• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar şu an epey zor durumdayım. Vajina ağzında inanılmaz bir yanma hissi yaşıyorum. Böyle bir durumum oluşmamıştı hiç ve bir saattir falan var. Tuvalete çıktıkça artıyor. Doğum belirtisi ile alakası var mıdır ki? Çok zor duruyorum
Yanma hissi genelde enfeksiyondan oluyor ama bebek baskı yapıyor ve sen onu yanma olarak algılıyor olabilirsin. Doktoru ara bi istersen

Herkese merhaba :)

Umarım herkes için herşey yolundadır.
Biz iyiyiz şimdilik çok şükür, ben toparladım, Ekin ilk banyosunu yaptı :)

Çocuklar okula gidiyor, biz evde akşama kadar koşuşturmaca :))

Söz vermiştim ama kime hatırlamıyorum. İşte bizim yeni doğmuş ve doğum yapmış hallerimiz :))
Aman da maşşşşşşşaaaalllllahhhhhhh meleğimize... tü tü tü... Rabbim nazardan esirgesin size bağışlasın inş.:KK36:

Benimde hala yukardaa :KK43: nasıl indiricez bu yavruları yaa :KK43:
Ayy bu gün sıyırdım ben resmen iyice yukarı geldi göğsüme kadar resmen.. gel kızım ağzımdan çık istersen dedim:halay:yok bizim doğurmamız lazım acilen:duduk: Hayır çıkış yolunu mu şaşırdı anlamadım ki:sinirli: yukardan çıkacak sanıyor yavrum heralde:olamaz:

kızlar medelanın anne memesi gibi biberonu var bebek cektikce geliyor sütü gelmeyenler bebekler biberonların kolaylıgına alısıyor ondan süt gelince anneden süt emmekte zorlanıyorlar aklınızda olsun

Ama sezeryan ve iki gün sonra duş dedi dr
Canım bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Sezaryenden sonra bana da 3 banyo yapma dedi, süt gelmesi için hastanede eğilip sıcak suyu göğüslerime masaj yaparak tuttum. İkinci gün yavaş yavaş gelmeye başladı, emzirmeyi ihmal etme sakın o emdikçe gelecek sütün. Ayrıca psikolojik olarakta etkileniyor sütün o yüzden sütüm yok deme gelecek de gelir :KK66:

Ayy bu gün sıyırdım ben resmen iyice yukarı geldi göğsüme kadar resmen.. gel kızım ağzımdan çık istersen dedim:halay:yok bizim doğurmamız lazım acilen:duduk: Hayır çıkış yolunu mu şaşırdı anlamadım ki:sinirli: yukardan çıkacak sanıyor yavrum heralde:olamaz:
Oyyy prensese bak sen yaaa bırakmıyor annesini :D doğurmamız lazım kuzum ama naasııılll :(

Oyyy prensese bak sen yaaa bırakmıyor annesini :KK70: doğurmamız lazım kuzum ama naasııılll :KK43:
Ahh ahh bi bilsem... Bugün 5 kat çıktım baya sıcak bi banyo yaptım otur kalk yapıyorum başka ne vardı ha bi de yer silmek gerekiyo çok üşendim yapamadıım:temizlik: ufak tefek adet sancısı başka birşey yok ya.. korkuyorum suni sancı veya sezeryana mecbur kalacağım diye:KK64: başka taktik varsa söyleyin yapalım :KK71:

ooh maşallah edizime yerim onu yerimmm şimdi işimiz yeni bi d vitamini bulmak. bizim kontrole 10 gün var. sen doktora sorarsan haber et olur mu
Canimm deniz nasil keyfi yerindemi bugun.
Hastane yakinindaysa yada saglik ocagi 10gunu beklemeden bi gotur istersen en azindan kilosuna bakilsin.ben haftaya gitmeyi dusunuyrm

Ahh ahh bi bilsem... Bugün 5 kat çıktım baya sıcak bi banyo yaptım otur kalk yapıyorum başka ne vardı ha bi de yer silmek gerekiyo çok üşendim yapamadıım:temizlik: ufak tefek adet sancısı başka birşey yok ya.. korkuyorum suni sancı veya sezeryana mecbur kalacağım diye:KK64: başka taktik varsa söyleyin yapalım :KK71:

Bol bol hurma ye, alaturka tuvalet kullanırmış gibi çömel, eşinle korunmasız birlikte ol. İnşallah rabbim korktuklarından emin, umduklarina nail eylesin...

Kızlar yarın 5.30 da kalkacam 7 de hastane yatışım var ölüyorum heyecandan ve biraz korkudan dualariniza ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın uyuyabilirsem biraz uyumaya calisacam iyi geceler yarın iyi haberlerle görüşürüz İnşallah :KK17::KK17::KK17:

Ay canım kaç kilo doğdu bi sağlık sorunu olmadı inşallah

3.120 kg dogdu. Ilk hafta hep hastahaneye gittik sariligi biraz fazlaydi ama fototerapi gorcek kadar degil. Simdi daha iyi cok sukur. Baska bi sorun olmadi erken dogmasiyla ilgili canim :)

Kızlar yarın 5.30 da kalkacam 7 de hastane yatışım var ölüyorum heyecandan ve biraz korkudan dualariniza ihtiyacım var beni yalnız bırakmayın uyuyabilirsem biraz uyumaya calisacam iyi geceler yarın iyi haberlerle görüşürüz İnşallah :KK17::KK17::KK17:
Canimm guzel haberlerle gelirsin insallah.korkma icini ferah tutmaya calis lutfen.biliyorum kolay degil ki ben panik atak gecirdim butun ekibi tukettim 5dk da mecbur sakinlestirici yaptilar bana :D ama bebegini kucagina alinca hiic biseyin kalmiyo emin ol :KK15:

Kizlar sezeryan olali 26 gun falan oldu ama
Ozel bolgedeki tuyler baya baya cikti rahatsiz olmaya basladim simdi nasil alcaz onlaro jilette vurmak istemiyorum sert cikiyor kasindiriyor bu arada 71 kilo kaldim 57 ile hamile
Kalmistim nasip vercez bu kilolari yaaa
ben 18.gun agdaya gittim:)
Sütüm gelmedi daha hiç ne yapsamki
gelmese de bebegine ver slk slk.ayrica sagmani oneririm onda uyarir memisleri.beslenmene diķkat et.dereotu,tahin helvasi,komposto,bulgur gibi seyler tuketebilirsin

Back