- Emoji Skoru
- 2.320
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.801
Biz hic uyumadik memeden cektigim an uyaniyo sanirim 8e kadar yolumuz varbizde acikmisiz uyandik.keske benimkide meme icin kalkmis olsa.imkani yok almiyor.sagip vermeye devam.kilosu icinde mama takviyesiyle destekliyoruM.yinede unutmasin diye sakin oldugu zamanlarda memede tutuyorum
Benim de ilk gunler cok sut doluyordu sisiyordu. Simdi yumusamaya basladi. 23. Gunum benim deKızlar benim doğumdna sonra göğüslerim banyo yapınca baya şişmişti gerginleişmişti ama şu An çok yumuşaklar süt var ama baya yumuşaklar 11. Gün bugün normal mi
Canım bazıları bebeğe verin bazıları anne içsin diyor sen nasıl yapiyorsunRezene kullaniyorum faydasini gordum canin
Çorap hep var canım ben de rezene alayim diyorum sen kendin mi içtin bebise mi verdinKesinlikle benim kızımda ise yaramış ti ama ayaklarından çorabını çıkarma ve bacaklarında soğuk olmasın
Benim kızın da ayakları pıt pıt kaburgamda maaşallah, oraya tekme atıp duruyor. Çıkış yolunu bilmiyor olabilirler ciddenAyy bu gün sıyırdım ben resmen iyice yukarı geldi göğsüme kadar resmen.. gel kızım ağzımdan çık istersen dedimyok bizim doğurmamız lazım acilen Hayır çıkış yolunu mu şaşırdı anlamadım ki yukardan çıkacak sanıyor yavrum heralde
Canim ben bi su bardagi kendime demliyorum.ondan iki kasik kizimada veriyorum.bence bebege verilmesi daha etkili.daha hic gaz damlasi almadik.elimden geldigi kadar ertelemek istiyorum.zaman gectikce kabiz yapiyo diyenler varCanım bazıları bebeğe verin bazıları anne içsin diyor sen nasıl yapiyorsun
Ayy bu gün sıyırdım ben resmen iyice yukarı geldi göğsüme kadar resmen.. gel kızım ağzımdan çık istersen dedimyok bizim doğurmamız lazım acilen Hayır çıkış yolunu mu şaşırdı anlamadım ki yukardan çıkacak sanıyor yavrum heralde
Kızlar yarın 5.30 da kalkacam 7 de hastane yatışım var ölüyorum heyecandan ve biraz korkudan dualariniza ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın uyuyabilirsem biraz uyumaya calisacam iyi geceler yarın iyi haberlerle görüşürüz İnşallah
Annesi maşaallah sizeGunaydin teyzeler biz 34 gunluk olduk :)
Dun kontrolumuz vardi.1300 kg almis kizim ve 8 cm uzamisdoktorumuz cok iyi dedi kucuk bebeklere kilo aldirmak daha zordur.3 kiloluk bebegi 5 kilo yapmissiniz gibi dusun dedi.2540 a dusmustuk cunku.simdi 3890 olmusuz cok sukur.47 cm den 55 e de uzamisiz
canım iki saatte bir uyandır emzir sonra mama ver. memeden geliyomuş gibi olsun diye emerken yandan şırıngayla veriyoduk biz mamayı. mama için de üzülme mama hiç almamış bebek yok nerdeyse şu dönemde. iki saatte bir beslersen sarılık da geçerKizlar ya anne olmak ne kadar zormuş bebegim emmiyor sütum gelmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum birde bugün bayag sarardi yarın doktora gitcez sarilik oldu çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz
benim ilk gün az geldi ikinci gün arttı canım ama ben çok uğraştım mama vermeden önce hep emzirdim emdikçe süt de geldi. mamayı şırıngayla emzirirken ağzonın yanından verdim memeden geliyo sansın diye memeye baya düşlün oldu süt gelmese de emdi. önce meme sonra mama. açken memeyi emsin ki süt gelsinİlk gün yada ikinci gün geldimi canım senin ben acıkınca önce meme veriyorm ama tutamıyor çırpınıyor ardından mama ama kaşıkla biberon vermedim hiç çok canım sıkkın ağlıyorum o çırpınıp süt olmayınca
normalmiş canım tecrübeli bi arkadaşa sormuştum ben deKızlar benim doğumdna sonra göğüslerim banyo yapınca baya şişmişti gerginleişmişti ama şu An çok yumuşaklar süt var ama baya yumuşaklar 11. Gün bugün normal mi
deniz iyi canım çok şükür rahatladı baya. arada gelen normal gaz sancıları var sadece. o da olsun yani nazar boncuğu niyetine. bizimki dışarı çıkmayı hiç sevmiyo canım ya büyün gün huysuzlanıyo. on gün beklicez artık kontrolü. ama bana pek bi zayıf geliyo sanki şimdiye kollar bacaklar boğum boğum olması lazımmış gibi geliyo. ediz nasıl boğum boğum oldu mu kolu bacağı? tarttırınca etiketle kuzum beni deCanimm deniz nasil keyfi yerindemi bugun.
Hastane yakinindaysa yada saglik ocagi 10gunu beklemeden bi gotur istersen en azindan kilosuna bakilsin.ben haftaya gitmeyi dusunuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?