2016 YGS -LYS BURAYA!

Okullar açılana kadar mat 1 i bir kitaptan bitirirsem iyi olacak :) Okullar açılınca da Lys ye başlarım yavaştan. Sen başladın mı?
Ben ygs çalışmadım mat problemler hariç hep lys tekrar yaptım :) 11 ve 10u tekrar ettim yani :) sana da onu oneririm cunku okul acilinca hep ygsye odaklanmak zorunda kalicaz son iki ayda da lys halledilmez bence

Ben ygs çalışmadım mat problemler hariç hep lys tekrar yaptım :) 11 ve 10u tekrar ettim yani :) sana da onu oneririm cunku okul acilinca hep ygsye odaklanmak zorunda kalicaz son iki ayda da lys halledilmez bence
Ben ygs yi halledeyim biraz diyorum. Okullar açılınca kursa gidicem lys ağırlıklı olcak. Onunla beraber gitmeyi planlıyorum

selam kızlar bende hazırlanmayı düsünüyorum ama daha calısmaya baslamadım bende ikiyılık okudum mersinliyim antep gelin geldim evde calısmayı düsüyorum baklım kısmet artık akımızda =)

Kızlar bu ara delice harry potter okuduğumdan hiç ders çalışmamıştım ama bugün fem simetride mat2 konularından karmaşık sayılar ve logaritmada kalan testlerimi tamamladım 70 soru çözdüm çok az yanlışım çıktı :) sizde durum ne neler yapıyorsunuz sakın çalışmayı ve konuyu boşlamayin :)

Merhaba kızlar bugün özel okullar için teşvik bursu başvurusunun sonuçları açıklandı. Kazandım :) Çok mutluyum yarın tercihlerimi yapıcam sonra inşallah 7sinde başvurduğum okul derslere başlayacak. Bakalım hayırlısı :)

Burası aktif olmalı hani ama ygs lys adayları? Yüreklendirelim birbirimizi :KK70:

Pazartesi itibariyle gittiğim özel lise eğitime başladı, kimyada maddenin özelliklerini işledik karışımlara kadar geldik ama ödevlendirme ya da soru çözme olmadı....
Fizikte ilk üç konu olan vektörler, ağırlık merkezi ve basit makinaları 3 günde bitirdik 100 soru ödevimiz vardı onları çözdüm yapamadıklarımı sordum konuyu temizledim hafta sonu da bu konulardan soru çözüp tekrar soracağım sorularımı...
Sayısalız ama ygs için türkçe dersi de koymuşlar.. Onda da sözcükte anlam ve cümlede anlamı bitirdik 3 test ödev verdiler 45 soru.. Onları çözdüm ama yapamadıklarımı sormadım yarın derste herkesin yapamadıklarını çözecekmiş öğretmen...

Yarın lys denemesi var matematikten, eve gidince 10. ve 11. sınıf matematiğini tekrar etmeyi düşünüyorum. Benden şimdilik bu kadar sevgilerle :)

Merhaba kızlar! Ben de bu sene sınava giriyorum,temel liseye yazıldım.Eşit ağırlıktan gireceğim sınava kısmetse psikoloji istiyorum :)

Hoşgeldin :) neler yapiyosun calisiyo musun :)
Hoşbuldum :) temel lisede kursum başladı,aynı zamanda özel ders ödevlerim var.okuldan aldığım ödevleri ve özel ders ödevlerini yapmaya çalışıyorum.günde 2 saat çalışmaya çalışıyorum ancak yazın zor oluyor biraz :KK43:

Ben variim :KK31: Esit agirligim mezunum hedefim hukukk :KK73:calismalara henuz baslayamadim cunku Mersinde yasiyorum ve hava gercekten cok sicak evimizde de ortam yok ama burasi cok iyi olur mesela universite kazanan arkadaslar tavsiye falan verse :))
Mrb bende sozelciyim ve hukuk istiyorum henüz baslayamadim bazı işlerim var eşimin memleketindeyiz evime gidince hemen basliyacam calismaya buda 15 günümü alır siz başladınız mi calismaya acaba cok mu gec kaldım :KK43:

Mrb bende sozelciyim ve hukuk istiyorum henüz baslayamadim bazı işlerim var eşimin memleketindeyiz evime gidince hemen basliyacam calismaya buda 15 günümü alır siz başladınız mi calismaya acaba cok mu gec kaldım :KK43:
biz erkenden başladık ama sizin için de geç değil,nasılsa okullar 28'inde açılıyor devlet okulundaymışsınız gibi düşünün moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun:)

X