2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canim spnalmi daha iyi genelmi peki ben bunu spinal yaptim ama cok korktum ikinciyi yaparsam genel yapsam diyorum. Daha cok aci olur diyolar

Bayandi canım zayıf yüzlü minyon tipli bi kadındı bebek hemşiresinin eli sigara kokuodu fln sinir oldum ya Zehrayenihayat yani haddini bilmeyenler oluo gerçekten o anda seni düşünen yok yani

Cok guzel yaziymis canim cok sagol. Beni anlatmos hep agzi acik benimkinin bak doymadi diye dayadik sagilan sutu mamayii gobegi kocaman oldi

Bende steel tea cay iciyorum doktorum onu verdi ilk haftalarda cok yoktu simdi bir aylik olduk bebek emmezse 100 120 cc sut cikiyor. Emdikten sonrada 50-60 sagiliyor dolaba koyuyorum ben olmayinca yada gece yada bazen huysuzlaniyor memeyi tutmuyor o zamanlar sagdiklarimi vermeye calisiyorum sagdikca cogaliyor sanki sutum

arkadaslar
merhaba,
vitamalt alin. anne sutunu arttiriyor ictikten hemen sonra. ben gunde 500 ml kadar iciyorum. her iki lohusaligimda da vitamalt ile sutum artti.

Ben su vermiyorum bir aylik alti aya kadar gerek yok suya dediler ama versekmiki havalar cok sicak malum

Öyle süt gelmedi yüzüne boynuna da işte ne bileyim öyle oldu :/ sağ ol canım benim umarım benimki de seninkinin de sorunları geçer en kisa zamanda tüm. Bebekler iyi olsun inşAllah

Aynen gaz sancisi cok zor biz de cekiyoruz. Aman masallah diyelim insallah hic kusmaz gazi da olmaz prensesin :) benim minik hem cok kusuyo 2 gundur hem de ishal olmus bugun. Sanirim usuttu.

Valla bende kaç defa vazgececek oldum vazgecemedim ama çok şükür iyi geçti canım :) ama bi daha olsa yapmam [/QUOTE geldi mi he
sanirim herkes ayni durumda benim esim 3 kaynanaya bedel sanki 5 cocuk buyutmus oyle yapma boyle yap ay ac bu cocuk falan filan resmen boğmak istiyorum ki ben logusaysam o benim 3 katim triplerde yeni anne olduk yeri geliyo bu duruma alisamadiğimiz icin psikolojimiz bozuluyo ama anlayis sifirrr

Yarim saat emzirdikten sonra mam mi veriyosun? Sutu sagarark verdigimizde de mama kadar mi vericez ben de onu cozemiyorum bi. Ben suan gogsum yara diye sagiyorum 60cc verdim sut. Uyudu rahat suan. Mamayi da sabah emdikten sonra cok kustu diye 40 cc verdim. Valla ben hep doktorlarin dedigini yapmak icin buyuklerle kapistim da yok yani kimse cocukla anneden iyi anlamıyor bence. Doktorun dedigini yapiyorum agliyor ac kaliyor buyuklerin dedigini yapinca memeden ayirmamam gerekiyor. Bence cocugun rahatlayincaya kadar doyur :) bide bazilarinin sutu doyurucu degilmis benim bebegim 40 dakika 50 dakika emiyo yine emmek istiyo. Doktor sadece dakika veriyo ama bebek ac

gaz derdi bizde de var kızım çırpınarak ağladıkça içim acıyor
ishal dediğin gibiyse ishal değil kızım ama kakası çok sulu

off canım off herkes mi aynı olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…