- 25 Mayıs 2013
- 13.910
- 20.297
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.001
Ay bende doğum hikâyeleri okuya okuyoa kafaları yedim yaniiLittlestar canım aynen öyle
Bekleyelim bakalım
Ay nefes egzersizi çalışıyorum
Sürekli vajinal doğum okuyorum
Nasıl olacak azıcık bilgilenelim
Eğitim seminere katılmak çok iyi diyorlar da bunca kadın eğitimle mi doğum yaptı diye de teselli ediyorum kendimi
Artık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yine geçti sancılarım, gece o kadar ümitlenmiştim ilk defa öyle şiddetli sancıyla karşılaşınca. Artık her gören sen doğum yapmadın mı diyor. Evde kv şimdi bile güya şaka yaparak bizi heyecanlandırdın doğuracağım diye bak olmadı diyor, karnın hala yukarıda diyor. Dün babamın yanında bile tembel çıktın sen doğurmadın diye "şaka yapıyor" gülerek. Rabbim zamanını bilir ama cidden çok yorulduğumu hissediyorum. Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık.
Kuzum benim boşver desinler konuşsunlar ben dünden beri karar aldım bi şey desede kv ben sevdim hamileliği doğurmıcam orda dursun diyorumArtık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yine geçti sancılarım, gece o kadar ümitlenmiştim ilk defa öyle şiddetli sancıyla karşılaşınca. Artık her gören sen doğum yapmadın mı diyor. Evde kv şimdi bile güya şaka yaparak bizi heyecanlandırdın doğuracağım diye bak olmadı diyor, karnın hala yukarıda diyor. Dün babamın yanında bile tembel çıktın sen doğurmadın diye "şaka yapıyor" gülerek. Rabbim zamanını bilir ama cidden çok yorulduğumu hissediyorum. Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum artık.
Bende bundan aldım bugün baslicaz geldi damlaamizEvet cnm bu carlson markasi yani nette cok arastirdim baya guzel yorumlar var
İnşAllH Can'ım bekliyoruzAy bende doğum hikâyeleri okuya okuyoa kafaları yedim yaniiama hiç nefes egzersizi yapmaya çalışmamıştım bugün bende başlayayım inşallah ❤ Amaaan aynen öyle seminerede gitsen doğum bambaşka bir şeydir bence illaki yararı olur ama gitmeden de doğurucaz kız Allahın izniyle kolayca bakalım minikler ne zaman teşrif edecek ❤
canım bu satırları evi banyoyu baştan aşağı temizledikten sonra gördüm çok manidar olducanım bence yorma kendini, zaten bundan sonra herşeyi sen yapacaksın kimse kusura bakmasın bırak yapma. Benim doğumdan beri annem yanımda inan sadece çocuk emziriyorum zaten kendi kaldırmıyor beni çocuğa odaklan sen diye artık sıkıntıdan işe geri döndüm düşün :) Ama araştırdığım kadarı ile olması gereken de o, şuan bizim sadece bebeğe odaklanmamız lazım. Annem gidip kayınvalidem gelecek inan onda da kalkmayacağım yerimden eğer yapmazsa da yapmaz yumurta kırar yeriz, eşim de görür ne yapayım kimse için artık uğraşmayacağım
ben de buna başladım dün canım. memnunum şimdilikEki Görüntüle 1860390 Kizlar d vitamini damlamiz geldi gunde 1 damla monoviti kullanmicam @bebegim seni bekliyorum
canım kendiliğinden geçen sarılıksa endişelenme yaptığına devam et. diğer türlü ise tedavi gerekir zatenCanim zaten ilk doğduğu günden beri böyle yapıyoruz ama gene de sarilik oldu
canın bugün sordum doktora tuzlu su olur dedi ama biz ayarlayamayız tuzunu deyince serum fizyolojik alın dedi günde 4-5 kere damlatın dediKızlar bildiğiniz üzere bugün doğum yaptım hastanedeyiz kızımda nefes alırken bir hırıltılı var burundan gelen tıkalı olduğunu düşünüyorum doktor tuzlu su sıktı burnuna devam ederse eczaneden alın dedi tuzlu su zarar değil mi bilemedim
eve getirmedi fakat arabayla gidip aldı o nedenle de çok kavga ettik anahtarı elimi parçalarcasına çekti aldı elimden o arabaya binerlerse eve gelme dedim ama geldi eve kabul etmediğimi söylemiş kaynana domuzu aradı ama açmadım herhalde şikayet ettiler o yüzden aradı büyük kavga koptu itiş kakış bile oldu bildiğim ne kadar hakaret varsa söyledim onlar için bizim huzurumuzu bozdu ya bitti bu iş artıkcanım yapacak bişey yok ama evine kabuk etmek istemediğin birini eşinin eve alması da hoş değil çok zor durumda kalmışsın ben olsam bişey de diyemem perişan olurdum seni anlıyorum
Vallahi benim de geçmiyor vakit kuzum ya tel elimde ya uyuyorum yada yemek yiyorum başka bi şey yokİnşAllH Can'ım bekliyoruz
Seni. Günün Nasıl geçiyor neler yapıosun
Benim geçmiyor çok sıkılıyorum yapacak bi şey bulamıyorum
Sürekli yatış ya da tel elimde nette geziyorum
Dün ütüleri bitirdim kendi kendime evde makyajlar Bilmem ne
Yürüyüş yaptım felan ama yok geçiremiyorum vakit
Bende senin gibi olucam canım annem yanımda en fazla kalsa kalsa 4-5 gün kalır çünkü babam ve kardeşlerim var.kv desen kızma bakmadı geçen sene bana hiç bakmaz kızıda stresden bebeği evi düşünmekten hasta oldu zaten bende kendi başımın çaresine bakıcam anlayacağın birde benim kv temizlik hastası aynı evdeyiz her dakika diyor bebek uyurken uyunmaz iş yapılır her dakka başında durulmaz işleri kim yapacakcanım bu satırları evi banyoyu baştan aşağı temizledikten sonra gördüm çok manidar oldu
ben yapmak zorundayım canım.annem gelmişti bayramda o iş yapmadı diye neler neler oldu bir olaylar bir olaylar sorma. bide beni yeni doğum yapmış halimle hasta çocuğumla tek başıma bırakıp gidecekti kv ler ;(
önceleri bişeyler yapıyodu şimdi ben yaparım deyince de bırakıyo ben yapıyorum iyice yüzsüz oldular artık.
canım benim içimi rahatlattın sağolasın idil 3 yaşında ameliyat olmuştu dimi? öyle hatırlıyordum ama emin değilim. geçmiş gitmiş olsun inşallah hepimiz sonunda rahata ereriz. bu arada oğlunun adı ne oldu? görmedim yazdıysanCanım kesinlikle ablasının durumuyla alakali deil genel de erkek bebeklerin ciğeri geç gelisirmis onla alakali.bende 2. De sıkıntı olucakmi diye çok dert ettim o süreçte çarpinti ritim bozukluğu başladı ztn ayrintilida bişi çıkıcak mi diye.ama öyle bişi yokmuş kimi bünye yaparmis 2. De rahat ol kesinlikle olmicak Allah buyuk deniz inan küçükken ameliyat olmasi dağa kolay olucak bende çok direndim olmasın büyüsün diye ama o zman en uygun zamanmis sonradan anladım. Yaşayınca alicaksin ztn ben çok anlatmıyim ameliyat sonrası konusruz yine kesinlikle bana hak vericeksin.insan Kıyamio tabiki küçücük diye ama en iyi zman 6 aya kadar olan süre Allahın izniyle olucak biticek
anladım canım. benim kızım bazen 4 5 saat uyumuyor uyudugunda ise bıraksam 3 4 saat uyur ama doktor 2 saatte bir dediği için yinede uyandırıyorum. sarılığı bitti çok şükür . yinede uyandırmam gerekli mi acabaCanım ben sarılığı düşene kadar kendim uyandırdım. Şimdi kendi kendine uyanıyor ağlıyor öyle emziriyorum. Bazen 1buçuk bazen de 2 saat arayla uyanıyor.
anladım canım. benim kızım bazen 4 5 saat uyumuyor uyudugunda ise bıraksam 3 4 saat uyur ama doktor 2 saatte bir dediği için yinede uyandırıyorum. sarılığı bitti çok şükür . yinede uyandırmam gerekli mi acaba
uzak olsunlar herkes uzak olsun ben ne eşimi ne kv kp i ne anne babamı kimseyi istemiyorum yanımda artık. ağlattılar yine beni bıktım usandım artık uzak olsunlar ya biz kendimize yeteriz çok doldum durduramıyorım ağlamamı artıkeve getirmedi fakat arabayla gidip aldı o nedenle de çok kavga ettik anahtarı elimi parçalarcasına çekti aldı elimden o arabaya binerlerse eve gelme dedim ama geldi eve kabul etmediğimi söylemiş kaynana domuzu aradı ama açmadım herhalde şikayet ettiler o yüzden aradı büyük kavga koptu itiş kakış bile oldu bildiğim ne kadar hakaret varsa söyledim onlar için bizim huzurumuzu bozdu ya bitti bu iş artık
canım bu satırları evi banyoyu baştan aşağı temizledikten sonra gördüm çok manidar oldu
ben yapmak zorundayım canım.annem gelmişti bayramda o iş yapmadı diye neler neler oldu bir olaylar bir olaylar sorma. bide beni yeni doğum yapmış halimle hasta çocuğumla tek başıma bırakıp gidecekti kv ler ;(
önceleri bişeyler yapıyodu şimdi ben yaparım deyince de bırakıyo ben yapıyorum iyice yüzsüz oldular artık.
Normal dogummu sezeryanmiydi senin canim sezeryan olup 18 gun agda degilsir heralde olamassasben 18.gun agdaya gittim:)
gelmese de bebegine ver slk slk.ayrica sagmani oneririm onda uyarir memisleri.beslenmene diķkat et.dereotu,tahin helvasi,komposto,bulgur gibi seyler tuketebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?