- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.541
Sor netten de bak istersen bebeklerde gıda alerjisi gaz yapar inek sütü balık fıstık gbi şeyler en çok planlarbilemedim canım kontrol var üç gün sonra sorayım en iyisi
Cıxx olmadisaydın mı 10 oldu nu hareketi
Takipteyim yemek yedim şimdi 1 saat sonra sütle muz yerim inşallah kiprasir veletCanım benim sıkı takip et dinlen bebeğe odaklan tatlı şeyler ye bir iki tıkla gönlünce rahat değilse dr git
Sütun az ise üzüm incir tam zamanı canım valla ama az deil se sık sık memede durmak istiosa doymadigindan deildir o kokuya muhtaç anne kokusu güvende hissettirio diye duruolar benim oğluş her emmede kaka yapıo saolsun biz hep memedeyiz yediği çıkıo dewamli meme açık geziom ben kilo alimi gayet iyiydi hemdeKizlar suutumun doyurucu olmasi icin ne yemem gerekiyo
Ayyy ayni seyler valla Allah bize yardim etsinAyy aynı benim esim sanirsin on cocuk buyutmus oyle tutulmaz ay kafasini tut gazi var gazi altini bile benden cok degistiriyo annem
Uc cocuk buyutmus sole annene cok bagirarak konusmasin onu yapmasin aman cocugu birakip cikma ay neler neler ya sanirsin o lohusa onun ilk dogumu deli ediyo beni bide ben ona kizinca ay sen uvey annemiain diyo bana
Sancim yok bebegim nişan falanda gelmedi ama akintim çoğaldı karnım düştü sadece elde bunlar var bence cumaya kadar bekleyecek benim dana yiyip içip yatıyor içerde anası da kilolandi bu ara epeyce :)
Dereotu nun süt yaptığını duydum canım bir de su iç bol bol bir de psikoloji çok önemli diyorlarKizlar suutumun doyurucu olmasi icin ne yemem gerekiyo
anladım canım oyalıyorsun yani yoksa oyun oynasan olmuyo konuşsan şarkı söylesen olmuyo bebekle nasıl vakit geçer bilemedim :)Spinali bilmiyorum canım ben kendime güvenmediğim için genel anesteziyi seçtim ilk dogumumda çık geç iyileşti ikincide hemen iyileştim şükür yine doğum yapsam yine genel secerdim sanırım
Canım ben doğum yaparken erkek di anestezi dru çok sakinleştirdi beni elimi tuttu çok sancim vardı, birazdan geçicek sancıları dedi, korkma dedi hatta ben kapaliyim tulbent imi çıkarmadi düzeltti bile doğumdan sonrada çok yakışıklı bir oğlun oldu dedi.
Allah analı babalı büyütsun inşallah bende 27 haziranda doğum yaptım
Nerede satılıyor canim
Canım zamanla uyku düzeni oturacaktir az daha sabır edelim inşallah
Benimkide öyle canım 15 20 dk sonra mizildaniyor ya memede yada omzunda sırtını ovuyorum bazende yüzüstü yatıyorum rahatlığı baya
bakayım canım bilmiyordum öyle bişetin olduğunuSor netten de bak istersen bebeklerde gıda alerjisi gaz yapar inek sütü balık fıstık gbi şeyler en çok planlar
Kırkı çıkana kadar sulu oluyor canım merak etme , ebeye özellikle sordum ben de . Gaz için kuzenimden ( amerikadan) damla istedim doğalmış dört gözle onu bekliyorum. Bize Dr omnivit damla vermişti içinde etil alkol var okuyunca çıldırdım. O yüzden şimdilik kimyon kaynatıp veriyorum . Damlamız gelince faydasını görürsek size de yazarızgaz derdi bizde de var kızım çırpınarak ağladıkça içim acıyor
ishal dediğin gibiyse ishal değil kızım ama kakası çok sulu
Canım bir acile git istersen. Karnım taş gibi yazmışsın kasılmanmı var ? Benim de doğuma gittiğim gün çok az hareket etmişti oğlum ve birkaç kez kasılmam olmuştu, belki senin bebişte geliyordurBebek bugün hiç oynamıyor ya kızlarkarnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık
Zaten stres durumlari biliyorsun onların etkisi çok1cicek3bocek canım sen doruğun sevdiği şeyleri ye uzan yine de hareket etmezse dooooğru doktora. benim doktor günde 10 hareketin altına düşerse hiç düşünmeden anında geliyosun demişti. sebebini sormadım baya korktum ciddi bi durum diye düşündüm
sinir stres de etkiler hareketleri ni bebişin sakin sakin dinlen bakalım ne olcak
Işte bende birşey yok suda yok kasılma çok oluyor zaten sanki karnım patlayacak gibi oluyor takipteyim cnmCanım bir acile git istersen. Karnım taş gibi yazmışsın kasılmanmı var ? Benim de doğuma gittiğim gün çok az hareket etmişti oğlum ve birkaç kez kasılmam olmuştu, belki senin bebişte geliyordur
Hiçbir belirti nişan sancı vs yoktu birden suyum geldi ve koştur koştur hastaneye :)
Ben "lıerac pyhtolastil gel" kullanıyorum canım memnun kaldım tavsiye ederimKızlar göbek çatlak giderici krem var mı varsa tavsiye alabilir miyim
Canim sabir gecer ben normalde sabirli bir insanim ama ilk haftalar herkes hersey batiyodu aglamak geliyodu icimden simdi daha iyiyim 23 gunluk oldukGerçekten depresyona girdim ben. Durmadan ağlıyorum her şeye ama her şeye. Artık göğsüm şişti ağlamaya veriyorum, canım yanıyor. Ne yapabilirim arkadaşlar? Nasıl geçer bu süreç daha üçüncü günümdeyim ama kıyametleri koparıyorum dayanamıyorum
Benimkide ayni emzir bu cocuk aciktialtini pisletti degistir cocugun yaninda sesli konusma usume cis yapinca oglum napiyon desem cocuga kizma soyle yap boyle yapma bende diyorum kactane buyuttun diye ilk zamanlar cildiriyodum lohusa insanin ilgiye ihtiyaci oluyo onlar seni makina gibi goruyoAyyy ayni seyler valla Allah bize yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?