- 9 Temmuz 2012
- 68
- 73
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Evet hergun falan yazmaliyiz katiliyorum sana daHye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hergun falan yazmaliyiz katiliyorum sana daHye :)
Ben de normalde 100-11 arası yapıyordum mayısta yaz çalışmalarıyla çıkardım çok şükür :) sen psikoloji istiyosun ben de psikiyatri istiyorum :) dün bir konu açmıştım sana çok faydası olabilir bir bak istersen. :)ve ben geldim aranıza katıldım hanımlar bakalım kim benimle eş oluyor tm3 ten psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü istiyorum hukuk istiyen arkadaşlarla beraber hazırlanabiliriz puan türümüz aynı @roseGirl Kendiniarayankiz :) bu arada daHye netin çok güzel darısı benim başıma ben yapıyorum 90 net felan
Staj yaptığım için sadece ygs Türkçe konuları dilbilgisini atlayarak bitirdim bu gün Türkçeyi tekrar mı etsem yoksa felsefemi çalışsam bilmiyorum ama psikiyatri istiyorsan tıp okumuyorsun ki hayatım direk psikoloji okuyorsun bu arada stajım ayın 28 inde başlıyor derslere şuan pek önem gösteremiyorum çünkü ssabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de evde oluyorum :) ayın 29 unda depar atacağım ^_^Ben de normalde 100-11 arası yapıyordum mayısta yaz çalışmalarıyla çıkardım çok şükür :) sen psikoloji istiyosun ben de psikiyatri istiyorum :) dün bir konu açmıştım sana çok faydası olabilir bir bak istersen. :)
Bu arada ne yapıyorsun çalışıyor musun ne sıklıkla bugün ne yaptın ?? :)
Staj yaptığım için sadece ygs Türkçe konuları dilbilgisini atlayarak bitirdim bu gün Türkçeyi tekrar mı etsem yoksa felsefemi çalışsam bilmiyorum ama psikiyatri istiyorsan tıp okumuyorsun ki hayatım direk psikoloji okuyorsun bu arada stajım ayın 28 inde başlıyor derslere şuan pek önem gösteremiyorum çünkü ssabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de evde oluyorum :) ayın 29 unda depar atacağım ^_^
selam...ben bu yıl girdim ygsye istediğim sonucu alamadım...boşta kalmayayım diye açıktan okuyacağım şimdi..ama 2016 da yine gircem ygs ye...bi türlü çalışmaya başlamadım çok üşengeçim pof...iş yerinde okadar da boş vaktim oluyo oysaki bi gazlalanıp başlasam artık
Sayısal mısınız
Sen bugün neler yaptın bakalım ojedelisii :)
Geç oldu sanki ojedelisi :) ben sabah 9da kalkip 2 saat daha trigonometri calisip konuyu bitiricem insallah.. sen de sabah kalkip coz bence denemeni ama yine sen bilirsi :)Bugun ben pek bisey cozmedim ya hala o sinav havasina girebilmis degilim ama sizin deneme sonuclariniz beni heveslendirdi bugun bi deneme cozer oyle gunu kapatirim belki :)
Merhaba kızlar. Ben de katıldım size. Sayısaldan hazırlanıyorum. Tıp istiyoru
Hosbuldum :) Anadolu lisesindeyim. Konyadayim. Çalışmaya başladım. Gerçi yaz tatilini çok verimli geçiremedim :/
Okullar açılana kadar mat 1 i bir kitaptan bitirirsem iyi olacak :) Okullar açılınca da Lys ye başlarım yavaştan. Sen başladın mı?Ben de istanbulda fendeyim :) yazin zaten cok calisilmiyo ya ben de haftada 1-2 konu çalıştım hep