• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar tanıtım topiğine kendisini tanıtmayanlar tanıtırsa daha kolay hediye alınır kendilerine
toredo toredo THEY- THEY- S Slvslm11 @kayacans P puka1606 @akrep33 @raptiye

Ayrıca özel mesaj ile isim soy isim adres göndermezseniz de çekilişte hediye alamazsınız mecburen. Ayrıca telefon numarası da verirseniz kargoda bir problem çıkarsa kolay ulaşılabilir olursunuz.

Özel mesaj yollamayanlar
toredo toredo THEY- THEY- @GezegeNKralicesi S Slvslm11 @kayacans @akrep33 @raptiye

Ayrıca sizi görmek de bizi çok mutlu edecek
xyzt-5544 xyzt-5544 ve geranio geranio

Ya ben hediye konusunda tam şey edemedim.
Yani ne alinmasi lazim.
Kac parca ne bilim.
Kararsizim

Ya ben hediye konusunda tam şey edemedim.
Yani ne alinmasi lazim.
Kac parca ne bilim.
Kararsizim
canım senin alacağın kişi zaten kendini tanıtmış belirtmiş olacak sende tanıtımına uygun veya senin içinden gelen 3 hediye alıp güzelce paketleyip yanına da yılbaşına özel olan makul şeyi alıp kutuya koyup göndereceksin bu kadar

canım senin alacağın kişi zaten kendini tanıtmış belirtmiş olacak sende tanıtımına uygun veya senin içinden gelen 3 hediye alıp güzelce paketleyip yanına da yılbaşına özel olan makul şeyi alıp kutuya koyup göndereceksin bu kadar
Yilbasina ozel makul olan sey ne ya :)

nazımmmmmm ben ümran sende katıl lütfen ve bana çık nolurrrrr

Elif Nisa'mın annesiiii canım ümranımmmm :KK68::KK68:
valla kuzum katılmayı çok istiyorum, hatta dayanamayıp kesin de katılırım kendimi biliyorum ama ufak bi hesap kitap yapmam lazım :KK51: inşallah sizlerle beraber olurum diye umuyorumm :KK73:

Kızlar tanıtım topiğine kendisini tanıtmayanlar tanıtırsa daha kolay hediye alınır kendilerine
toredo toredo THEY- THEY- S Slvslm11 @kayacans P puka1606 @akrep33 @raptiye

Ayrıca özel mesaj ile isim soy isim adres göndermezseniz de çekilişte hediye alamazsınız mecburen. Ayrıca telefon numarası da verirseniz kargoda bir problem çıkarsa kolay ulaşılabilir olursunuz.

Özel mesaj yollamayanlar
toredo toredo THEY- THEY- @GezegeNKralicesi S Slvslm11 @kayacans @akrep33 @raptiye

Ayrıca sizi görmek de bizi çok mutlu edecek
xyzt-5544 xyzt-5544 ve geranio geranio

Canım onu nasıl yapacağım ?

Elif Nisa'mın annesiiii canım ümranımmmm :KK68::KK68:
valla kuzum katılmayı çok istiyorum, hatta dayanamayıp kesin de katılırım kendimi biliyorum ama ufak bi hesap kitap yapmam lazım :KK51: inşallah sizlerle beraber olurum diye umuyorumm :KK73:
Naaaazzzzıııımmmmm benim :KK68::KK68: umarım istediğin gibi bi hesap olurda katılırsın seni görmek isterim :KK68::KK68:
Ahahah ya o geceye ozgu deil o yalan iftira.:KK45:
@kedifatos Bu arada bu linkide aciklamaya ekleseydiniz keske bilmeyen gitsin tanitsin kendini
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/page-2
:KK70::KK70: ya sadece yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen o olduğu için gelenek bozulmasın istedik :KK48:

Naaaazzzzıııımmmmm benim :KK68::KK68: umarım istediğin gibi bi hesap olurda katılırsın seni görmek isterim :KK68::KK68:
:KK70::KK70: ya sadece yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen o olduğu için gelenek bozulmasın istedik :KK48:
Yilbasini andiracak bisey olsun.
Benim aklima kirmizi seyler geliyor mesela

Back
X