- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa sen yaşıyomusun bacımm..bu çekilişe bende katılmak istiyordum unuttum ya bengeçen sene katılmıştım keyifliydi ,bir bardak su içeyim bari üstüne
bazılarının hediyelerini çok beğendim ama herkes aynı özeni göstermiyor maalesef , hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar![]()
yaşıyorum tabi kızaaa sen yaşıyomusun bacımm..
yavrum bilsem vermezmiydim arkadaşlar benide etiketledilerde haberim oldu iyikide etiketlemişler.. çok güzel geçiyor sohbetlerimiz..yaşıyorum tabi kız
insan bana da haber verir çekilişi![]()
r.ederim kuzum daha güzel şeyler yapmak isterdim ama artık inşallah diğer çekilişlerde çıkarsın ve daha güzellerini yaparım hakediyorsun çünkü bende seni iyiki tanışım gözlerin rekli diye gözkalemini siyah almadım kuzum umarım o güzel gözlerine yakışırda ön plana çıkarır renklerini.Beğenmene sevindim canım iyi günler de kullan eşyalarını canım kitabını umarım okumamışsındır okudukça beni hatırlarsınkızlaar ay hediyelerime kavuştum:) katilim tahmin ettiğim gibi sevgiliasivemai canım katilim seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki anlatamam.Hediyelerini aç aç bitiremedim o kadar çok şey almışşın ki kesene bereket.İnce düşünceli katilim beni çok güzel anlamış o kadar güzel şeyler yollamış ki.Hele o el emeği çiçeğim bayıldım doğrusu.Notu, ufaklıktan gelen anlamlı hediyesi.veee tabiki kitabım.Okadar güzel bir şekilde yollamış ki vala ağlıcam şimdi..
ağlama bacımm resim yükleeeee...kızlaar ay hediyelerime kavuştum:) katilim tahmin ettiğim gibi sevgiliasivemai canım katilim seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki anlatamam.Hediyelerini aç aç bitiremedim o kadar çok şey almışşın ki kesene bereket.İnce düşünceli katilim beni çok güzel anlamış o kadar güzel şeyler yollamış ki.Hele o el emeği çiçeğim bayıldım doğrusu.Notu, ufaklıktan gelen anlamlı hediyesi.veee tabiki kitabım.Okadar güzel bir şekilde yollamış ki vala ağlıcam şimdi..
canım o bilekliğide arkadaşım yaptı sağolsunişte cicilerim)::)
canım benim o kadar güzel şeyler almışsın ki vala ağladım ya iyi ki tanıdım seni canım :) kitabı okumamıştım en sevdiğim yazarı almışsın ve o kitapyurdunun çantasını hiç görmemiştim daha önce bayıldım:)r.ederim kuzum daha güzel şeyler yapmak isterdim ama artık inşallah diğer çekilişlerde çıkarsın ve daha güzellerini yaparım hakediyorsun çünkü bende seni iyiki tanışım gözlerin rekli diye gözkalemini siyah almadım kuzum umarım o güzel gözlerine yakışırda ön plana çıkarır renklerini.Beğenmene sevindim canım iyi günler de kullan eşyalarını canım kitabını umarım okumamışsındır okudukça beni hatırlarsın![]()
yükledim ablacımmm:)ağlama bacımm resim yükleeeee...resimleri yükle sonra ağlarsın..
gördüm güle güle kullann..canımm..canım benim o kadar güzel şeyler almışsın ki vala ağladım ya iyi ki tanıdım seni canım :) kitabı okumamıştım en sevdiğim yazarı almışsın ve o kitapyurdunun çantasını hiç görmemiştim daha önce bayıldım:)
yükledim ablacımmm:)
arkadaşına da çok teşekkür ediyorum o zaman:)canım o bilekliğide arkadaşım yaptı sağolsun![]()
teş.ler canım
özellikle yazarlara çok dikkat etmeye çalıştım bi çok çanta çeşidi vardı ama doa aşığı olunca hemen alayım dedimcanım benim o kadar güzel şeyler almışsın ki vala ağladım ya iyi ki tanıdım seni canım :) kitabı okumamıştım en sevdiğim yazarı almışsın ve o kitapyurdunun çantasını hiç görmemiştim daha önce bayıldım:)
yükledim ablacımmm:)
arkadaşına da çok teşekkür ediyorum o zaman:)
teş.ler canımSüperler güle güle kullan canım..asivemai kesene bereket :)
harikasınız avatarından bahsediyorum elbetteş.ler canım
özellikle yazarlara çok dikkat etmeye çalıştım bi çok çanta çeşidi vardı ama doa aşığı olunca hemen alayım dedimkıyamam ben sana ya
bende seni iyiki tanımışım kuzummmm
r.ederiz
![]()
teş.ler canımharikasınız avatarından bahsediyorum elbet