2016 şubat ayı klomen,serephone,ovitrelle+soğan suyu+hayıt suyu+süt buharı deneyenlerr PES ETMEK YOK

cok teşekkürler canım:) ozaman adet bitince yapayım bende. bi de 3 gün sürücek diyende var 5 gün de.sen kaç gün yaptın

cok teşekkürler canım:) ozaman adet bitince yapayım bende. bi de 3 gün sürücek diyende var 5 gün de.sen kaç gün yaptın
canım ben iki defa yaptım tam yumurtlama günü ve ondan iki gün öncesinde. ama ikinci yapışımda bacağımı neredeyse yakıyordum çok dikkat et :) açıkçası sonra da korktum ve yapamadım

canım ben iki defa yaptım tam yumurtlama günü ve ondan iki gün öncesinde. ama ikinci yapışımda bacağımı neredeyse yakıyordum çok dikkat et :) açıkçası sonra da korktum ve yapamadım
ben de ondan korkuyorum,kovanın içine koymayı düşünüyorum tencereyi, hem daha güvenli olur

ben de ondan korkuyorum,kovanın içine koymayı düşünüyorum tencereyi, hem daha güvenli olur
Tencerenin ustune oturma yani eger sonra yemeklerde kullanacaksan cunku akinti olabilir tuplerini aciyormus ve iltihabi söküyormuş benim bu ay çok akıntım oldu

Tencerenin ustune oturma yani eger sonra yemeklerde kullanacaksan cunku akinti olabilir tuplerini aciyormus ve iltihabi söküyormuş benim bu ay çok akıntım oldu
doğru plastik kaba koyarım ısıttıktan sonra, peki 3 gün boyunca hep aynı sütmü kullanılıyor?

ARKADAŞKLAR LÜFEN ŞU SÜT BUHARINI NASIL YAPIYORSUNUZ BANA DA SÖYLER MİSBNİZ...?

ARKADAŞKLAR LÜFEN ŞU SÜT BUHARINI NASIL YAPIYORSUNUZ BANA DA SÖYLER MİSBNİZ...?
1 litre süt ile bir demet parçalara ayrılmış maydonozu 15-20 dakika kaynatarak sıcağı sıcağına bir kova yada legene boşaltarak buharına oturuyosun. etrafınıda sıkıca battaniyeyle sarıyosun. bende işe yaramadı malesef.. ama bu ayda bir kere yapıcam

peki ne zaman yapılmalı bu
ovulasyon zamanında yapsak olur mu ve birşey daha bunu yapınca hemen birlikte olmak mı gerekiyor?

peki ne zaman yapılmalı bu
ovulasyon zamanında yapsak olur mu ve birşey daha bunu yapınca hemen birlikte olmak mı gerekiyor?
evet asıl zaten ovulasyonda önemli tüpleri açmak için yapılıyor bu buhar buhardan kalkıncada beklemeden birliktelik gerekiyor

Kızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

iğnenin etkisiyle yaşanıyor malesef bence hemen umutlanma canım.. bende ocak ayında ovitrelle oldum ve hamileliğe benzer şeyler yaşadım

iğnenin etkisiyle yaşanıyor malesef bence hemen umutlanma canım.. bende ocak ayında ovitrelle oldum ve hamileliğe benzer şeyler yaşadım
benimde şubatta olmadı böyle. bu ay fenayım yaa benim zaten hamilelik sayılabilecek o kadar özellik var ki bu aralar mide bulantısı koku hassasiyeti vs ama bilmiyorum umutlanmak istiyorum ama nasip
Rabbim hayırlısı ile hepimize evlat versin inşallah

AMİN İNŞAALLAH ama bende iki ay hep umut taşıdım bu ay umursamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Soğan kürü uygularken korunmaya gerek var mı.
Hamile oldugunuzu ogrenene kadar kullanin diyor ibrahim saracoglu. Ama bence yumurtlama doneminde korunmuyorsaniz kullanmayin. Yada kullanin korunun

Bende 1 ay klomen+ovitrella kullandım olmadi. Bu ay süt buharı yaptım ovulasyon yeni bitti beklemedeyim inşallah Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese

Merhaba,

Ben 16 Martta dış gebelikten laparoskopik ameliyat oldum. Doktorum tüpleminin ameliyatla temizlendiğini ve musluk gibi olduğunu söyledi ama ben süt buharı ile maydanoz buharı yapmak istiyorum. Ameliyat olalalı 42 gün oldu adet olmayı beklşiyorum.

Süt buharını nasıl ve ne kadar uygulıyorsunuz bilgi verebilir mizin ?

Merhaba

Nasıl kullandın kürleri bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…