Dün whatsaptan ekledim deniz manzara resmi vardı fotosunda ipucu verim birazEee kızlar kurbanlarinizla katillerinizle araniz nasil bakayimbiraz konumuza donelim bencee
evet ama bu seferde başka türlü sağlığa zarar geliyor :s oturduğum yere ile yabancıyım canm :SBana yakında eczanede çalışan bir arkadaş oturuyor. Ben de gidip ona vurduruyorum. Yakınında böyle biri olsa ne güzel olurmuş.
Ben de bir defa majezikten sonra çok fena olmuştum. Ama diğerleri geçirmiyor benim ağrımı
heran her şey olabilir ben bile olabilirm
Benim kişim beni bilmiyor ben de kime olduğumu bilmiyorumAcaba konu içinde muhabbet eden biri mi :?
evet ama bu seferde başka türlü sağlığa zarar geliyor :s oturduğum yere ile yabancıyım canm :S
heran her şey olabilir ben bile olabilirm
kızlar bu sayfaların hali ne :)
sağol cnm bazen deniyorum evet şekerli sudan ziyade şehzade çayı (narçiçeği) buda şekerli baya iyi geliyr banaGeçmiş olsun canım ilaç kullamayı hiç sevmediğimden şekerli suda yada kekik suyu yapardım iyi gelirdi bi dene istersen
ben dün 170 lerde bırakmıştım sohbeti.bi açıyorum ilerlemiş baya.okumakta zorlanıyorum bea :)Hangi sayfaların? Anlayamadım ben
ben dün 170 lerde bırakmıştım sohbeti.bi açıyorum ilerlemiş baya.okumakta zorlanıyorum bea :)
Dün whatsaptan ekledim deniz manzara resmi vardı fotosunda ipucu verim birazyazıcaktım geç olur diye yazmadım banada yazan yok malesef
gizliden takip ediyordur belkiDün whatsaptan ekledim deniz manzara resmi vardı fotosunda ipucu verim birazyazıcaktım geç olur diye yazmadım banada yazan yok malesef
Ohh ne güzel tabi sen ikisinide biliyosun rahatsinbenim 2si ile de çok iyi canım katilim canım kurbanım
Iımmm şey belkim bendim belkim deyildimYaaa
Bana dün sen mi yazdın ki o zaman? :)
gizliden takip ediyordur belki
Ohh ne güzel tabi sen ikisinide biliyosun rahatsin
Iımmm şey belkim bendim belkim deyildim
Ohhh eve geldim çok şükür sohbete balıklama atlayabilirim :)
Vallaha mi kız bana yapıyorsun dimi
o zaman benim kurbanın :)
Canım ben bol bol anlattım kendimi hediye alırken cok zorlanmazsin
Beğenmek ne kelime bayilirimmmmmm
İsareeeeeeeeettttt
Dün whatsaptan ekledim deniz manzara resmi vardı fotosunda ipucu verim birazyazıcaktım geç olur diye yazmadım banada yazan yok malesef
Ben katilimi buldumOoo ipucu sağlam :)
Kızz benmiyim yoksa bendede deniz var profilimde kesin sensindir benim katill
Ben katilimi buldum
Kızlaaarr bendende bir ipucu gelsinmi
Senmisin benim katil yoksa bana aliyon dimi o cixileriSelam hanımlar bu pazartesi kargoya veriyorum çok cici şeyler alıyorumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?