- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.721
Benim bebeğim hastanede yattı iki gün dün de çıktı şükür çıkarken hemşire 10dk kadar bilgi veriyo bakım için 24-27 arası dedi ben de 24 soğuk oluyo dedim o da 27 de iyi dedi klimayi alırken de sormuştum servise 27 28 demislerdi 28 soğuk oluyo 27 5 ideal geldi bana canım senle iklimlerimjz neredeyse aynıDoktor tavsiyesi mi canın mantıklı aslında ben de adanadayim öyle yapim
Sağ ol canım benim Allah razı olsun hepimizin dualaryıla tüm minnaklarinin iyi olsun inşAllah :)canımmm çok şükür kavuşmussun minnoşaaa :) çok geçmiş olsunnn
misam canım benimm şu doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını anladıgımız hareket nasıldı :)
Kızlar yarın sezaryan için doktorumun verdiği bilgiler
Sezaryen olunca dogurdum mu saniyorsunuz diyen arkadasim; normal dogum yaptim ve üç bes dikis bile suan o kadar canimi acitiyor ki sezaryenli arkadaslar ne yapiyor acaba diye dusunmeden edemiyorum.
İcimde kaldi soyleyim dedim :)
Bana da öyle diyorlar karnım yukarda hâlâ epidural-sipinal olsun istiyorum ama yan etkisinden bahseden çok oldu eşim ve annem de istemiyor beni teselli edeceklerini biz de korkuyoruz tamamen bayil diyorlar hatta eşim belinden iğne yaptırmam falan diyor
Bencede takma kafana ben epilasyon yaptım bugün yarın doğum var diye ama doktor bakacak derdine değil bebek gelmeden temizlik niyetineOoh içim rahatladı canım çok sağol ❤ takma kafana diyorsun yanii
Bana söz vermştinn.çok tşk ettim. Maşallah size. Güle güle büyüt bebeğini. Çok öpyrz kızımla siziHerkese merhaba :)
Umarım herkes için herşey yolundadır.
Biz iyiyiz şimdilik çok şükür, ben toparladım, Ekin ilk banyosunu yaptı :)
Çocuklar okula gidiyor, biz evde akşama kadar koşuşturmaca :))
Söz vermiştim ama kime hatırlamıyorum. İşte bizim yeni doğmuş ve doğum yapmış hallerimiz :))
Aynen 40+3um ben hala yapabiliyorumcanım duvara sırtını dayayıp oturuyorsun yerde yapabilirsin rahat oluyor, sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koymaya çalışıyorsun...
ay çok teşekkür ederim cevap veerdiğin içiiin :) yapabildim amaa çooooook zor yaptım bacağıma ağrı girdi :) yakın mı acaba doğum :)canım duvara sırtını dayayıp oturuyorsun yerde yapabilirsin rahat oluyor, sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koymaya çalışıyorsun...
amin amin inşallah canım benim bütün minnaklar annelerinin yanında olsun :)Sağ ol canım benim Allah razı olsun hepimizin dualaryıla tüm minnaklarinin iyi olsun inşAllah :)
Çok şükür cnmmm. Çabucak atlattınız. Allah onları bize bağışlasın.çok değişik bi duyguymuş.Şükür dün öğleden sonra çıktı hastaneden yanımda şimdi Şükürler olsun :) sağ ol canım benim sen nasılsın bebegin nasıl? Rabbim bebeklerimize sağlik sıhhat versin onları korusun
4.güne kadar neden bekledin canım eve aynı gün geldin mi aynı gün içinde banyo yaptın mıCan
Canım bende de estetik dikiş vardı, doktorum korseyi hemen kullanabilirsin dedi ben 4.günden itibaren 15 gün boyunca hiç çıkarmadım şuan göbeğim çok az baya toparladı... Ama karın egzersizlerini 3 aydan itibaren verdi, bu süreçte de bol bol yürü dedi... Ben kilo almamıştım 11-12 kilo ile doğuma girmiştim şuan 5 kilo fazlam var ama kilo vermemeye çalış sütün kalitesini bozarsın, vücudundaki yağ oranı şuan ideal sütün yağ oranını etkileme dedi. Şimdi 5 kilo fazlam var sadece daha fazla almamak ve vermemek için dengeliyorum yediklerimi
Ooy benim devrem çok mu zayıflamışş... korkma canım benim kesilmez Allahın izniyle sütün..İçini ferah tut sen.çok az mı kilo almıştın verdin hemen hepsiniÇok şükür cnmmm. Çabucak atlattınız. Allah onları bize bağışlasın.çok değişik bi duyguymuş.
Bebeğim iyi çok şükür ben biraz fazla kilo verdim sanırım ve hiç bişey yiyemyrm. hamilelik kilolarım kalsın die çok dua ettim ama olmadı.sütüm kesilir die kokryrm şimdilik iyi gibi ama. Bizde böyle
Eninde sonunda doğuyo merak etme stres yapıp son günlerini benim gibi ziyarete etmeAma ben bu hareketi 32.haftadan beri yapamıyorumne karnım indi ne nişanım geldi ne kramp var ne sancıı offf off
15 kilo almıştım 13 gitmiş 46 kiloyla hamile kaldım 48 im şu An o da gider kesin 2 güneOoy benim devrem çok mu zayıflamışş... korkma canım benim kesilmez Allahın izniyle sütün..İçini ferah tut sen.çok az mı kilo almıştın verdin hemen hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?