Acıtasyon yapma lenBak yine vuruyor ya. Aglicam bak gözlerim şişecek yarın çirkin olucam senin yuzunden
O zaman sende benim kurbanim değilsin hih
Kimse beni sevmiyo
Gel hadi gel, öpeyim de yatayım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıtasyon yapma lenBak yine vuruyor ya. Aglicam bak gözlerim şişecek yarın çirkin olucam senin yuzunden
Kimse beni sevmiyo
Ben yatıyom heri...İyi geceler fıstıklar..
Kimse beni sevmiyo
Ayyy hiçte kardeşine dayanamazmis :)Acıtasyon yapma len
Gel hadi gel, öpeyim de yatayım..
Kızım bana bak doverim seniiyi geceler Hülya ablam, yarın görüşmek üzere
sen de beni sevmiyosun işte, oh olsun sana
Kızım bana bak doverim seni
tamam hadi sen şimdi yat yarın döversin iyi geceler kuzummm
aynen ablacım manevi değerleri çok yüksek geçen senede MissGamzeli diye bir arkadaş benim katilimdi oda annesi bana bi tepsi yapmış hala çay servisinde onu kullanırım rengarenk neşeli mutfak gereçlerim aşık tuzluklarım küpem hala kullanırım veeee MissGamzeli dün nikah yaptı kızlar bilginiz olsun ondan hiç girmiyo siteye kızın telaşı varmış meğersem
MissGamzeli nikah yapmış diye okudum hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin arkadaşım:) o da mı çekilişte acaba onu bilemedim ama
evet bende biliyorum MissGamzeli benim ilk kurbancığımdı
nasıl yani _?
iyi akşamlar bebeğim, nasılsın
İyi aksamlar canim neler yapiyosun
olsun canım sorun değil sönümüzdeki çekilişlere artık eski katilciğimmmmkızlar çok teşekkür ederim :) evet telaşım vardı, ondan çekilişe dahil olamadım bu sefer, başka zamana artık :)
evet canım adaysın bi çok yerde yeni mesajlar var trend konular yazan yerin yanında orda hatta link atayımnasıl yani _?
seçilmiş miyim aday mı_?
ben nerden bakabilirim
Yağmurlu fırtınalı bir günden hepinize günaydın:)Yağmurlu güzel bir günden herkese günaydıın
Yağmurlu fırtınalı bir günden hepinize günaydın:)
Sizin orası nereki samsun felakettt dondum dondumFırtınalı mı Neresi ora? Bizim burada yağmur da dindi ne güzel pencereye çarpıyordu