2016 YGS -LYS BURAYA!

Ben ikinciye sınava giricem o kadar çalıştım ama hiç calismamisim hiçbişey bilmiyorum gibi hissediyorum offff çok stresliyim

aynıyım..sanki hiç bişey bilmiyo gibi hissediyorum ya

aynıyım..sanki hiç bişey bilmiyo gibi hissediyorum ya
Sınav yaklaştıkça sıkça görülen bi durum ama sınava girdikten sonra çözdükçe geliyor aklına Allah yardımcınız olsun başarılar sorunuz olursa YGS ve Lys sınavlarıyla ilgili elimden geldiğince bilgilendirebilirim sizi

teşekkür ederim..amin inşallah bu kez istediğim yeri kazanırım ben ve tüm çalışan arkadaşlar

Canim merhaba bende 2.kez giriyorum ve bu yil daha az calistim gibi hissediyorum gecen yila gore.Ilk yilimda da guzel bir derece elde etmistim ama bir daha kaldim..Netlerim falan iyi ama yinede sanki baraji bile asamazsam diye korkuyorum..Gecen yildan daha kotu olur diye korkuyorum..Sende bunlari yasadin mi? Yoksa ben de bir anormallik mi var

canım netlerin kaçtı geçen yıl ve sana bir şey söyleyeyim mi sakın netlerin geçen yıldan az olursa üzülme çünkü önemli olan sıralama

canım netlerin kaçtı geçen yıl ve sana bir şey söyleyeyim mi sakın netlerin geçen yıldan az olursa üzülme çünkü önemli olan sıralama

Canim tam hatirlamiyorum inan ama iyiydi turkcem 34 ya da 35ti evet haklisin cunku kimin ne yaptigini bilmiyoruz ama yinede korkuyorum Aslinda tecrubem var bilgi birikimim var ama yine de odum kopuyor

Hayır canım o düşünce bende de oldu ama çok şükür daha iyi geldi sonuç benim lys baya etkili oldu lysye iyi bak sıkı çalış :)

Bir de bölümün ne canım

Ayy insallah benimde iyi gecer yazarim buraya :)) Esit agirlikciyim hukuk istiyorum gecen yil ygsm iyiydi baya ama lysde batirdim heyecan,stres gibi nedenlerden
Ben de sayısalcıyım :) daha doğrusu sayısalcıydım :) eşit ağırlık sınavına da girdim ve şunu anladım iş Matta bitiyor sıralamayı acayip çekiyor iyi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…