2016 yılbaşı çekilişi

aaaaa bana niden kızıl dediiinnnnn
yoksa beni gördün mü gördüysen katilim sen misin
bi de artık kızıl diilim

isim soyisimi yolladı ya ümrannn ee faceten aratınca kabak gibi çıktı napim

Aralarda ne demek ara sayfalarda yazdı mı?

Olsun herkesya üzülüyor insan..
bende herkesin burda olmasını isterim canım ama ne yapabilir fazlası elimden gelmiyo insanlarımız biraz da düşünmesi lazım kimseyi zorlayamam sonuçta aktif olacağız denilip katılım yapıyolar sonra başka topiklerde gezip buraya gelmiyorlar ve amaçları sadece hediye oluyor ben bugün buraya gelmedin diğer topiklerde geziyorsun dediğimde özelime karışmaya hakkın yok diyolar ben özele girmedim arkadaşım ben sadece baktım ve gün içerisinde kk y agirilip buraya uğramadığını dile getirdiğim zaman kötü oluyorum

Kendi adıma ben de dün bana çıkan kişiyi başka konularda görüp burada görmeyince üzüldüm. Mecbur değil kimse elbet ama. Sonuçta amaç sadece hediye göndermek ve gelmesi ise internetten herkes kendi istediği şeyleri alabilir. Hem riske de girmez. Madem tanışıp sohbet muhabbet edilmeyecek. Anlamsız oluyor.
Sonra bir sebebi olduğunu öğrendim. Ama yine bekliyor insan..

Yani sen benden bizden çok dert ediyorsundur ama elden bir şey gelmez. Kötü olma boşver. Herkes kendinden sorumlu diye düşünmek lazım.

bilemiycem orasını belki kandırıkçılık yapıyorumdur
tabi canım önemli olan maneviyat olması dostluk kazanılması ebedi olması hatırlanmak yani canım benim
Ümran bana yazan sen misin diil misin off deli olcam hic konuşmuyor whatsapptan umarım sen diilsen bile aktif biridir sohbet ettiğim biridir insallah

aaaaa bana niden kızıl dediiinnnnn
yoksa beni gördün mü gördüysen katilim sen misin
bi de artık kızıl diilim
Tanıtım topiginde oyle bisi hatirliyorum tatlim bir de profil fotondan dolayı dedim kotu mu ettim artık ne renk bakiyim saclar:)

aynen öyle canım herkes kendinden sorumlu aslında bi nevi de kul hakkı yeniliyor bence bana göre kendi fikrim ama tabi yine herkesin vicdanına bırakıyorum kendileri bilir

kız çok mu istiyosun benim olmamı istiyorsan değişelim kurbanları seni alayım ben kurbanım diye

inşallaah.

Kızlar ben pembe bir yalan söyledim Benim çıktığım kişinin sinyal vermesi lazımdı ama vermedi. Demek ki ben sohbet etmedim :) Dünden beri konuştuğumuz herkesi eliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…