Hayırlısı gelene kadar bekleriz yeni ay yeni umutlaranladım canım bende ümitsizim bu ay için ama önümüzde daha çok aylar olcak inşaAllahh üzme kendini
aynen öyle canım ne yapalım PES ETMEK YOKHayırlısı gelene kadar bekleriz yeni ay yeni umutlar
yok canım hiç bir sorun yok benim 9 yaşında bir kızım var ve benim yaşım 41senin bir sorun var mı canım ilaç yada sogan suyu deniyor musun
anladım inşallah sizinde her isteyeninde olur. ilaç kullanıyo musunuzyok canım hiç bir sorun yok benim 9 yaşında bir kızım var ve benim yaşım 41
biraz acelem ve sıkıntım ondan ,kızım uçan kuşu bile hamile görüyor o çok istediği için dogurmaya karar verdim,
7 haftalık kalp atışı durdu diye kasım 28 de kurtaj oldum, geçen aydan çok umutluyduk , olmadı,
kısmet bekliyoruz inşallah bu ay olur
anladım inşallah sizinde her isteyeninde olur. ilaç kullanıyo musunuz
klomen kullandım kaybettiğim bebek aşılamaydı ,
buay hiç birşey yapmadım dr gitmedim klomen kullanmadım ,yumurta takibi bire bir yapmadım çünkü kürtajdan sonra adet düzeim bozuldu tam bilemiyorum ,tahmini olarak bu hafta içi diye mesai başındayız o kadar,
herşey kısmet kızıma dogum kontrol hapını bıraktıgım ay hamle kaldım 10 yıldır içiyordum ,
sprıal çıkardıktan sonra hemen kalamadım
Canım ben gittigidiyordan alıyorum. 40lı paketi30 tl falan oluyor. Yanına da 3-5 gebelik testi ejliyorlar. Tavsiye ederiminşallah canım hepimize Rabbim nasip etsin.. ovulasyon testi yumurtlama takibi için yapılıyor. bende almak istedim fakat eczacı bayan nasıl olduysa yanlış anlayıp gebelik testi vermiş bana bende eve gelince farkettimaynı gebelik testi gibi idrarla yapıyosun. ve yumurtlama takip ediyosun. çift çizgi gördüğünde yirmi dört saat içinde çatlayacak demektir
evet internetten alan çok varmış ama ben o kadar fazlaya gerek görmemiştim.. fakat kadın beni yanlış anladı zaten bu aydan umut yok :)Canım ben gittigidiyordan alıyorum. 40lı paketi30 tl falan oluyor. Yanına da 3-5 gebelik testi ejliyorlar. Tavsiye ederim
oy canım benim. nasıl becerdin sen onuSüt buhari yaparken bacagimi yaktimmm, dikkat edinn :-(
Ben yandım siz yanmayin. Uzerime battaniyeyi almaya calisirken oldu yaaoy canım benim. nasıl becerdin sen onu
geçmiş olsun kuzum. hele nelere katlanıyor bu garipler gör yarabbiii :)Ben yandım siz yanmayin. Uzerime battaniyeyi almaya calisirken oldu yaa
geçmiş olsun kuzum. hele nelere katlanıyor bu garipler gör yarabbiii :)
amin canım inşallahholsun pes etmeyin inşallah en kısa zamanda kalırsınız tekrar
vallahı sizden duydum en azından zırt pırt doktora gitmene gerek kalmıyor hemen sorayım bendeinşallah canım hepimize Rabbim nasip etsin.. ovulasyon testi yumurtlama takibi için yapılıyor. bende almak istedim fakat eczacı bayan nasıl olduysa yanlış anlayıp gebelik testi vermiş bana bende eve gelince farkettimaynı gebelik testi gibi idrarla yapıyosun. ve yumurtlama takip ediyosun. çift çizgi gördüğünde yirmi dört saat içinde çatlayacak demektir
Malesef ben alamadim. Onceden siparis vermek gerekiyormus. Artik tahminen devam edicez. Ve bazi kisilerin iki ayri zamanda yumurtlama olabilecegini duydum o yuzden regle kadar calismalara devam en iyisivallahı sizden duydum en azından zırt pırt doktora gitmene gerek kalmıyor hemen sorayım bende
merhaba, bu ay bende klomen+ ovitrelle kullanacağım, ayrıca süt buharını da yapmak istiyorum ama süt buharının adetin son 3 günü yapıldığını biliyorum,yani klomen kullanmadan önce..bu durumda ilişkiye girince tehlikeli olur mu? siz süt buharını nezaman yapıyorsunuz arkadaşlar ??