2016 YGS -LYS BURAYA!

Ben de sayısalcıyım :) daha doğrusu sayısalcıydım :) eşit ağırlık sınavına da girdim ve şunu anladım iş Matta bitiyor sıralamayı acayip çekiyor iyi olursa

Evet bizde de kismen oyle zatem esit agirlikcilarin turkcesi sosyali iyi oluyor mat yapan da fark atiyor
Sayisalci olmak aslinda guzle bir sey bence hayat boyu disiplin resmen :) Mecburi calisa calisa disiplin oluyorlar ama esit agirlikcilar...

Evet bizde de kismen oyle zatem esit agirlikcilarin turkcesi sosyali iyi oluyor mat yapan da fark atiyor
Sayisalci olmak aslinda guzle bir sey bence hayat boyu disiplin resmen :) Mecburi calisa calisa disiplin oluyorlar ama esit agirlikcilar...
:) sayısalda da ygsde hepsini çözmek zorunda olunca süre bazen sıkıntı olabiliyor

kızlar hatırladığımız soruların cevabını yazın hadi ben başlayayım
matematik çarpanlara ayırma x+1 olacaktı biletli sinemalı soruyu 18 buldum ve dinden manevi ve maddi temizlik sorusu vardı o da alçak gönüllülük olacaktı

bu ygs hesaplama programları tam doğru sonuç vermiyor mu arkadaşlar. 4 ayrı yerde hesapladım biri farklı biri farklı ya..çatlıcam

4 yıllık açıköğretim içinde geçerli mi bu dediğiniz ? Mesela ben açıktan Sosyal hizmetler istiyorum 4 yıllık sıralamada hangi aralıkta olmalıyım ?

Kızlar ygs 3 puanı 171..... küsür bben AOL ookudum aaçıklise yani sşimdide 2 yillik aof acikogretim fakulte okumayi cçok istiyorum sizce gelirmiş aof 2 yillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…