Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin orası nereki samsun felakettt dondum dondum
iyidir canım sen nasılsınNasilsiniz hatunlar
Nasilsiniz hatunlar
Nasilsiniz hatunlar
Kar mı yağıyorO zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)
yaaaa izmir e de gönder :SO zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)
Ben bursalıyımda samsunda güzel bursa dahada güzelİstanbul anadolu yakası. Güneş bile çıktı şu an. Dışarısı soğuk mu bilemiyorum.
Samsun çok güzelmiş. Bir türlü gidip göremediğim şehirlerden biri.
İzmir de yağmaz ki Hemşeriymişiz amaayaaaa izmir e de gönder :S
iyidir canım sen nasılsın
İyi şükür sen nasılsın
Şükür canım sen nasılsın?
Evet Bursa'ya kar yakışıyorBen bursalıyımda samsunda güzel bursa dahada güzel
Çok şükür bende iyiyim kızlar ama biraz uykusuz ve yorgun hissediyorum gece sancıdan uyuyamadım
Aaa memleketlim çıktı neresindensinKar mı yağıyor
ne güzell
Bursa'ya da gönder
Evet Bursa'ya kar yakışıyor
İzmirliyim normalde okumak için gelmiştim GÖrükle'yeAaa memleketlim çıktı neresindensin
evet izmir e hiç yağmıyor sadce geçen sene bi yağdı azcık aliağa dan canım ama aslen buralı değilimİzmir de yağmaz ki Hemşeriymişiz amaa
Neresindensin?
Uludağ'da varmış ama kar görmek için ta tepeye çıkmak gerekiyorYakında gelir :) Uludağa bu sene kesin gitmem lazım. Bursayı çook severim.
Kar mı yağıyor
ne güzell
Bursa'ya da gönder
Vala senenin ilk karı yağdı Ankara'ya kızlar:) fırtınanın sesine uyandım yoksa daha misil misil uyuyordum:)yaaaa izmir e de gönder :S
hayırdır canım noldu geçmiş olsunÇok şükür bende iyiyim kızlar ama biraz uykusuz ve yorgun hissediyorum gece sancıdan uyuyamadım