Ne güzel büyük bir şans ve Rabbimin mucizesi :) Aslında bende ve eşimde hiçbir sorun yok hersey normal... 18 aylık evliyim ve 25 yaşındayım... Benımkısı sebebsiz inferlite... 18 ay doğal yollarla denedık fakat olmadı, ihş ilacın vesilesiyle bende hamile kalarım
ben daha yumurtlama dönemine bile girmedim, adetlerim düzenlidir genellikle 28 ve 29 günde bir düzenli olarak adet görürüm... Yumurtlama günümde yaa 14 yada 15. günde olur ... ilaç biraz kafamı karıştırdı, acaba daha erken yumurtam çatlarmı diye o yüzden biz gün aşırı denemeye karar verdik :) doktor bana ultrasyon takibine gerek yok dedi ama ben sırf merakımdan yarın gitmeyi düşünüyorum... ilacıma ( femara) adetin beşinci günü başladım sabah aksam birer tane olmak üzere ve daha dün bitti ilacım... ultrasyon için acele mi ediyorum acaba ? ne zaman gitmem gerekiyor sizce salı yada çarsamda benım hesaplarıma göre yumurtlama günüm , yarın bellı olurmu oluşan yumurtalar :) doktoruma telefon açamıyorum, 3 ay gözüme gözükme daha yaşın çok genç ilacını düzenli olarak kullan ve düzenli ilişkiye gir senin için yeterli diyor :)) kusura bakma başınızı ağrıttım bende