2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canımmm çok şükür kavuşmussun minnoşaaa :) çok geçmiş olsunnn

Cnm bende dün ekledim bu fotodan arkadaşlara ben 3 kutu getirttim amerikadan nisan ayında . 120 tl yakın tuttu . Dolar ile old. IÇin . Ben düz 120 tl verdim arkadaşıma
canım farklı vitaminden bahsediyomuşuz şimdi anladım benim dediğim bu

Eklentiler

• IMG-20160717-WA0005.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
Oyy tum denizler bizim annesi alin nolcak sanki :) yerim prensesini
Gecemiz iyiydi coook sukur. Normalde geceleri daha cok uyanik oluyo yine oyleydi.gaz cikarip kaka yaptikca havalara uctuk
ooh maşallah edizime yerim onu yerimmm şimdi işimiz yeni bi d vitamini bulmak. bizim kontrole 10 gün var. sen doktora sorarsan haber et olur mu

Anannemiz 10 dakika mesafede oturuyor sık sık ziyarete gidiyoruz :)

Bu arada biz bugün 1 aylık olduk, sağlık ocağında 1 aylık aşısını yaptırdık. 4700 kg olmuşuz boyumuz da 50,5cm
oo maşallah kocaman olmuş ya 41 kere maşallah. kaç kg doğmuştu? biz de tam 20 günlük olduk yarı 40ımız oldu bile ayy zaman ne çabuk geçiyo :)

Ben yarın sabah yatidtayim 40+4 olarak hiç bir belirti yok bakalım aşamalar neyi gösterecek suni sancı olsun istiyorum son çare sezaryan
Canım hdi hayırlısı, bizim de kısmetimiz böyleymiş anlaşılan. Bende hala ufacık bir belirti yok. Ben suni sancıyı açılma durumuma göre tercih edeceğimi söyleyeceğim doktora, yoksa tabii son çaremiz sezaryen. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Doktorum da öyle dedi bana zaten çatı muaynesi ne göre suni sancı verecem dedi ama hiç sancın olmadı bu zaman kadar açılma olduğunu sanmıyorum dedi epidural sezaryan dan da korkmaya başladım offf hicbirsey istediğim gibi olmuyor karnımda sertleşme var günleri sayiyordum şimdi saatleri sayıyorum hâlâ belki normal olur ümidiyle yaşıyorum resmen

oo maşallah kocaman olmuş ya 41 kere maşallah. kaç kg doğmuştu? biz de tam 20 günlük olduk yarı 40ımız oldu bile ayy zaman ne çabuk geçiyo :)

2830gr 48cm dogmustu gercekten cok hizli buyuyorlar. Arada ilk dogdugu gunun fotograflarina bakiyorum da şaşırıyorum :)

Bn de dun ilk defa bebegime d vitamini damlasi verdim. Gece hep agladi. Damladan mi olmustur.
Benimkinin markasi devit d3
Kac gibi vermistin canim.bizimki ictikten 1-2saat sonra basliyodu.eger oyleyse damla kaynakli olabilir. Bugun verme bi bak rahatmi diye.rahatsa doktorunla gorusup farkli bi ilac iste mutlaka. Buarada monovitle devitin etkileri ayniymis haberin olsun

Saat 6 gibi vermistim. Ondan sonra dogru duzgun uyumadi zaten saat gece 11 gibi surekli aglamaya basladi. Nerdeyse 2 saat agladi
Bugun vermicem de bakalim bi degisiklik olcak mi

O sırada hastaneye gelen bir anestezi doktoru vardı.adama yalvardım.o epidural yaptı.yoksa sancıya dayanamazdım.ilk doğumumdan ne kadar zor olduğunı biliyorum

Kizlar bebegum 4 gunluk ve surekli uyuyor bugunku kintrolde sariligi 8.3 cikti... artk ayaklarini sikmaktan uzulmeye basladim. Acaba bikac gune kendine gelir mi ? Nolir bana bi hal care soyleyin memeye aliyirum horluyor resmen... daha yenidogdugu icin mi boyle

Kızlar sezaryen den sonra dr unuz sizi kntrole çağır di mi çağırdıysa ne zaman çağırdı
1hafta sonrasina gel dedi. Gittim ama sonrasinda su zaman tekrar gel demedi.bi kac yerde 1ay sonra yeniden cagiriyo diye okumustum ama bilemedim. Bebegin kontrolune gidecegim zaman arayip sorcam gelmeme gerek varmi diye

Gununden erken mi doğdu canım? Benimki 3 hafta erken dogmustu, 3 hafta boyunca uyudu resmen kendini karnimda zannediyordu galiba... ayrica sariligi dustukce daha cok uyanmaya basliyor sanirım. Ben bezini açarak uyandırıyordum çok derin uyuyunca

38 +3 de dogdu cnm

Herkese merhaba :)

Umarım herkes için herşey yolundadır.
Biz iyiyiz şimdilik çok şükür, ben toparladım, Ekin ilk banyosunu yaptı :)

Çocuklar okula gidiyor, biz evde akşama kadar koşuşturmaca :))

Söz vermiştim ama kime hatırlamıyorum. İşte bizim yeni doğmuş ve doğum yapmış hallerimiz :))

Eklentiler

• Screenshot_20160719-141426.png
    144,1 KB · Görüntüleme: 118
2830gr 48cm dogmustu gercekten cok hizli buyuyorlar. Arada ilk dogdugu gungörmeyenler relarina bakiyorum da şaşırıyorum :)
maşallah gerçekten çok hızlı büyüyorlar ben her gün foto çekiyorum aynı pozisyonda sen de çek bak çok güzel oluyo. birkaç gün görmeyenler çok büyümüş diyorlar seviniyorum. boyu da uzadı galiba patikli hastane çıkışı kısa gelmeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…