üzgünümSöylemeyecek misin?
aralardaPeki
Kesin buralarda değil..
hem üzülme bak benimde katilciğim ortalarda yokPeki
Kesin buralarda değil..
aralarda
hem üzülme bak benimde katilciğim ortalarda yok
Aa benim Facebook hesabım yok adıma dair o Zaman ben senin kurbanın değilim eledim seni kızıl kisss:)
Yaa bak senden de şüpheleniyordum Ümran sende mi benim katilim
Değilsin ya peki bu benle iletişime gecen ya kim kim kim:) seve seve olurum kurbanın canim benim ya onemli olan maneviyat yanı bence.
Ben onu okudum canım. Güzel bir kitap. 2 kişiye hediye etmiştim. Çok beğenmişlerdi.
Bu konuda geçen konuşma geçtiya o kitabı isteyen biri vardı. Şahsen ona alacak olsam kesin alırdım onu.
Facebook hesabını söyleyenlerden biri hığmmm
bende herkesin burda olmasını isterim canım ama ne yapabilir fazlası elimden gelmiyo insanlarımız biraz da düşünmesi lazım kimseyi zorlayamam sonuçta aktif olacağız denilip katılım yapıyolar sonra başka topiklerde gezip buraya gelmiyorlar ve amaçları sadece hediye oluyor ben bugün buraya gelmedin diğer topiklerde geziyorsun dediğimde özelime karışmaya hakkın yok diyolar ben özele girmedim arkadaşım ben sadece baktım ve gün içerisinde kk y agirilip buraya uğramadığını dile getirdiğim zaman kötü oluyorumAralarda ne demek ara sayfalarda yazdı mı?
Olsun herkesya üzülüyor insan..
Ben değilim..sabredin kızlar.. Ne kaldı sunun sırasında son hediyelerimi bu akşam iş çıkışı halledecegim..@ariesfount
@GezegeNKralicesi
D doakolik
H hotcouture
@cesmi_naz
Kakao ve Ben
@akrep33
@kayacans
Bu kişilerden biri o zaman
bende herkesin burda olmasını isterim canım ama ne yapabilir fazlası elimden gelmiyo insanlarımız biraz da düşünmesi lazım kimseyi zorlayamam sonuçta aktif olacağız denilip katılım yapıyolar sonra başka topiklerde gezip buraya gelmiyorlar ve amaçları sadece hediye oluyor ben bugün buraya gelmedin diğer topiklerde geziyorsun dediğimde özelime karışmaya hakkın yok diyolar ben özele girmedim arkadaşım ben sadece baktım ve gün içerisinde kk y agirilip buraya uğramadığını dile getirdiğim zaman kötü oluyorum
Ben değilim..sabredin kızlar.. Ne kaldı sunun sırasında son hediyelerimi bu akşam iş çıkışı halledecegim..
Ümran bana yazan sen misin diil misin off deli olcam hic konuşmuyor whatsapptan umarım sen diilsen bile aktif biridir sohbet ettiğim biridir insallahbilemiycem orasını belki kandırıkçılık yapıyorumdur
tabi canım önemli olan maneviyat olması dostluk kazanılması ebedi olması hatırlanmak yani canım benim
Tanıtım topiginde oyle bisi hatirliyorum tatlim bir de profil fotondan dolayı dedim kotu mu ettim artık ne renk bakiyim saclar:)aaaaa bana niden kızıl dediiinnnnn
yoksa beni gördün mü gördüysen katilim sen misin
bi de artık kızıl diilim
aynen öyle canım herkes kendinden sorumlu aslında bi nevi de kul hakkı yeniliyor bence bana göre kendi fikrim ama tabi yine herkesin vicdanına bırakıyorum kendileri bilirKendi adıma ben de dün bana çıkan kişiyi başka konularda görüp burada görmeyince üzüldüm. Mecbur değil kimse elbet ama. Sonuçta amaç hediye göndermek ve gelmesi ise internetten herkes kendi istediği şeyleri alabilir. Hem riske de girmez. Madem tanışıp sohbet muhabbet edilmeyecek. Anlamsız oluyor.
Sonra bir sebebi olduğunu öğrendim. Ama yine bekliyor insan..
Yani sen benden bizden çok dert ediyorsundur ama elden bir şey gelmez. Kötü olma boşver. Herkes kendinden sorumlu diye düşünmek lazım.
kız çok mu istiyosun benim olmamı istiyorsan değişelim kurbanları seni alayım ben kurbanım diyeÜmran bana yazan sen misin diil misin off deli olcam hic konuşmuyor whatsapptan umarım sen diilsen bile aktif biridir sohbet ettiğim biridir insallah
Tanıtım topiginde oyle bisi hatirliyorum tatlim bir de profil fotondan dolayı dedim kotu mu ettim artık ne renk bakiyim saclar:)
Ümran bana yazan sen misin diil misin off deli olcam hic konuşmuyor whatsapptan umarım sen diilsen bile aktif biridir sohbet ettiğim biridir insallah
Tanıtım topiginde oyle bisi hatirliyorum tatlim bir de profil fotondan dolayı dedim kotu mu ettim artık ne renk bakiyim saclar:)
Severim kitapları su an okuduğum kitap. İş yerindeki molalarda budur..
Eki Görüntüle 1706588
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?