- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Ben de sayısalcıyım :) daha doğrusu sayısalcıydım :) eşit ağırlık sınavına da girdim ve şunu anladım iş Matta bitiyor sıralamayı acayip çekiyor iyi olursa
:) sayısalda da ygsde hepsini çözmek zorunda olunca süre bazen sıkıntı olabiliyorEvet bizde de kismen oyle zatem esit agirlikcilarin turkcesi sosyali iyi oluyor mat yapan da fark atiyor
Sayisalci olmak aslinda guzle bir sey bence hayat boyu disiplin resmen :) Mecburi calisa calisa disiplin oluyorlar ama esit agirlikcilar...
:) sayısalda da ygsde hepsini çözmek zorunda olunca süre bazen sıkıntı olabiliyor
A
çok iyi olur canım ya
İnşallah canımEvet ama ben mesela matematigi cok cok yavas cozdugum icin ucu ucuna yetisiyor resmen ay insallah yarin iyi gecer sinavim...
en güzeli puanza hem sıralamayı da veriyorbu ygs hesaplama programları tam doğru sonuç vermiyor mu arkadaşlar. 4 ayrı yerde hesapladım biri farklı biri farklı ya..çatlıcam
bu ygs hesaplama programları tam doğru sonuç vermiyor mu arkadaşlar. 4 ayrı yerde hesapladım biri farklı biri farklı ya..çatlıcam
Canim puanza en dogrusu beni 10 15 kisi farkla bildi ama bu yilki siralaman icin 2014ile 2015in ortalamasini baz al
gitmek istediğin yer için de puan değil sıralama önemli.gitmek istediğin yerin puanından önce sıralamasına bir bak derim.benim için sıralama önemli değil canım puan önemli. gitmek istediğim okul için
2 yıllık mi istiyorsun 2 yillikta puan 4 yillikta sıralama önemli.benim için sıralama önemli değil canım puan önemli. gitmek istediğim okul için
2 yıllık mi istiyorsun 2 yillikta puan 4 yillikta sıralama önemli.
Senin ki nasilpuanlar nasıl?