2016 YGS -LYS BURAYA!

Kızlar ygs 3 puanı 171..... küsür bben AOL ookudum aaçıklise yani sşimdide 2 yillik aof acikogretim fakulte okumayi cçok istiyorum sizce gelirmiş aof 2 yillik
Tercih vereceksiniz 2 yilliklari üzerine okul puanida eklenecek tercihe eleNME olmazsa gelir inşallah.hangi alanı düşünüyorsunuz.
AOL düz mu meslek mi.

Valla hangi bölümün gelme oolasılığı varsa onu seçmek istiyorum .Eşima AOLo okuttu. arkamda durdu sağolsun .ailem ortaokulda sağlıkmMeslek kkazanmıştm rhem maddi olarak yyollamadjlar hhemdeo okumami istemediler okuyamadim ama eşim iiçinde kalmasın yyaparsın sen dedi AOL bitirdim diploma not 68 le bitti .esimin iısrari ile ygs girdim kitap yok çalışmadan bu puan geldi ama hangi bbölümü tercih etsem gelir bana bi fikir verseniz çok mutlu olurum .26 yaşındayım 2 evladım var çok şükür ama yinede önlisans okumak istiyorum .
Tercih vereceksiniz 2 yilliklari üzerine okul puanida eklenecek tercihe eleNME olmazsa gelir inşallah.hangi alanı düşünüyorsunuz.
AOL düz mu meslek mi.

ben sadece bir ay çalıştım yaş kırkı geçti alt yapım hiç yoktu sil baştan türkçe coğrafya tarih çalıştım 279 okul puanı ile 300 gece
Anadolu mu vereceksin aslında siz üniversite mezunu degilmiydiniz aof den .
Erzurum Atatürk Üniversitesine sınavsız kayıt olurdunuz çocuk gelisimine.

Erzurum istemedim kitap vermiyor kayıt ücreti fazla zaten şimdi ev idaresi okuyorum son dönem sadace bir ay çalıştım zamanım olsa daha çok çalışırdım ama maalesef neyse sağlık olsun .

Valla hangi bölümün gelme oolasılığı varsa onu seçmek istiyorum .Eşima AOLo okuttu. arkamda durdu sağolsun .ailem ortaokulda sağlıkmMeslek kkazanmıştm rhem maddi olarak yyollamadjlar hhemdeo okumami istemediler okuyamadim ama eşim iiçinde kalmasın yyaparsın sen dedi AOL bitirdim diploma not 68 le bitti .esimin iısrari ile ygs girdim kitap yok çalışmadan bu puan geldi ama hangi bbölümü tercih etsem gelir bana bi fikir verseniz çok mutlu olurum .26 yaşındayım 2 evladım var çok şükür ama yinede önlisans okumak istiyorum .
Bence kesinlikle ev idaresi seç dersler tam bir hanımına göre netten bakarsın zaten

ben sadece bir ay çalıştım yaş kırkı geçti alt yapım hiç yoktu sil baştan türkçe coğrafya tarih çalıştım 279 okul puanı ile 300 gece

Erzurum istemedim kitap vermiyor kayıt ücreti fazla zaten şimdi ev idaresi okuyorum son dönem sadace bir ay çalıştım zamanım olsa daha çok çalışırdım ama maalesef neyse sağlık olsun .
Bu bölümden mezun olsam nNerede çalışabilir im

2.sinif misin. Ev idaresinde.

Eklentiler

• IMG-20160316-WA0028.jpeg
    IMG-20160316-WA0028.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 43
Hukuk istiyosan adalet yazabilirsin bence. İstanbul üni adalet o civarda alıyodu. Marmara biraz daha yüksekti. Dokuz eylül 297 mi neydi galiba emin değilim bi araştırın istersenix
Sosyal hizmetler düşünüyordum ama bir hocam puanlarımı not etti benim için biraz araştıracak sonrasında beraber tercih yapıcaz :) teşekkür ederim :KK200:

X