• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi hediye topiği

bu çekilişe bende katılmak istiyordum unuttum ya ben o_O:KK57: geçen sene katılmıştım keyifliydi ,bir bardak su içeyim bari üstüne :KK43::KK45:

bazılarının hediyelerini çok beğendim ama herkes aynı özeni göstermiyor maalesef , hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar:KK37::KK200:

bu çekilişe bende katılmak istiyordum unuttum ya ben o_O:KK57: geçen sene katılmıştım keyifliydi ,bir bardak su içeyim bari üstüne :KK43::KK45:

bazılarının hediyelerini çok beğendim ama herkes aynı özeni göstermiyor maalesef , hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar:KK37::KK200:
aaa sen yaşıyomusun bacımm..

kızlaar ay hediyelerime kavuştum:) katilim tahmin ettiğim gibi sevgili asivemai asivemai canım katilim seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki anlatamam.Hediyelerini aç aç bitiremedim o kadar çok şey almışşın ki kesene bereket.İnce düşünceli katilim beni çok güzel anlamış o kadar güzel şeyler yollamış ki.Hele o el emeği çiçeğim bayıldım doğrusu.Notu, ufaklıktan gelen anlamlı hediyesi.veee tabiki kitabım.Okadar güzel bir şekilde yollamış ki vala ağlıcam şimdi..

kızlaar ay hediyelerime kavuştum:) katilim tahmin ettiğim gibi sevgili asivemai asivemai canım katilim seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki anlatamam.Hediyelerini aç aç bitiremedim o kadar çok şey almışşın ki kesene bereket.İnce düşünceli katilim beni çok güzel anlamış o kadar güzel şeyler yollamış ki.Hele o el emeği çiçeğim bayıldım doğrusu.Notu, ufaklıktan gelen anlamlı hediyesi.veee tabiki kitabım.Okadar güzel bir şekilde yollamış ki vala ağlıcam şimdi..
r.ederim kuzum daha güzel şeyler yapmak isterdim ama artık inşallah diğer çekilişlerde çıkarsın ve daha güzellerini yaparım hakediyorsun çünkü bende seni iyiki tanışım gözlerin rekli diye gözkalemini siyah almadım kuzum umarım o güzel gözlerine yakışırda ön plana çıkarır renklerini.Beğenmene sevindim canım iyi günler de kullan eşyalarını canım kitabını umarım okumamışsındır okudukça beni hatırlarsın :KK66:

ağlama bacımm resim yükleeeee...:mad::mad::mad:resimleri yükle sonra ağlarsın..

işte cicilerim)::)

Eklentiler

• IMG_8402.webp
    IMG_8402.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_8403.webp
    IMG_8403.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_8404.webp
    IMG_8404.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_8405.webp
    IMG_8405.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_8406.webp
    IMG_8406.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_8407.webp
    IMG_8407.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_8408.webp
    IMG_8408.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_8409.webp
    IMG_8409.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_8411.webp
    IMG_8411.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG_8412.webp
    IMG_8412.webp
    26 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_8413.webp
    IMG_8413.webp
    26 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_8415.webp
    IMG_8415.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_8416.webp
    IMG_8416.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_8417.webp
    IMG_8417.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_8418.webp
    IMG_8418.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 161
r.ederim kuzum daha güzel şeyler yapmak isterdim ama artık inşallah diğer çekilişlerde çıkarsın ve daha güzellerini yaparım hakediyorsun çünkü bende seni iyiki tanışım gözlerin rekli diye gözkalemini siyah almadım kuzum umarım o güzel gözlerine yakışırda ön plana çıkarır renklerini.Beğenmene sevindim canım iyi günler de kullan eşyalarını canım kitabını umarım okumamışsındır okudukça beni hatırlarsın :KK66:
canım benim o kadar güzel şeyler almışsın ki vala ağladım ya iyi ki tanıdım seni canım :) kitabı okumamıştım en sevdiğim yazarı almışsın ve o kitapyurdunun çantasını hiç görmemiştim daha önce bayıldım:)

ağlama bacımm resim yükleeeee...:mad::mad::mad:resimleri yükle sonra ağlarsın..
yükledim ablacımmm:)

canım benim o kadar güzel şeyler almışsın ki vala ağladım ya iyi ki tanıdım seni canım :) kitabı okumamıştım en sevdiğim yazarı almışsın ve o kitapyurdunun çantasını hiç görmemiştim daha önce bayıldım:)

gördüm güle güle kullann..canımm..

güle güle kullan çok güzellerr.. asivemai asivemai kesene bereket kuzumm..:KK68:
teş.ler canım

özellikle yazarlara çok dikkat etmeye çalıştım bi çok çanta çeşidi vardı ama doa aşığı olunca hemen alayım dedim :KK68: kıyamam ben sana ya :KK19::KK19: bende seni iyiki tanımışım kuzummmm

arkadaşına da çok teşekkür ediyorum o zaman:)
:KK16::KK16::KK16: r.ederiz :KK15::KK15:

maşallah senin oğlan çok tatlı ya bu pozisyonu kızıma benziyo:KK48: çünkü kızım biraz erkek yüzlü görenler bunun arkası erkek diyo hatta en kadar doğru bilinmez orası Kakao ve Ben Kakao ve Ben

Back