- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
Tam profuline yazdim etiket geldi kalp kalbe karsi derlerrrKufi sende gel çekiliş yapıyossss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam profuline yazdim etiket geldi kalp kalbe karsi derlerrrKufi sende gel çekiliş yapıyossss
İvıt hi hi hiiiTam profuline yazdim etiket geldi kalp kalbe karsi derlerrr
Ben de varııııııııııımmmmmmmmm katılıyorum inşallah :)Kızlar gelin @Ravzatuba @Margarikotin @mahperi @hayatbenibastanyarat @-TubiSh- @coko_mell @silemm @EnHarbiKiz braindamage @asliii1 @AzrAyse @apila @Dionee @Enyalios @iklimim123 @Sedef-armina @Nevreste @yasakhayal haydi yılbaşı eğlencesine hediyeleşelim) @pofu @Ravzatugba
canım senin alacağın kişi zaten kendini tanıtmış belirtmiş olacak sende tanıtımına uygun veya senin içinden gelen 3 hediye alıp güzelce paketleyip yanına da yılbaşına özel olan makul şeyi alıp kutuya koyup göndereceksin bu kadarYa ben hediye konusunda tam şey edemedim.
Yani ne alinmasi lazim.
Kac parca ne bilim.
Kararsizim
Yilbasina ozel makul olan sey ne ya :)canım senin alacağın kişi zaten kendini tanıtmış belirtmiş olacak sende tanıtımına uygun veya senin içinden gelen 3 hediye alıp güzelce paketleyip yanına da yılbaşına özel olan makul şeyi alıp kutuya koyup göndereceksin bu kadar
kırmızı sexi iç çamaşıırıYilbasina ozel makul olan sey ne ya :)
Ayy almaya utanirim kiz bennnkırmızı sexi iç çamaşıırı
nazımmmmmm ben ümran sende katıl lütfen ve bana çık nolurrrrr
Ahahah ya o geceye ozgu deil o yalan iftira.kırmızı sexi iç çamaşıırı
başkasına aldır canım bu benim 3 . katıllışım ilk bende çok utanmıştım ama sonra alıştımAyy almaya utanirim kiz bennn
Kızlar tanıtım topiğine kendisini tanıtmayanlar tanıtırsa daha kolay hediye alınır kendilerine
toredo THEY- S Slvslm11 @kayacans P puka1606 @akrep33 @raptiye
Ayrıca özel mesaj ile isim soy isim adres göndermezseniz de çekilişte hediye alamazsınız mecburen. Ayrıca telefon numarası da verirseniz kargoda bir problem çıkarsa kolay ulaşılabilir olursunuz.
Özel mesaj yollamayanlar
toredo THEY- @GezegeNKralicesi S Slvslm11 @kayacans @akrep33 @raptiye
Ayrıca sizi görmek de bizi çok mutlu edecek
xyzt-5544 ve geranio
Illa omu olmasi gerekiyor ya bosverin onubaşkasına aldır canım bu benim 3 . katıllışım ilk bende çok utanmıştım ama sonra alıştım
Naaaazzzzıııımmmmm benim umarım istediğin gibi bi hesap olurda katılırsın seni görmek isterimElif Nisa'mın annesiiii canım ümranımmmm
valla kuzum katılmayı çok istiyorum, hatta dayanamayıp kesin de katılırım kendimi biliyorum ama ufak bi hesap kitap yapmam lazım inşallah sizlerle beraber olurum diye umuyorumm
ya sadece yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen o olduğu için gelenek bozulmasın istedikAhahah ya o geceye ozgu deil o yalan iftira.
@kedifatos Bu arada bu linkide aciklamaya ekleseydiniz keske bilmeyen gitsin tanitsin kendini
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/page-2
Yilbasini andiracak bisey olsun.Naaaazzzzıııımmmmm benim umarım istediğin gibi bi hesap olurda katılırsın seni görmek isterim
ya sadece yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen o olduğu için gelenek bozulmasın istedik
yani kuzum sen istersen başka renk al bilemedim şimdi yada senin alacağın kişi ile görüşür öyle karar verirsinIlla omu olmasi gerekiyor ya bosverin onu