- 10 Ağustos 2015
- 215
- 153
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Ben ygs çalışmadım mat problemler hariç hep lys tekrar yaptım :) 11 ve 10u tekrar ettim yani :) sana da onu oneririm cunku okul acilinca hep ygsye odaklanmak zorunda kalicaz son iki ayda da lys halledilmez benceOkullar açılana kadar mat 1 i bir kitaptan bitirirsem iyi olacak :) Okullar açılınca da Lys ye başlarım yavaştan. Sen başladın mı?
Ben ygs yi halledeyim biraz diyorum. Okullar açılınca kursa gidicem lys ağırlıklı olcak. Onunla beraber gitmeyi planlıyorumBen ygs çalışmadım mat problemler hariç hep lys tekrar yaptım :) 11 ve 10u tekrar ettim yani :) sana da onu oneririm cunku okul acilinca hep ygsye odaklanmak zorunda kalicaz son iki ayda da lys halledilmez bence
cnm ikiside iyi kaynak tatlım =)kızlar çok acil konu anlatım için fem mi güvender mi ?
Femin simetrisini aldık hayırlısı artık canım :))cnm ikiside iyi kaynak tatlım =)
Iyi yapmışsın hayırlı olsun en iyi yayın fem simetri :)Femin simetrisini aldık hayırlısı artık canım :))
Merhaba kızlar! Ben de bu sene sınava giriyorum,temel liseye yazıldım.Eşit ağırlıktan gireceğim sınava kısmetse psikoloji istiyorum :)
Hoşbuldum :) temel lisede kursum başladı,aynı zamanda özel ders ödevlerim var.okuldan aldığım ödevleri ve özel ders ödevlerini yapmaya çalışıyorum.günde 2 saat çalışmaya çalışıyorum ancak yazın zor oluyor birazHoşgeldin :) neler yapiyosun calisiyo musun :)
Mrb bende sozelciyim ve hukuk istiyorum henüz baslayamadim bazı işlerim var eşimin memleketindeyiz evime gidince hemen basliyacam calismaya buda 15 günümü alır siz başladınız mi calismaya acaba cok mu gec kaldımBen variimEsit agirligim mezunum hedefim hukukk calismalara henuz baslayamadim cunku Mersinde yasiyorum ve hava gercekten cok sicak evimizde de ortam yok ama burasi cok iyi olur mesela universite kazanan arkadaslar tavsiye falan verse :))
biz erkenden başladık ama sizin için de geç değil,nasılsa okullar 28'inde açılıyor devlet okulundaymışsınız gibi düşünün moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun:)Mrb bende sozelciyim ve hukuk istiyorum henüz baslayamadim bazı işlerim var eşimin memleketindeyiz evime gidince hemen basliyacam calismaya buda 15 günümü alır siz başladınız mi calismaya acaba cok mu gec kaldım