- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tamam Can'ım inşallah olur bilgilendiririmİnşallah canım gönlünden ne geçiyorsa bizide haberdar et öğrendiğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Can'ım inşallah olur bilgilendiririmİnşallah canım gönlünden ne geçiyorsa bizide haberdar et öğrendiğinde
Dualarım seninle canım . Aklım hep sende inşallah yarın taburcu olursun çok şükür ağrın geçmişTeşekkür ederim kizlar
Simdilik bi gelisme yok 3 saatten bir ilac veriyolar agrim yok
Herşeyin hayırlısı azerin sıkma canını eşya dediğin nedir ki eşin yada kayınvaliden toparlayıp getiriverir senin için. Önenli olan bebişlerin 30. Haftadan önce gelmemeleri. Zaman yaklaşıyor artık. 2 hafta daha dayan azerinnn. Hastaneye yakın olman önemli ama sen tek başına mı kalacaksın ? Nasıl yapacaksınız ?Teşekkür ederim kizlar
Biliyosunuz benim hastane şehir dışında doktor 1.5 saatlik yolu donemez demiş
Esim dün ev buldu burda galiba hastaneden direk oraya gidicem
Off bari esyalarimi toplasaydim
Evet canim annem toplicak esyalarimiHerşeyin hayırlısı azerin sıkma canını eşya dediğin nedir ki eşin yada kayınvaliden toparlayıp getiriverir senin için. Önenli olan bebişlerin 30. Haftadan önce gelmemeleri. Zaman yaklaşıyor artık. 2 hafta daha dayan azerinnn. Hastaneye yakın olman önemli ama sen tek başına mı kalacaksın ? Nasıl yapacaksınız ?
İnternette biraz araştırdım 26. Haftasında bile doğum yapanlar olmuş bebekleri gayrt sağlıklı sıhhatli doğmuşlar. Sen 28. Haftanı doldurmuş olucan yarın. Hayırlısıyla bence 2 hafta daha sürer gibi geliyor. Çünkü bunlar yalancı ağrılar. Bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hagkkında hayırlısı olsun dualarımdasınEvet canim annem toplicak esyalarimi
Kv-le kalicam annem calisiyo
Tek tesellim bebeklerin iyi olmasi,inşallah erken gelmezler cok korkuyorum
Canim yarin 27 haftam tamamlanip 28e geçiyoİnternette biraz araştırdım 26. Haftasında bile doğum yapanlar olmuş bebekleri gayrt sağlıklı sıhhatli doğmuşlar. Sen 28. Haftanı doldurmuş olucan yarın. Hayırlısıyla bence 2 hafta daha sürer gibi geliyor. Çünkü bunlar yalancı ağrılar. Bebişler sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah hagkkında hayırlısı olsun dualarımdasın
bende bir ay klomen kullandım 4 haftalık hamileymişim 3 gün önce öğrendim.. bana çoğu insan çoğul gebelik olabilir dedi tek kese gördük sizin üçüzleriniz olacağı ne zaman belli olduIyi akşamlar kizlar.dogal yolla mi oldu bebisler?benim klomenle oldu.sadece 1 ay kullandim
Geçmiş olsun. Benim de ilk zamanlar hep kanamam oldu çok şükür şimdi iyiyim inşallah bişey olmaz. Progestanı iğne olarak kullanmıştım ben sen nasıl kullanıyorsun?Mrhb bende 3 üz hamileyim 11. Hf 5 günlük hamileyim lekelenmem baştan beri var progestan kullanıyorum 1 haftadır lekelenmem yoktu bugün hafif kasık sancısı ve çok az lekelenmem var bi sıkıntı olmaz dimi bilgisi olan var mı
Gözün aydın canım:))çok dikkat et kendine inşallah bir daha yaramazlık yapmaz ufaklıklar:))Kızlar doktor aksam gide bilirsin dedi ay cok sevindim:)kizimdan ayri yilbasina giricem diye cok uzuluyodum
bi de telefonda anne sana yemekler yaptim deyince aglamamak icin kendimi zor tutmustum
Neyse ki kizimin yanina gidicem birazdan
Doktor tuvalet disinda kesinlikle kalkmicaksin dedi bi de nidilat yazdi gunde 8 tane icicem
Canım bende de ara ara kanama oluyor dr progestan ilaç kullanmamı söyledi ve dinlenmen gerekiyor. Eğer kanaman artarsa kesinlikle zaman kaybetmeden dra git. Kendini yorma sakın tuvalet dışında kalkma yataktanMrhb bende 3 üz hamileyim 11. Hf 5 günlük hamileyim lekelenmem baştan beri var progestan kullanıyorum 1 haftadır lekelenmem yoktu bugün hafif kasık sancısı ve çok az lekelenmem var bi sıkıntı olmaz dimi bilgisi olan var mı
Ya yeşim sen 11. Haftadaymışsın benim kusmalar 8. Haftadan beri devam ediyor bazen günde 3-4 defa istifra ediyorum 11-12. Haftalarda geçiyor diyorlar ama sende durumlar nssılbende gece den beri kusuyorum cok kötuyum allah yardimcimiz olsun
Kanamanın sebebi çoğul gebeliklerde malesef ilk 3 ay düşük riski çok fazla oluyor. Kanamalarda aslında bu riskin varlığına işaret ediyor. Yoğun bir kanama olmadıkça korkmanıza gerek yok az bir kanama istirahat ile geçiyor genellikle hormonlarla alakalı diye düşünüyorum.Allah kötülüklerden korusun bizleri.Sürekli yatıyorum zaten ama neden oluyo bu kanamalar anlamıyorum. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim