• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar telefon cok kasıyor benim doğru duZgun yazamıyorum zaten klavye değiştiriyor ya malum. Simdi cikiyorum ben birazdan pc yi açıp gelirim opuyorum

:KK43: Hayırdır inşallah ne sancısı?

Vala senenin ilk karı yağdı Ankara'ya kızlar:) fırtınanın sesine uyandım yoksa daha misil misil uyuyordum:)
Bu arada YEKTA61 YEKTA61 Can'ım gecmis olsun hayirdir

hayırdır canım noldu geçmiş olsun

sağlun kızlar önemli bişey değil adet sancısı benim ağır geçer hep dünde baya fena oldum tansiyonum düştü felan biyandan sancı :S gece uyutmadı

sağlun kızlar önemli bişey değil adet sancısı benim ağır geçer hep dünde baya fena oldum tansiyonum düştü felan biyandan sancı :S gece uyutmadı
offf o çok sıkıntılı işte canım allah şifa versin ama doğum yapınca geçiyo ;)

amaann ne bileyim :) Canım sıkkın bu aralar kayınvalidecik pazar gününden beri gelicem diyip 3 gündür gelmiyor ve ben 3 gündür hazırlık yapıyorum dün patladımm :KK62::KK62:
ayyy kıyamam ya insanlarımız da hiç düşünce yok ya boşver sende hazırlama bişey artık sorarsa söylersin ben 3 gün yaptım gelmedin bu kezde gelmezsin diye yapmadım diye söylersin boşver haketmiyorlar

ayyy kıyamam ya insanlarımız da hiç düşünce yok ya boşver sende hazırlama bişey artık sorarsa söylersin ben 3 gün yaptım gelmedin bu kezde gelmezsin diye yapmadım diye söylersin boşver haketmiyorlar

aynen öyle valla sinirlerim boşaldı eşimde ağzını açıp teselli vermeyince daha çok kırıldım yani mutsuzum bugün...:110:

aynen öyle valla sinirlerim boşaldı eşimde ağzını açıp teselli vermeyince daha çok kırıldım yani mutsuzum bugün...:110:
ahhh şu erkekler yok mu erkekler aynı şeyi biz annelerine yapsak demediklerini bırakmazlar ama konu anneler olunca sus pus oluyolar boşver kuzum biz varız burda yanındayız

Of çok fena oluyor. Ben de sürekli majezik alarak atlatıyorum. Almayı unutmazsam fena oluyor :(
Keşke acile gidip ine vurdursaydın.

Of çok fena oluyor. Ben de sürekli majezik alarak atlatıyorum. Almayı unutmazsam fena oluyor :KK43:
Keşke acile gidip ine vurdursaydın.
Kuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midem

amaann ne bileyim :) Canım sıkkın bu aralar kayınvalidecik pazar gününden beri gelicem diyip 3 gündür gelmiyor ve ben 3 gündür hazırlık yapıyorum dün patladımm :KK62::KK62:

Gerçekten sinir bozucu. Bir daha gelmek istediğinde hazırlık yapmayıp hazır bir şeyler alırsın. Sonra da söylersin "bu sefer de gelmezsiniz diye düşünmüştüm" diye. Mesajı alır zaten.

Kuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midem

Bana yakında eczanede çalışan bir arkadaş oturuyor. Ben de gidip ona vurduruyorum. Yakınında böyle biri olsa ne güzel olurmuş.

Ben de bir defa majezikten sonra çok fena olmuştum. Ama diğerleri geçirmiyor benim ağrımı :(

Geçmiş olsun canım ilaç kullamayı hiç sevmediğimden şekerli suda yada kekik suyu yapardım iyi gelirdi bi dene istersen

Back