2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Eninde sonunda doğuyo merak etme stres yapıp son günlerini benim gibi ziyarete etme
Doğru söylüyorsun canım hep orda kalacak değil dimiii ❤ ay ben bide erken başladım strese daha 40 haftalık doğurmayan arkadaşlar var bana ne oluyorsa

Kız seninle tamamen aynıyız bende 39+3 um yarın doktor muayene edip kontrol edecek. Birde ben 12.5 sene önce 2 günde dogurabilmistim bastırılarak suni sanciyla 7 cm açıkla geldi dünyaya. Ve özellikle şunu belirtmeliyim ki suni sancı bende işe yaramamisti o kadar gün açıklığım sadece 3 cm olmuştu doğumdan 3.5 saat önce bi iğne yapmışlardı beni ölümlerden döndüren ve şimdilerde yasak olan onunla 7 cm ı zor bulmuştum . Son anlarım helallık isteyerek ve bayılarak geçmişti vee hatta gözlerim görmeyerek geçmisti tam pes artık gidiyorum dediğimde Rabbim kızımı kucagıma verdi elhamdulillah.
Yani anliycan hicte normal bir normal doğum hikayem yok. O yüzden ne yapacağım nasıl doğuracağım bilmiyorum

Cnm nasıl korse ve nerden aldın bi foto paylaşabilirsin

Kız ben istemdyodumki gitmesini.ne güzeldi hamileyken ilk kez 50 nin üzerine çıkmştm

Ay kıyamam ya
Sen de kilo almak mı istiyordun
Ben vermek için aylarca diyet yaptım
Spor yaptım
Kendimi sıktım
Hamiş kalınca bıraktım
Eski kilom. İle hamiş kalsa İdim +10kg olacaktım

Salam anneler Bugun doktora gittim nst de sancim çıktı sabahtan biri hafif hafif sancilarim oldu az önce çay içtim dahada çoğaldı sanki ama yinede hastaneye gitmek için yeterli gelmiyor tecrübeli anneler bana yardımcı olurmusunuz ne zaman gitmem daha iyi olur nişan gelmeden gitmemelimiyim yoksa sancı olması yeterli mi

Kaşıkla mama veriyorm her ne kdar etraf itiraz etsede süt ne zaman gelir bilinmez sonuçta sezryanlı olunca hemen duş alamadım iki gün sonra dedi dr acaba nedenki

Sütüm gelmedi daha hiç ne yapsamki

Ay kıyamam ya
Sen de kilo almak mı istiyordun
Ben vermek için aylarca diyet yaptım
Spor yaptım
Kendimi sıktım
Hamiş kalınca bıraktım
Eski kilom. İle hamiş kalsa İdim +10kg olacaktım
İşte herkesin derdi başka. Daha da fazla vermemem lazım.kendimi yemek kampına alcm bu gidişle

Aynen benim de nst de sancı çıkmadı canım. Cuma 40 haftam doluyor ona göre 41'i bekleriz demişti doktor ama ben beklemeyi çok düşünmüyorum. Normal diye diretip bebiş strese girer diye korkuyorum. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi

Canım benim Allahım yardımcımız olsun. Ben de annemden hikayeler dinliyorum. Seni korkutmak istemiyorum iyiliğini istiyorum bu işi bldiğim için diyor, haliyle hak da veriyorum. Sezaryenin de öcü olmadığını düşünüyorum ben. Gönlüm normalden yana(ydı) tabi ama..

Canım hastane yakınsa, sancıların sıklaşınca zor gelmeye başlayınca git derim. Orda beklemek daha zor geliyor, evde oyalan yürü, duş al. Tabi suyun falan gelirse hemen çık hiç bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…