilim eledim seni kızıl kisss:)
Yaa bak senden de şüpheleniyordum Ümran sende mi benim katilim
Değilsin ya peki bu benle iletişime gecen ya kim kim kim:) seve seve olurum kurbanın canim benim ya onemli olan maneviyat yanı bence.
bilemiycem orasını belki kandırıkçılık yapıyorumdur
tabi canım önemli olan maneviyat olması dostluk kazanılması ebedi olması hatırlanmak yani canım benim
asivemai canımya ben kime çıktım? Sohbet ediyor mu? Aktif mi sadece onu söylesen