- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
O zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)
ayy ne güzel yaa burayada yağsın artıkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)
ayyyyyy çok özledim karın yağışını izlemeyi sıkı sıkı giyinmeyi o güzelim beyaz örtüyüVala senenin ilk karı yağdı Ankara'ya kızlar:) fırtınanın sesine uyandım yoksa daha misil misil uyuyordum:)
Bu arada YEKTA61 Can'ım gecmis olsun hayirdir
eski katilim nerelerdesin yahuuayy ne güzel yaa burayada yağsın artıkkk
Deniz kenarına yağmaz hiçevet izmir e hiç yağmıyor sadce geçen sene bi yağdı azcık aliağa dan canım ama aslen buralı değilim
Hayırdır inşallah ne sancısı?
Vala senenin ilk karı yağdı Ankara'ya kızlar:) fırtınanın sesine uyandım yoksa daha misil misil uyuyordum:)
Bu arada YEKTA61 Can'ım gecmis olsun hayirdir
hayırdır canım noldu geçmiş olsun
offf o çok sıkıntılı işte canım allah şifa versin ama doğum yapınca geçiyosağlun kızlar önemli bişey değil adet sancısı benim ağır geçer hep dünde baya fena oldum tansiyonum düştü felan biyandan sancı :S gece uyutmadı
zngldak:)))Fırtınalı mı Neresi ora? Bizim burada yağmur da dindi ne güzel pencereye çarpıyordu
eski katilim nerelerdesin yahuu
ayyy kıyamam ya insanlarımız da hiç düşünce yok ya boşver sende hazırlama bişey artık sorarsa söylersin ben 3 gün yaptım gelmedin bu kezde gelmezsin diye yapmadım diye söylersin boşver haketmiyorlaramaann ne bileyim :) Canım sıkkın bu aralar kayınvalidecik pazar gününden beri gelicem diyip 3 gündür gelmiyor ve ben 3 gündür hazırlık yapıyorum dün patladımm
ayyy kıyamam ya insanlarımız da hiç düşünce yok ya boşver sende hazırlama bişey artık sorarsa söylersin ben 3 gün yaptım gelmedin bu kezde gelmezsin diye yapmadım diye söylersin boşver haketmiyorlar
ahhh şu erkekler yok mu erkekler aynı şeyi biz annelerine yapsak demediklerini bırakmazlar ama konu anneler olunca sus pus oluyolar boşver kuzum biz varız burda yanındayızaynen öyle valla sinirlerim boşaldı eşimde ağzını açıp teselli vermeyince daha çok kırıldım yani mutsuzum bugün...
sağlun kızlar önemli bişey değil adet sancısı benim ağır geçer hep dünde baya fena oldum tansiyonum düştü felan biyandan sancı :S gece uyutmadı
Ne iyi yapmışın beşevlerdeydim bende öncedenİzmirliyim normalde okumak için gelmiştim GÖrükle'ye
Sonra iş bulup kaldım
Kuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midemOf çok fena oluyor. Ben de sürekli majezik alarak atlatıyorum. Almayı unutmazsam fena oluyor
Keşke acile gidip ine vurdursaydın.
amaann ne bileyim :) Canım sıkkın bu aralar kayınvalidecik pazar gününden beri gelicem diyip 3 gündür gelmiyor ve ben 3 gündür hazırlık yapıyorum dün patladımm
Kuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midem
Eee kızlar kurbanlarinizla katillerinizle araniz nasil bakayim biraz konumuza donelim bencee
Geçmiş olsun canım ilaç kullamayı hiç sevmediğimden şekerli suda yada kekik suyu yapardım iyi gelirdi bi dene istersenKuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midem