• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kuzularım günaydınlar hepinize:)
Evli bir erkekle birlikte olan kadına söylediklerinden dolayı banlanmış :KK43:
Ben argo bir şey de görmedim. Yazık olmuş @GezegeNKralicesi ne :KK43:
Alla alla ne yazmış kı bende yazdım o konuya ama banlamamislar bak hayirlisi olsun yirtmisim:KK11:
Bu arada sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ bende dediğin düşünceyle yeni kitaplar almayı askıya biraktim belki sevgili katilim bana kitap almayı düşünür diye:21:

Alla alla ne yazmış kı bende yazdım o konuya ama banlamamislar bak hayirlisi olsun yirtmisim:KK11:
Bu arada sevgili _meLinDa_ _meLinDa_ bende dediğin düşünceyle yeni kitaplar almayı askıya biraktim belki sevgili katilim bana kitap almayı düşünür diye:21:
kız daha kendini belli etme :)

Ay inşallah kib lemezler.

Bence herkes istediği kitap listesini yayınlasın :D :D

heheheh :KK53::KK53::KK53: benim öyle bir sorunum olmadığı için rahatım :KK47::KK47::KK47:

kız daha kendini belli etme :)
Ahaha aramızda kalsın sustum:)
Ay inşallah kib lemezler.

Bence herkes istediği kitap listesini yayınlasın :KK70: :KK70:
O derece siparis edelim mi diyosun:) benim elimdeki kitabı fa alsa ben seve seve başucuma koyarım onu maneviyatı daha onemli hic sorun olmaz yanı kitap almak isterse seve seve alsın katilim.

Ahaha aramızda kalsın sustum:)

O derece siparis edelim mi diyosun:) benim elimdeki kitabı fa alsa ben seve seve başucuma koyarım onu maneviyatı daha onemli hic sorun olmaz yanı kitap almak isterse seve seve alsın katilim.
vayyyyy beeeeee çok etkilendim kurbanıma ayıp olacak ama sen benim kurbanım olur musun böyle bi yükten(yani stresten) belkim kurtarırsın

sen o kitabı mı istiyorsun :confused:
kitap hakkında no comment :KK30:
facebook hesabı sağolsun kurbancıımın :KK6:
ahan da bi ipucu daha :KK17: susayım ben artık
Aa benim Facebook hesabım yok adıma dair o Zaman ben senin kurbanın değilim eledim seni kızıl kisss:)

vayyyyy beeeeee çok etkilendim kurbanıma ayıp olacak ama sen benim kurbanım olur musun böyle bi yükten(yani stresten) belkim kurtarırsın
Yaa bak senden de şüpheleniyordum Ümran sende mi benim katilim
Değilsin ya peki bu benle iletişime gecen ya kim kim kim:) seve seve olurum kurbanın canim benim ya onemli olan maneviyat yanı bence.

sen o kitabı mı istiyorsun :confused:
kitap hakkında no comment :KK30:
facebook hesabı sağolsun kurbancıımın :KK6:
ahan da bi ipucu daha :KK17: susayım ben artık

Ben onu okudum canım. Güzel bir kitap. 2 kişiye hediye etmiştim. Çok beğenmişlerdi.
Bu konuda geçen konuşma geçtiya o kitabı isteyen biri vardı. Şahsen ona alacak olsam kesin alırdım onu.

Facebook hesabını söyleyenlerden biri hığmmm :KK51:

Aa benim Facebook hesabım yok adıma dair o Zaman ben senin kurbanın değilim eledim seni kızıl kisss:)

Yaa bak senden de şüpheleniyordum Ümran sende mi benim katilim
Değilsin ya peki bu benle iletişime gecen ya kim kim kim:) seve seve olurum kurbanın canim benim ya onemli olan maneviyat yanı bence.
bilemiycem orasını belki kandırıkçılık yapıyorumdur :KK53::KK53::KK53::KK53::KK28::KK28::KK28::cool::cool::cool::cool::cool:
tabi canım önemli olan maneviyat olması dostluk kazanılması ebedi olması hatırlanmak yani canım benim :KK19::KK19::KK19:

Back