2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gerçekten depresyona girdim ben. Durmadan ağlıyorum her şeye ama her şeye. Artık göğsüm şişti ağlamaya veriyorum, canım yanıyor. Ne yapabilirim arkadaşlar? Nasıl geçer bu süreç daha üçüncü günümdeyim ama kıyametleri koparıyorum dayanamıyorum

Kizlar suutumun doyurucu olmasi icin ne yemem gerekiyo
Sütun az ise üzüm incir tam zamanı canım valla ama az deil se sık sık memede durmak istiosa doymadigindan deildir o kokuya muhtaç anne kokusu güvende hissettirio diye duruolar benim oğluş her emmede kaka yapıo saolsun biz hep memedeyiz yediği çıkıo dewamli meme açık geziom ben kilo alimi gayet iyiydi hemde

Ayyy ayni seyler valla Allah bize yardim etsin

anladım canım oyalıyorsun yani yoksa oyun oynasan olmuyo konuşsan şarkı söylesen olmuyo bebekle nasıl vakit geçer bilemedim :)

1cicek3bocek canım sen doruğun sevdiği şeyleri ye uzan yine de hareket etmezse dooooğru doktora. benim doktor günde 10 hareketin altına düşerse hiç düşünmeden anında geliyosun demişti. sebebini sormadım baya korktum ciddi bi durum diye düşündüm
sinir stres de etkiler hareketleri ni bebişin sakin sakin dinlen bakalım ne olcak

gaz derdi bizde de var kızım çırpınarak ağladıkça içim acıyor
ishal dediğin gibiyse ishal değil kızım ama kakası çok sulu
Kırkı çıkana kadar sulu oluyor canım merak etme , ebeye özellikle sordum ben de . Gaz için kuzenimden ( amerikadan) damla istedim doğalmış dört gözle onu bekliyorum. Bize Dr omnivit damla vermişti içinde etil alkol var okuyunca çıldırdım. O yüzden şimdilik kimyon kaynatıp veriyorum . Damlamız gelince faydasını görürsek size de yazarız

Bebek bugün hiç oynamıyor ya kızlar karnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık
Canım bir acile git istersen. Karnım taş gibi yazmışsın kasılmanmı var ? Benim de doğuma gittiğim gün çok az hareket etmişti oğlum ve birkaç kez kasılmam olmuştu, belki senin bebişte geliyordur

Hiçbir belirti nişan sancı vs yoktu birden suyum geldi ve koştur koştur hastaneye :)

Zaten stres durumlari biliyorsun onların etkisi çok takipteyim cnm ben ihmal etmem giderim

Işte bende birşey yok suda yok kasılma çok oluyor zaten sanki karnım patlayacak gibi oluyor takipteyim cnm

Canim sabir gecer ben normalde sabirli bir insanim ama ilk haftalar herkes hersey batiyodu aglamak geliyodu icimden simdi daha iyiyim 23 gunluk olduk

Ayyy ayni seyler valla Allah bize yardim etsin
Benimkide ayni emzir bu cocuk aciktialtini pisletti degistir cocugun yaninda sesli konusma usume cis yapinca oglum napiyon desem cocuga kizma soyle yap boyle yapma bende diyorum kactane buyuttun diye ilk zamanlar cildiriyodum lohusa insanin ilgiye ihtiyaci oluyo onlar seni makina gibi goruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…