2016 YGS -LYS BURAYA!

Kimse yorum yazmamış , ilk yorum benden olsun o zaman .
bugün 38 tane ikinci dereceden denk. Sorusu çözdüm
10tane de paragraf çözdüm.
Cok az çözdüm ama olsun , baslamak icin mükemmel olmaya gerek yok , ama mükemmel olmak icin baslamak şart :)))
Inş bundan sonra arttırarak ilerlerim :::)))

ya sen dun pdf kitap konusu acmıstın bende yorum yapmıstım bugun baktım bulamadım o konu noldu?

ya sen dun pdf kitap konusu acmıstın bende yorum yapmıstım bugun baktım bulamadım o konu noldu?

Aaa konuyu bulamadim , bildirim gelmeyince kimse yorum yazmadı diye düşünüp bir daha bakmadim. Simdi baktim açtığım konulara , aralarında yok , silmisler herhalde . Ama silinmesini gerektirecek bir sey yoktu ki

Siz yorum olarak ne yazmistiniz ?

aradıgın kıtapların ısmını yazarsan arsıvıme bakıp atabılırm demıstım

Ben variim Esit agirligim mezunum hedefim hukukk calismalara henuz baslayamadim cunku Mersinde yasiyorum ve hava gercekten cok sicak evimizde de ortam yok ama burasi cok iyi olur mesela universite kazanan arkadaslar tavsiye falan verse :))

Ben variim Esit agirligim mezunum hedefim hukukk calismalara henuz baslayamadim cunku Mersinde yasiyorum ve hava gercekten cok sicak evimizde de ortam yok ama burasi cok iyi olur mesela universite kazanan arkadaslar tavsiye falan verse :))

Bende tm yim hukuk istiyorum:)
Evt tavsiye verilse guzel olur:)

tek tavsiyem ygs yi bitircem diye lys unutmayın.. ygs konularını bitircem diye en önemli lys konularına zaman kalmıyor..
ben şuan üni son sınıf olcam ama tekrar sınava gircem

tek tavsiyem ygs yi bitircem diye lys unutmayın.. ygs konularını bitircem diye en önemli lys konularına zaman kalmıyor..
ben şuan üni son sınıf olcam ama tekrar sınava gircem

Neden canim istemeyerek mi gittin :/ Ben de mezunum ve en buyuk tavsiyelerimden biri bence lys calismak gerek

Neden canim istemeyerek mi gittin :/ Ben de mezunum ve en buyuk tavsiyelerimden biri bence lys calismak gerek

Zamanında çalışmadım fen Bilgisi öğretmenliği geldi bölümü seviyorum ilgi duyduğum bir meslek çocuklara faydalı olacağım bir meslek fakat eğitim sistemini biliyorsunuzdur.. Emeklilik yaşını yükselttiler duymayan görmeyen kişiler hala öğretmen oldukça bizim atanmamızda haliyle zor...yine devam etcem kpss Vs ama benim hedeflerim başka o yüzden yeniden sınava gircem.. Sen ne okudun tatlım

Dogru diyorsun bende anaokulu yazacaktim bu yil ama hicbir seyin ne olacagi belli degil gercekten.Bizim okulda sizofreni hastasi hocamiz vardi dusun...Insallah atanirsin canim bakarsin sansina :)) Ben daha uniye gitmedim kuzum

Dogru diyorsun bende anaokulu yazacaktim bu yil ama hicbir seyin ne olacagi belli degil gercekten.Bizim okulda sizofreni hastasi hocamiz vardi dusun...Insallah atanirsin canim bakarsin sansina :)) Ben daha uniye gitmedim kuzum

İnşallah tatlım benim sağolasın :)

Mezunum diyince aklım üniden mezun olduğuna gitti

Meraba kizlar bende bu sene sinava giricem insallah.. bu bolumu gormemistim daha once hep lise basligi altindaki konulara bakiyodum gorunce yazmak istedim hemen :)

Merhaba ben de varım. Sayısaldan hazırlanıyorum fen lisesinde okuyorum hedefim de tıp. Kim benim eşim bakayım motivasyona ihtiyacım var

tabi ki oluruz yani ben olurum yapabildiğim konularda burdan soru falan da paylaşabiliriz.. ben bugün karmaşık sayılardan 5 test çözdüm ama tam konuyu bitiremedim birkaç test daha gerekli sanırım

Kızlar lütfen bu konuyu aktif halde tutalım rakiplerimiz deli gibi çalışıyo biz de birbirimize destek olmalıyız :)
Bugün trigonometri çalışmayı düşünüyorum fem simetride 140 sayfalık bir yer tutuyor 40a kadar gelmiştim bugün eğer çok yorulmazsam tamamlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…