2016 şubat ayı klomen,serephone,ovitrelle+soğan suyu+hayıt suyu+süt buharı deneyenlerr PES ETMEK YOK

senin bir sorun var mı canım ilaç yada sogan suyu deniyor musun
yok canım hiç bir sorun yok benim 9 yaşında bir kızım var ve benim yaşım 41
biraz acelem ve sıkıntım ondan ,kızım uçan kuşu bile hamile görüyor o çok istediği için dogurmaya karar verdim,
7 haftalık kalp atışı durdu diye kasım 28 de kurtaj oldum, geçen aydan çok umutluyduk , olmadı,

kısmet bekliyoruz inşallah bu ay olur

anladım inşallah sizinde her isteyeninde olur. ilaç kullanıyo musunuz

anladım inşallah sizinde her isteyeninde olur. ilaç kullanıyo musunuz

klomen kullandım kaybettiğim bebek aşılamaydı ,

buay hiç birşey yapmadım dr gitmedim klomen kullanmadım ,yumurta takibi bire bir yapmadım çünkü kürtajdan sonra adet düzeim bozuldu tam bilemiyorum ,tahmini olarak bu hafta içi diye mesai başındayız o kadar,

herşey kısmet kızıma dogum kontrol hapını bıraktıgım ay hamle kaldım 10 yıldır içiyordum ,
sprıal çıkardıktan sonra hemen kalamadım

olsun pes etmeyin inşallah en kısa zamanda kalırsınız tekrar

Canım ben gittigidiyordan alıyorum. 40lı paketi30 tl falan oluyor. Yanına da 3-5 gebelik testi ejliyorlar. Tavsiye ederim

Canım ben gittigidiyordan alıyorum. 40lı paketi30 tl falan oluyor. Yanına da 3-5 gebelik testi ejliyorlar. Tavsiye ederim
evet internetten alan çok varmış ama ben o kadar fazlaya gerek görmemiştim.. fakat kadın beni yanlış anladı zaten bu aydan umut yok :)

dünden beri kasık ağrım var sanırım çatlama dönemimdeyim ama dün akşamı değerlendiremedik malesef ovulasyon testınde çıkar mı sizcee

Süt buhari yaparken bacagimi yaktimmm, dikkat edinn :-(

vallahı sizden duydum en azından zırt pırt doktora gitmene gerek kalmıyor hemen sorayım bende

vallahı sizden duydum en azından zırt pırt doktora gitmene gerek kalmıyor hemen sorayım bende
Malesef ben alamadim. Onceden siparis vermek gerekiyormus. Artik tahminen devam edicez. Ve bazi kisilerin iki ayri zamanda yumurtlama olabilecegini duydum o yuzden regle kadar calismalara devam en iyisi

Test yapan yok muu bat ne zaman hanimlar benim bir hafta kaldi

merhaba, bu ay bende klomen+ ovitrelle kullanacağım, ayrıca süt buharını da yapmak istiyorum ama süt buharının adetin son 3 günü yapıldığını biliyorum,yani klomen kullanmadan önce..bu durumda ilişkiye girince tehlikeli olur mu? siz süt buharını nezaman yapıyorsunuz arkadaşlar ??

Canım benim duydugum kisiler hep adet tamamen bittikten sonra iliskiye gitmeden hemen once yapmislar. Bende oyle yaptim. Ovulasyon dönemime yakın zamanlarda yapmış oldum. Bir arkadasimiz gecen ay klomen kullandiktan sonra catlama ignesinden sonra ilk yaptigi iliskide sut buharini yapmis ve hamile kalmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…