• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

O kadar konuştuk burada şimdi ser verip sır vermiyor kimse artıık :KK12:
Aaa ben o kadar ipucu verdim ama :) Çok tatlı çok şeker benim kurbanim:KK36:

Çok belirgin bir özelliği var söylersem hemen tahmin eder ki :p

Şu kadar söylesem olur mu ki ; İstanbul´a yakın bir ilde ikamet ediyor.. :confused:
İstanbula yakın il derken ıstanbul dahil mi :rolleyes:
Selam hanımlar bu pazartesi kargoya veriyorum çok cici şeyler alıyorumm ..:KK49::KK49:
Kakao dur 15inden sonra vericez hediyeleri kargoya :D

Kuzum hastane hem uzak hem yerini bilmiyorjm bide gece olunca arabamizda yok maalesef :s buscopan kullaniyorum ben cnm majezik kimse tavsiye etmiyor olduruyor bile diyor doktorlar onceden bende kullaniyordum az kalsin mide kanamasi gecirecektim mahfolmustu midem

ben lise 3 ten beri her adet dönemimde mecbur kullanıyorum hatta adet tam başlamadan 2-3 gün önce içmeye başmam lazım fayda etmiyo yoksa.. valla bana o zaman gittiğim doktor böyle tavsiye etmişti senelerdir (10 sene :KK17:) böyle kullanıyorum ağrısız geçiriyorum
ölmedim çok şükür ama korktum şimdi

ben lise 3 ten beri her adet dönemimde mecbur kullanıyorum hatta adet tam başlamadan 2-3 gün önce içmeye başmam lazım fayda etmiyo yoksa.. valla bana o zaman gittiğim doktor böyle tavsiye etmişti senelerdir (10 sene :KK17:) böyle kullanıyorum ağrısız geçiriyorum

Majezik yerine Aprol önermişti benim doktorum da YEKTA61 YEKTA61 _meLinDa_ _meLinDa_
banada doktor onermisti daha sora baska bi doktor buscopan kullan demisti simdi buscopan kullaniyorum

büyük olması yeterli :d ay olarakta olabilürr yıl olarakta yıllar olaraktaa :KK70: ama büyük sonuçta belkide sensindir kızz

Yok ben değilim anladım ben:KK12:
Bence eleme :KK70: Bakarsın sensindir belli mi olur :)

Ben whatsapptan ulasmayacagim bu arada kurbanima. Hadi buda ipucu olsun :)

Bana whatsapptan ulaştı ama o zaman eliyorum seni :D

Benim katil kim acaba ya
Kurbanıma yoğunlaşmaktan katilimi unuttum :mad:
Tamam hadi söylüyorum katilin benim :KK66:
Bende kendimi bildim bileli kivranirim adet sancisindan. Dediğin gibi başlamadan bi iki gün önceden içmeye başlamam lazım ilacı. Majezik kullanıyordum bi iki aydır soramaz alıyorum onun yerine. Parol bende hiç ise yaramamisti.

Carsaflari yırtma derecesinde kivrandigimi bilirim. Bi keresinde içtiğim bi ilaçtan dolayı adet düzenim bozulmuştu da aman Allahım ne ağrı çekmiştim o ay. Tansiyonum düştü bayilmak üzereydim. Allah kimsenin başına vermesin.

Back