- Emoji Skoru
- 8.197
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.761
canım mama da versen emzir mutlaka. yarım saat emzirmeden mama verme. bebek emdikçe süt gelecek.Sütüm gelmedi daha hiç ne yapsamki
1 hafta sonra cagirdi bir sorun yoktu.eylulde tekrar cagirdi
bebegim 4 gunlukken 8.9du sariligi.cok uyuyordu ama altini acarak uyandiriodum.7.gun 12ye cikti.mama ve sutle duzenli besledik be degeri dustu.uyandirip beslemen onemli
Canim 4.gune gore cok yuksek degil sariligi.hafif.ama yinede uyutur.bu donemde bol bol besleki yukselmesin degeri.genelde 1.haftanin sonunda dususe gecer.anlicaksin zaten uyanik kalma suresi uzayacak :) sen emzirirken birisi eliyle ayagiyla oynasin.ya da sulu pamuk surun uyansin.baktin uyudu altini degis tekrar emzir.biliyorum zor donem ama birkac gune gececekKizlar bebegum 4 gunluk ve surekli uyuyor bugunku kintrolde sariligi 8.3 cikti... artk ayaklarini sikmaktan uzulmeye basladim. Acaba bikac gune kendine gelir mi ? Nolir bana bi hal care soyleyin memeye aliyirum horluyor resmen... daha yenidogdugu icin mi boyle
Rezene kullaniyorum faydasini gordum caninKızlar bebeklerde gaz sorunu için rezene ve anason çayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz sizce olumlu etkisi olur mu
Aynen çok zormuş gerçekten.Kizlar ya anne olmak ne kadar zormuş bebegim emmiyor sütum gelmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum birde bugün bayag sarardi yarın doktora gitcez sarilik oldu çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz
Ama sezeryan ve iki gün sonra duş dedi drDevamlı duş al bence ben hiç bişey yapmadım duş aldıkça sütüm aktı resmen.
Ay bende mama veriyorum emmiyo süt yok kafayı yicem mama işe yaramadımıkiKizlar ya anne olmak ne kadar zormuş bebegim emmiyor sütum gelmiyor mama veriyoruz vok üzülüyorum birde bugün bayag sarardi yarın doktora gitcez sarilik oldu çok üzüldüm ya inşallah birsey olmaz
Sen naptın canım durumlar nasıl ?Aynen çok zormuş gerçekten.
İlk gün yada ikinci gün geldimi canım senin ben acıkınca önce meme veriyorm ama tutamıyor çırpınıyor ardından mama ama kaşıkla biberon vermedim hiç çok canım sıkkın ağlıyorum o çırpınıp süt olmayıncacanım mama da versen emzir mutlaka. yarım saat emzirmeden mama verme. bebek emdikçe süt gelecek.
Benimkide çok uyuyor yaCanim 4.gune gore cok yuksek degil sariligi.hafif.ama yinede uyutur.bu donemde bol bol besleki yukselmesin degeri.genelde 1.haftanin sonunda dususe gecer.anlicaksin zaten uyanik kalma suresi uzayacak :) sen emzirirken birisi eliyle ayagiyla oynasin.ya da sulu pamuk surun uyansin.baktin uyudu altini degis tekrar emzir.biliyorum zor donem ama birkac gune gececek
Canım baya bir döktüm içimi üstteki mesajlarda. Senin de gözün aydın doğum yapmışsın. Hiç giremedim kaç gündür. Nasılsınız bebişle?Sen naptın canım durumlar nasıl ?
Ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama benim de sütüm gelmemişti ve afedersin büyük tuvalete çıkamamıştım 3 gündür incirle kayısıyı doğradım komposto yaptım ama ben hiç şeker koymadan yaptım öyle şekerli şeyleri oldu bitti tüketemem boşa çöpe giderdi. Bunun da tadı çok cazip olmadı tabiki ama ondan 2 kase içtikten sonra ki gün hem sütüm geldi hem de diğer sorun halloldu.Kaşıkla mama veriyorm her ne kdar etraf itiraz etsede süt ne zaman gelir bilinmez sonuçta sezryanlı olunca hemen duş alamadım iki gün sonra dedi dr acaba nedenki
Tmm cnm ben de hastanede 2 gün kaldım o sürede bebeğime çok süt veremedim açıkçası gelmedi çok sütüm ve kızım da zaten sol göğsümü almadı hastanede 200 gr verdi. Eve geldik hemen banyo yaptım göğüslerim fena doldu 3 gün sonra gittik yeniden 200 gr almış kızım hiç üzülme yani çok çabuk toparlanıyolar. Benim ki normal doğum ama 2 gün kaldım kanama olduğu için yanımda kimse kalmadığı için kızıma hiç bakamadımAma sezeryan ve iki gün sonra duş dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?