- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bende yapamadım biraz cahil kalmışız heralde ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemsom masallah baya ilerlemis hamileliyin.Allah kolaylik versin hepinize kizlar.in sa Allah hepiniz 36 yi geciceksiniz..Günaydın kizlar
Dünden beri wc olayı bitirdi resmen beni 5 dakikada bjr wcdeyim
Gitmeyince de karnim sertlesiyo sanki taş varmis karnimda öyle agir oluyo
Gece usenmedim saydim 7 kez wcye kalktim
Bi de yataktan kalkarken o kadar zorlanıyorum ki sertlestiyi için karnim
Bi de sirtim var tabi
Elektrikli masaj aleti zararlı diye bu gun bi kac egzersiz buldum bakalım yapa bilecekmiyim
Yapamadigin yer neresi canim söyle yardimci olalim sana dabende yapamadım biraz cahil kalmışız heralde ya
AminHemsom masallah baya ilerlemis hamileliyin.Allah kolaylik versin hepinize kizlar.in sa Allah hepiniz 36 yi geciceksiniz..
Sabahleyn ac karnina yapican canim:))))))Nasil ucuz bebek yapmayi basardiniz bana da anlatin ahaha cok heyecanli ya... ☺☺
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun leydicimKıxlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ola bilir canimBirTutamMutluluk20 sen bizden önde oldugun icin hic fiktim yok ama bebisler büyüyor diye baskı yapıyor heralde karnin cok sistimi devamlu tuvalete gitmekte zor olur
Baya buyudunuz sizz artkk agrilarfa basladi tabii. Ben daha smdidn dogsalardaa su yuk kalksa dyorm o haftalsrda naparm dusunemedim :) cok buyudumu karninn azerinn :)Günaydın kizlar
Dünden beri wc olayı bitirdi resmen beni 5 dakikada bjr wcdeyim
Gitmeyince de karnim sertlesiyo sanki taş varmis karnimda öyle agir oluyo
Gece usenmedim saydim 7 kez wcye kalktim
Bi de yataktan kalkarken o kadar zorlanıyorum ki sertlestiyi için karnim
Bi de sirtim var tabi
Elektrikli masaj aleti zararlı diye bu gun bi kac egzersiz buldum bakalım yapa bilecekmiyim
Hic sorma canim benim taa başından beri agrilarim var zaten bacak bitiyo sirt basliyo:)Baya buyudunuz sizz artkk agrilarfa basladi tabii. Ben daha smdidn dogsalardaa su yuk kalksa dyorm o haftalsrda naparm dusunemedim :) cok buyudumu karninn azerinn :)
ayy allh yardimcimiz olsunn ya ne komigizz amann ne guzll bnimde smdlk hic ucz gibi degl dyolar. Millate ucuz dyince gozleri faltasi gibi acliyo hemen karnina bakiyolar snra ay hic ucuz gibi degil dyolar :) tabi dogal olarsk dehset bisy bekliyolar herhlde :))Hic sorma canim benim taa başından beri agrilarim var zaten bacak bitiyo sirt basliyo:)
Yok öyle kocaman degil karnim hatta sasiriyolar üçüz icin küçük diyo herkes
Bi kac aya nasil olurum bilemem tabi:)
Dün arabadan inmem biraz zor oldu mesela top gibi yuvarlandim da indim resmen:)))
Maşallah canim kuzulara :)BirTutamMutluluk20 daha gecen hafta sali günü üçününde duydum kalp atışlarını en küçük olanın bile kalp atışı vardı çok şaşırdım :-D
Aynen millet de kendine göre hakli:)ayy allh yardimcimiz olsunn ya ne komigizz amann ne guzll bnimde smdlk hic ucz gibi degl dyolar. Millate ucuz dyince gozleri faltasi gibi acliyo hemen karnina bakiyolar snra ay hic ucuz gibi degil dyolar :) tabi dogal olarsk dehset bisy bekliyolar herhlde :))
Bende yarın gidiyorum kalp atışlarını dinlemek için :)BirTutamMutluluk20 daha gecen hafta sali günü üçününde duydum kalp atışlarını en küçük olanın bile kalp atışı vardı çok şaşırdım :-D