- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Kızlar benim gece ağrılarım oldu .ama öyle böyle degil kipirdayamadim agridan gece hastaneye geldik nst takildi sancılarım var.dua edin benim için lütfen
azerinn kuzum şimdi nasılsın.
haber ett....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim gece ağrılarım oldu .ama öyle böyle degil kipirdayamadim agridan gece hastaneye geldik nst takildi sancılarım var.dua edin benim için lütfen
Evet canimazerin gecmis olsun canim dogum sancilarimiymi
Inşallahallah yardimcin olrun canim insallah biraz daha beklerler acele etmezler
Azerin çok geçmiş olsun.inşallah 32. Haftayı görürsün. Süpriz yapıp erkenden gelmez bebişler önemli olan senin ve bebişlerinin sağlığı tatlım gerekirse kızınıda getirirsin yanına birlikte girersiniz yeni yıla. İnş bunlar yalancı sancılardır.Kızlar sanciyi durdurdular şimdilik
Ama hastanede kalicam doğum ekibini hazir bekletiyoruz her ihtimale karşı dediler
Yarin da kala bilirsin dediler ama yarin yılbaşı kizimsiz naparim burda
Off neye uzulucegimi şaşırdım
Benimde midem çok kötü şu mide bulantılarını hayırlısıyla bi atlatabilseydik çok zor oluyor doğru düzgün yemek yiyebilmeyi özledim benbende gece den beri kusuyorum cok kötuyum allah yardimcimiz olsun
Yok gelmesinler yaAzerin çok geçmiş olsun.inşallah 32. Haftayı görürsün. Süpriz yapıp erkenden gelmez bebişler önemli olan senin ve bebişlerinin sağlığı tatlım gerekirse kızınıda getirirsin yanına birlikte girersiniz yeni yıla. İnş bunlar yalancı sancılardır.
Yarın yılbaşı olduğu için tölerans sağlarlar belki yaYok gelmesinler ya
Daha cok erken
Iste sadece 2 saatlik ziyaretçi saati var maalesef
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun hakkında. Betahcg değerini ölçtürdün mü ? Çoğul gebelikte normalden yüksek çıkıyor geneldeAy ay ay yarabbim hepiniz kucakalriniza Alin sağlıcakla. Anne tarafımda ikiz var baya, benim de hayalim hep ikiz annesi olmaktı, henüz 5 haftalık hamileyim ve burada bir komşum var kendisi bu güne dek coook cinsiyet tahmini yapmış ve hep nokta atışı olmuş yanı hep bilmiş. Bana da dedi ki senin kızın olacak hislerimce ama ikiz olursa şaşma o Zaman biri de erkek olabilir. İçim içime sığmıyor, cok istiyorum ya ikiz iste inanmak istiyorum. Allahım inşallah sürprizle karşılaşırım ve ikizlerim olur Rabbim. Cok istiyorum.
Aminnn canim, ölçtürdüm su an ikiye katlıyor ama doktorum bunjn kesin gösterge olmadığını söyledi Cünkü düşük başlayıp ikiz cikan hastalarım oldu dedi. Ocakta belli olur bakalım. Aklınıza gelirse duanıza bana da yer acın. Hayal gibi benim icin.Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun hakkında. Betahcg değerini ölçtürdün mü ? Çoğul gebelikte normalden yüksek çıkıyor genelde
İnşallah canım gönlünden ne geçiyorsa bizide haberdar et öğrendiğindeAminnn canim, ölçtürdüm su an ikiye katlıyor ama doktorum bunjn kesin gösterge olmadığını söyledi Cünkü düşük başlayıp ikiz cikan hastalarım oldu dedi. Ocakta belli olur bakalım. Aklınıza gelirse duanıza bana da yer acın. Hayal gibi benim icin.
Canım çok geçmiş olsun inşallah gelipgeçicidir aklına olumsuzlukları getirme ne olur. Inşallah her şey yolunda gider bebişlerde zamanında doğar.Kızlar benim gece ağrılarım oldu .ama öyle böyle degil kipirdayamadim agridan gece hastaneye geldik nst takildi sancılarım var.dua edin benim için lütfen
İnşallah canım sağlıklı sıhatli kucagına alırsın bebişleriniDaha dogmadilar canim:)bi dogsunlar da hayirlisiyla yetisiriz inşallah :)
Çok şükür ağrıların geçmiş. İnşallah yarına taburcu ederler. Sorun olmadan atlatırsın bu süreci. Aklım sende vallahiTeşekkür ederim kizlar
Simdilik bi gelisme yok 3 saatten bir ilac veriyolar agrim yok