2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar dün sormuştum yururken karnımda kasılma oluyor diye bugün doktora gittik maalesef kum döküyormuşum doktorum genede nstye bağladı bir kere sancim 100 e çıktı onun haricinde hep 20 lerdeydi sukur bebisimde iyi çok sagolun cevap verdiğiniz için

Kizlar sezeryan olali 26 gun falan oldu ama
Ozel bolgedeki tuyler baya baya cikti rahatsiz olmaya basladim simdi nasil alcaz onlaro jilette vurmak istemiyorum sert cikiyor kasindiriyor bu arada 71 kilo kaldim 57 ile hamile
Kalmistim nasip vercez bu kilolari yaaa

Doktor tavsiyesi mi canın mantıklı aslında ben de adanadayim öyle yapim
Benim bebeğim hastanede yattı iki gün dün de çıktı şükür çıkarken hemşire 10dk kadar bilgi veriyo bakım için 24-27 arası dedi ben de 24 soğuk oluyo dedim o da 27 de iyi dedi klimayi alırken de sormuştum servise 27 28 demislerdi 28 soğuk oluyo 27 5 ideal geldi bana canım senle iklimlerimjz neredeyse aynı

misam canım benimm şu doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını anladıgımız hareket nasıldı :)

canım duvara sırtını dayayıp oturuyorsun yerde yapabilirsin rahat oluyor, sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koymaya çalışıyorsun...

Can
Kızlar yarın sezaryan için doktorumun verdiği bilgiler

Canım bende de estetik dikiş vardı, doktorum korseyi hemen kullanabilirsin dedi ben 4.günden itibaren 15 gün boyunca hiç çıkarmadım şuan göbeğim çok az baya toparladı... Ama karın egzersizlerini 3 aydan itibaren verdi, bu süreçte de bol bol yürü dedi... Ben kilo almamıştım 11-12 kilo ile doğuma girmiştim şuan 5 kilo fazlam var ama kilo vermemeye çalış sütün kalitesini bozarsın, vücudundaki yağ oranı şuan ideal sütün yağ oranını etkileme dedi. Şimdi 5 kilo fazlam var sadece daha fazla almamak ve vermemek için dengeliyorum yediklerimi

Sezaryen olunca dogurdum mu saniyorsunuz diyen arkadasim; normal dogum yaptim ve üç bes dikis bile suan o kadar canimi acitiyor ki sezaryenli arkadaslar ne yapiyor acaba diye dusunmeden edemiyorum.
İcimde kaldi soyleyim dedim :)

Müsait olduğum bir zaman yazacağım, sezaryen üstü suni sancı verdiler bana 6 saat ve 2 kere morfin istememe rağmen vermediler.
Parol verdiler şaka gibi :))

8. Gün normal yürüyebilmeye başladım. Daha öncesi çok zorladı beni. aynı Denizin doğumundaki gibi oldum.

İnşallah allah herkese benim Batıyı doğurduğum gibi bir sezaryen nasip etsin.

Doğum yapan herkesin gözü aydın, sağlıkla büyüyün hepiniz.

Canımcım, epidural de spinal de oldum, hatta 6 saat suni sancı verdiler :))
Çok şükür yan etkisi olmadı ikisininde, ama tavsiyem Epidural tabiki :))

Bana söz vermştinn.çok tşk ettim. Maşallah size. Güle güle büyüt bebeğini. Çok öpyrz kızımla sizi

canım duvara sırtını dayayıp oturuyorsun yerde yapabilirsin rahat oluyor, sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koymaya çalışıyorsun...
ay çok teşekkür ederim cevap veerdiğin içiiin :) yapabildim amaa çooooook zor yaptım bacağıma ağrı girdi :) yakın mı acaba doğum :)

Şükür dün öğleden sonra çıktı hastaneden yanımda şimdi Şükürler olsun :) sağ ol canım benim sen nasılsın bebegin nasıl? Rabbim bebeklerimize sağlik sıhhat versin onları korusun
Çok şükür cnmmm. Çabucak atlattınız. Allah onları bize bağışlasın.çok değişik bi duyguymuş.
Bebeğim iyi çok şükür ben biraz fazla kilo verdim sanırım ve hiç bişey yiyemyrm. hamilelik kilolarım kalsın die çok dua ettim ama olmadı.sütüm kesilir die kokryrm şimdilik iyi gibi ama. Bizde böyle

4.güne kadar neden bekledin canım eve aynı gün geldin mi aynı gün içinde banyo yaptın mı

Ama ben bu hareketi 32.haftadan beri yapamıyorum ne karnım indi ne nişanım geldi ne kramp var ne sancıı offf off

Ooy benim devrem çok mu zayıflamışş... korkma canım benim kesilmez Allahın izniyle sütün..İçini ferah tut sen.çok az mı kilo almıştın verdin hemen hepsini

Ooy benim devrem çok mu zayıflamışş... korkma canım benim kesilmez Allahın izniyle sütün..İçini ferah tut sen.çok az mı kilo almıştın verdin hemen hepsini
15 kilo almıştım 13 gitmiş 46 kiloyla hamile kaldım 48 im şu An o da gider kesin 2 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…