2016 üçüz anneleri :)

Maaşallah Barekallah :) şükürler olsun bende iyiyim :) yılbaşı için bende çok heycanlanıyorum ne yapsam nasıl etsem diye düşünüyorum. Bu üçüzlerimizle ilk yılbaşımız olacak :) 2016 yılına bebişlerimizle gireceğiz inş :)
Ayy inşallah
Bi dahaki seneye inşallah 3 tane küçük noel baba kıyafetli afacanlar olucaklar:)bayiliyorum yilbasinda bebeklere öyle noel baba kiyafeti giydiriyolar ya:)
 
Kizlar benim demin disim düştü :)))))
Zaten 13 gündür idare ediyo beni yeter dedi herhalde:))
Ohh rahatladim valla :)
Yilbasina kadar dursaydi bari cok kötü duruyo boyle:)
 
Napıcan herşey bebişler için :KK43: bir kaç ay sıkacan artık dişini :) dikkat et diğerlerine bişey olmasın :KK66: bol bol kalsiyum tüketmeye çalış. Bebişler sağlıklı sıhhatli doğsunda dişlerini yaptırırsın.
Sıkacak diş kalmadi artık :)saka bi yana emdiler tüm kalsiyumumu essek sipalari:)))
Evet canim diş yapılır nasilsa asil olan bebisler
 
Canim ben de o haftalarda yatamiyodum pek fazla içim daraliyodu dedigin gibi kanepede ayaklarimi uzatip oturuyodum ama mantiken dogru değil sanki
Sonuçta yine rahme baski oluyo uzanmak daha iyi
Peki canım sol tarafına yatarak mı uzanıyorsun çünkü sırt üstü de yatmayın deniyor
Sırt üstü yatamıyorum zaten
Saga sola dönüp duruyorum çoğu zaman sirtimin agrisindan
Anladım canım ben de mümkün olduğunca yatmaya çalışayım artık
 
Kızlar benim gece ağrılarım oldu .ama öyle böyle degil kipirdayamadim agridan gece hastaneye geldik nst takildi sancılarım var.dua edin benim için lütfen
Canimmkorkmaa. Bakneler atlattn senbnuda atlaticaksnn. Belki bu haftadan sonra hep hastanede kalirsn hem oyle daha iyi olur sancilarini azaltirlar 33 34 e kadar engllerler sancilarni . bicok ucuz geblikbu sekilde okdgm yerlrdn bilyrm. Dualrmz seninlee.bizleri habersz birkmaa.
 
X