• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

O zaman fırtınalı ve KARli Bi Ankara sabahından herkese gunaydinlar kızlar:)

canım ankaram da kar mı var yaaa :mad::mad: ama bu haksızlııkkkk :mad::mad::mad::mad:

Çok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki :p

Şu kadar söylesem olur mu ki ; İstanbul´a yakın bir ilde ikamet ediyor.. :confused:

benim o dimi, itiraf et benim o benimm :rolleyes:

geçmişi okduummm, herkese mutlu günler de diliyorum şuann :KK75: bugün ve yarın pek aktif olamayacağım kızlar, şimdi işlerim var akşam da evde değilim, yarın akşama gelirim ancak :KK51:
bensiz çok kaynatmayın ha :p hatta bence topiği şimdi kapayalım yarın akşama ben gelince açarızz ne dersiniz :KK45:

geçmişi okduummm, herkese mutlu günler de diliyorum şuann :KK75: bugün ve yarın pek aktif olamayacağım kızlar, şimdi işlerim var akşam da evde değilim, yarın akşama gelirim ancak :KK51:
bensiz çok kaynatmayın ha :p hatta bence topiği şimdi kapayalım yarın akşama ben gelince açarızz ne dersiniz :KK45:
Görüşürüz cancağzım

Tamam hadi söylüyorum katilin benim :KK66:

Bende kendimi bildim bileli kivranirim adet sancisindan. Dediğin gibi başlamadan bi iki gün önceden içmeye başlamam lazım ilacı. Majezik kullanıyordum bi iki aydır soramaz alıyorum onun yerine. Parol bende hiç ise yaramamisti.

Carsaflari yırtma derecesinde kivrandigimi bilirim. Bi keresinde içtiğim bi ilaçtan dolayı adet düzenim bozulmuştu da aman Allahım ne ağrı çekmiştim o ay. Tansiyonum düştü bayilmak üzereydim. Allah kimsenin başına vermesin.
Kesin kesin :KK45:

aaaa ayın 15inden önce gönderemez miyiz?
ama benim herşey hazır hatta erken olmasın diye pazartesi ayın 7sinde göndereyim ilk benim kurbanım alsın demiştim 15ine kadar kim öle kim kala ya :KK57::KK43::KK43:

off şu koç burçluluğum sabretmek bana o kadar uzak ki of :mad:

ama benim herşey hazır hatta erken olmasın diye pazartesi ayın 7sinde göndereyim ilk benim kurbanım alsın demiştim 15ine kadar kim öle kim kala ya :KK57::KK43::KK43:

bende koççç ve sabırmıı gezmez etrafımdaa..

Güzelse ben de alıyım
Regl donemimde majezik aprol gibi güçlü şeyler gerekiyor

bende koççç ve sabırmıı gezmez etrafımdaa..

bir koç burcuda ben :D

benim kurbanım burada yok ama amaa
geldim geldim canım sabah telefondan girdim de çok zor oluyor kasıyor diye çıkmıştım.Şimdi tekrardan döndüm foruma:KK70:

benim kurbanımda katilim de yok buralarda naptı küstümü bana ne yaptı anacımmm
burdayım tatlı kıss sensin dimi katilim iletişime geçtin ama ipucu vermiyosun:KK200:

Back