• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1 hafta sonra cagirdi bir sorun yoktu.eylulde tekrar cagirdi

bebegim 4 gunlukken 8.9du sariligi.cok uyuyordu ama altini acarak uyandiriodum.7.gun 12ye cikti.mama ve sutle duzenli besledik be degeri dustu.uyandirip beslemen onemli

Dikkat edicem cnm saol

Kizlar bebegum 4 gunluk ve surekli uyuyor bugunku kintrolde sariligi 8.3 cikti... artk ayaklarini sikmaktan uzulmeye basladim. Acaba bikac gune kendine gelir mi ? Nolir bana bi hal care soyleyin memeye aliyirum horluyor resmen... daha yenidogdugu icin mi boyle
Canim 4.gune gore cok yuksek degil sariligi.hafif.ama yinede uyutur.bu donemde bol bol besleki yukselmesin degeri.genelde 1.haftanin sonunda dususe gecer.anlicaksin zaten uyanik kalma suresi uzayacak :) sen emzirirken birisi eliyle ayagiyla oynasin.ya da sulu pamuk surun uyansin.baktin uyudu altini degis tekrar emzir.biliyorum zor donem ama birkac gune gececek

Kızlar benim sütüm 4. gün gelmeye başladığı için ilk günden beri mama vermek zorunda kaldık emmekte problem yaşamasın diye de avent soothie emzik almıştım onu da verdim aldı gayet. Dünden beri süt geliyor ama göğüsümü emmek istemiyor. Baya bir ağlıyor onu sakinleştiren tek şey o emzik :( bir kaç kere zorla tuttu göğsümü. Doktor da baktı bugün göğüs ucum pozisyonlar filan hiç bir sorun yok zamanla tutar dedi ama basbas bağırıyor tutmak istemiyor. Emziği vermeyeyim diyorum ama çatlayacak kadar ağlıyor onu verene kadar. Napacağım bem oturup ağladım artık. 5 günde emziğe bu kadar alışması da çok ilginç.

Kızlar ben giremiyorum pek emzirme problemiyle uğraşıyorum. Doğumda yaşadıklarımı yazamamıştım yazayım size.
38+4 te 1 cm açıklığım vardı ama bebekte hiç bir şekilde aşağıya inme belirtisi yoktu. 39+0 da kontrole gittim açıklık 2 cmdi bebekte hiç inmemişti ve bizim aile öykümüzde hiç sancı yaşayan yok bel ağrısı filan anlıyorlar bir şekilde suni sancıyla doğuruyorlar. Bebeğimin kafa ölçüsü ve kilosu da fazla çıkıyordu hep. 39+0 da da öyle olunca doktor suni verelim deneyelim dedi ama benim içime bir şüphe ve korku düştü çünkü eltime de böyle yaptılar ve bebek bir türlü çıkamadı sonra sezeryana alacağız diye de bebeği alttan geri itmeye çalıştılar kadın mahvoldu Allahtan ikiside sağlıkla atlattı. Bende dedim doktora böyle böyle olacaksa ben denemek istemiyorum suni sancıyı. Doktor da bebeğin kafası büyük karar sizin dedi bende sezeryana alın beni dedim. Ameliyat sırasında doktor iyi ki anneyi dinlemişiz bişeyler dedi ne olduğunu sordum dedi bebek kakasını yapmış ama çok yeni yapmış endişelenme dedi. 39+0 da kakasını yapan hiç duymamıştım. Bilmiyorum ama hissettim sanırım çünkü kontrole giderken bile endişeliydim. İyi ki de öyle karar vermişim belki bir kaç saat düşünme süresi bıraksaydım dahi bebeğim zarar görecekti. Doktor da inmeye çalışmıştır sığamadığı için strese girmiştir ondan yapmıştır kakasını dedi. Allaha şükürler olsun sağlıklı şu anda. Daha önce yazmıştım 3910 gr 52 cm doğdu bebeğim. Bunları yazıp yazmamak konusunda çok tereddütlüydüm acaba birini korkutur muyum diye yani ama bence anne hissediyor herşeyi kalbinizi dinleyin. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doğum şekli ne olursa olsun yok böyle bir duygu tarif edilemez.
Umarım en kısa sürede şu emme problemimizi de aşarız. Oğluşumun adı Umut Asaf bu arada. Ayy size içimi döktüm rahatladım biraz.

Kizlar ya anne olmak ne kadar zormuş bebegim emmiyor sütum gelmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum birde bugün bayag sarardi yarın doktora gitcez sarilik oldu çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz

Kizlar ya anne olmak ne kadar zormuş bebegim emmiyor sütum gelmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum birde bugün bayag sarardi yarın doktora gitcez sarilik oldu çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz
Ay bende mama veriyorum emmiyo süt yok kafayı yicem mama işe yaramadımıki

canım mama da versen emzir mutlaka. yarım saat emzirmeden mama verme. bebek emdikçe süt gelecek.
İlk gün yada ikinci gün geldimi canım senin ben acıkınca önce meme veriyorm ama tutamıyor çırpınıyor ardından mama ama kaşıkla biberon vermedim hiç çok canım sıkkın ağlıyorum o çırpınıp süt olmayınca

Canim 4.gune gore cok yuksek degil sariligi.hafif.ama yinede uyutur.bu donemde bol bol besleki yukselmesin degeri.genelde 1.haftanin sonunda dususe gecer.anlicaksin zaten uyanik kalma suresi uzayacak :) sen emzirirken birisi eliyle ayagiyla oynasin.ya da sulu pamuk surun uyansin.baktin uyudu altini degis tekrar emzir.biliyorum zor donem ama birkac gune gececek
Benimkide çok uyuyor ya

Kaşıkla mama veriyorm her ne kdar etraf itiraz etsede süt ne zaman gelir bilinmez sonuçta sezryanlı olunca hemen duş alamadım iki gün sonra dedi dr acaba nedenki
Ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama benim de sütüm gelmemişti ve afedersin büyük tuvalete çıkamamıştım 3 gündür incirle kayısıyı doğradım komposto yaptım ama ben hiç şeker koymadan yaptım öyle şekerli şeyleri oldu bitti tüketemem boşa çöpe giderdi. Bunun da tadı çok cazip olmadı tabiki ama ondan 2 kase içtikten sonra ki gün hem sütüm geldi hem de diğer sorun halloldu.

Kızlar şu an epey zor durumdayım. Vajina ağzında inanılmaz bir yanma hissi yaşıyorum. Böyle bir durumum oluşmamıştı hiç ve bir saattir falan var. Tuvalete çıktıkça artıyor. Doğum belirtisi ile alakası var mıdır ki? Çok zor duruyorum

Ama sezeryan ve iki gün sonra duş dedi dr
Tmm cnm ben de hastanede 2 gün kaldım o sürede bebeğime çok süt veremedim açıkçası gelmedi çok sütüm ve kızım da zaten sol göğsümü almadı hastanede 200 gr verdi. Eve geldik hemen banyo yaptım göğüslerim fena doldu 3 gün sonra gittik yeniden 200 gr almış kızım hiç üzülme yani çok çabuk toparlanıyolar. Benim ki normal doğum ama 2 gün kaldım kanama olduğu için yanımda kimse kalmadığı için kızıma hiç bakamadım

Kızlar benim doğumdna sonra göğüslerim banyo yapınca baya şişmişti gerginleişmişti ama şu An çok yumuşaklar süt var ama baya yumuşaklar 11. Gün bugün normal mi

Back