- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Kızlar herkes sözcüğü türemiş mi bileşik mi basit mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap türemiş mi? herden herkes mi olmuş? ay unuttum dilbilgisini ya.Kızlar herkes sözcüğü türemiş mi bileşik mi basit mi
Ayrı olması lazım .cevap türemiş mi? herden herkes mi olmuş? ay unuttum dilbilgisini ya.
kızlar o değil de dilbilgisi bitişik mi ayrı mı
at tabi ki bakarız)felsefeden sorularda hep yanlış yapıyorum buraya atsam bakarmısınız acaba?
bu konuda yardımcı olamıyorum canım ya bir bilen çıksada hepimize yardımcı olsa.hem sen yerleştiysen senin okul puanını nasıl etkiliyor yani azalma oluyor değil mi?acil yardıma ihtiyacım var.Kayıt yapcam siteden ama geçen sene anadolu ünivrstesine yerleşmiştim kayıt ücretini filan ödemedim kayıt olmadım yani.Bunu belirtmek zorundamıyım? belirtsem ne olur.belirtmesem ne olur? ne fark oluyo?
bu konuda yardımcı olamıyorum canım ya bir bilen çıksada hepimize yardımcı olsa.hem sen yerleştiysen senin okul puanını nasıl etkiliyor yani azalma oluyor değil mi?
Evet canım okul puanında bir düşüş olacak yerleştirilenler için. Ben bu yüzden geçen sene tutmayacak yerleri tercih etmiştim sırf yerleşmemek için yani okul puanım gitmesin diye.eger sakıncası yoksa geçen yıl nereye yerleştin hangi bölüm?aaaa...azalıcak mı şimdi aldığım puan ya
Evet yarısı kesilir. Çünkü aof de kontenjanli ve taban puanli oldu. Ve bir yüksek öğretim programina yerlestirildim olmasi gerek yinede kod için ÖSYM ara tabi.aaaa...azalıcak mı şimdi aldığım puan ya
Evet canım okul puanında bir düşüş olacak yerleştirilenler için. Ben bu yüzden geçen sene tutmayacak yerleri tercih etmiştim sırf yerleşmemek için yani okul puanım gitmesin diye.eger sakıncası yoksa geçen yıl nereye yerleştin hangi bölüm?
canım bunlar kesin mi ? çalışmaya başlayacağım da bu listeye göre çalışayım..Bunların hepsini az çok biliyorum ama tekrar etmem lazım. Yarın tarih çalışacağım full
özne için kim soruyosun nesne için neyi sorusunu soruyosun. özne işi yapandır.nesne ise iştir.arkadaşlar bişey sorucam..dil bilgim türkçem berbattır da.Ya cümlelerde özneyi ve nesneyi ayırt etmekte çok zorlanıyorum varmıdır bunun bi yöntemi..çünkü özneyi bulmak için yükleme kim ve ne sorusu soruluyo ama nesneyi bulmak içinde yükleme kim ne sorusu soruluyo....eee peki ben nasıl anlıcam bu nesne mi yoksa öznemi diye??
hayır canım başvurunu yap paranı yatır tamamKızlar kayıt için mezunların ösym de olan fotoğrafı değiştirmesi gerekmiyor değil mi ve şifre yenilemesi filan
özneye kim veya ne diye soruyoruz, nesneyi bulmak için kimi ve neyi diye soruyoruz.arkadaşlar bişey sorucam..dil bilgim türkçem berbattır da.Ya cümlelerde özneyi ve nesneyi ayırt etmekte çok zorlanıyorum varmıdır bunun bi yöntemi..çünkü özneyi bulmak için yükleme kim ve ne sorusu soruluyo ama nesneyi bulmak içinde yükleme kim ne sorusu soruluyo....eee peki ben nasıl anlıcam bu nesne mi yoksa öznemi diye??
sağol canımhayır canım başvurunu yap paranı yatır tamam