- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olur canımm bu ay umudunu kaybetme sakınnn. malesef bende soğan suyuna devam edemedim bu aydan açıkçası çok umutlu değilim enfeksiyon var sanırım. olmazsa öbür ay tekrar doktora gidip şu enfeksiyona bakıcam önceBugün klomen é başlıyorum yine...hadi hayırlısı diyelim bakalım bu ay ne olcak ?
Doktora git muhtemelen enfeksiyon soğan suyu içtiysen iltihap varsa onu da temizliği olabilir adet sonunda oluyorsan enfeksiyon yada mantara bağlı da olabilirinşallah olur canımm bu ay umudunu kaybetme sakınnn. malesef bende soğan suyuna devam edemedim bu aydan açıkçası çok umutlu değilim enfeksiyon var sanırım. olmazsa öbür ay tekrar doktora gidip şu enfeksiyona bakıcam önce
enfeksiyon gibi geliyor banada... bakalım bu ayda olmazsa hem kadın doğuma hemde ürolojiye gidicem gibi görünüyor. klomenden sonra iğne vurulcakmısınDoktora git muhtemelen enfeksiyon soğan suyu içtiysen iltihap varsa onu da temizliği olabilir adet sonunda oluyorsan enfeksiyon yada mantara bağlı da olabilir
Muhtemelen vurulurum.klomen bittikten beş gün sonra yine gel dedı yumurtam à bakıcak iğne vericek kesinenfeksiyon gibi geliyor banada... bakalım bu ayda olmazsa hem kadın doğuma hemde ürolojiye gidicem gibi görünüyor. klomenden sonra iğne vurulcakmısın
Anladim canim bakalim benim bu ay neler olcak acaba ovulasyon testi alsammi diye dusunuyorum bendeMuhtemelen vurulurum.klomen bittikten beş gün sonra yine gel dedı yumurtam à bakıcak iğne vericek kesin
Aklında birsey kalmasın al..almayınca aklında kalıyor acaba alsamiydim diyeAnladim canim bakalim benim bu ay neler olcak acaba ovulasyon testi alsammi diye dusunuyorum bende
gerçi bu ay ilaç kullanmadığım için yumurtam oluştu mu büyüdümü hiç bilmiyorum. artık bu ay böyle geçsin nabayım...Aklında birsey kalmasın al..almayınca aklında kalıyor acaba alsamiydim diye
inşallah canım hepimize Rabbim nasip etsin.. ovulasyon testi yumurtlama takibi için yapılıyor. bende almak istedim fakat eczacı bayan nasıl olduysa yanlış anlayıp gebelik testi vermiş bana bende eve gelince farkettim aynı gebelik testi gibi idrarla yapıyosun. ve yumurtlama takip ediyosun. çift çizgi gördüğünde yirmi dört saat içinde çatlayacak demektirOveluasyon testi nedir kizlar? Aranıza yeni katıldım bende 1 yıllık evliyim.dün rahim filmi çektirdim tüpler açık .eşimin sperm değerlerinde de sorun yok benim hormonlar da da.bakalım hayırlısı. Rabbim nasip eder inşallah
4 gün kaldı beklemede yim ama umutsuz bu aydanisamelek canım nasıl gidiyor kaç gün var bata?
olsun canım üzme kendini olacak elbet. adet belirtilerinmi var4 gün kaldı beklemede yim ama umutsuz bu ayda
Evet bugün doktora gideceğim kontrol amaçlı yeni bir tedaviye başlarız muhtemelen klomen olur herhalde yine. Hayırlısı artık ne diyelim ki bekliycez başka çare yokolsun canım üzme kendini olacak elbet. adet belirtilerinmi var
anladım canım bende ümitsizim bu ay için ama önümüzde daha çok aylar olcak inşaAllahh üzme kendiniEvet bugün doktora gideceğim kontrol amaçlı yeni bir tedaviye başlarız muhtemelen klomen olur herhalde yine. Hayırlısı artık ne diyelim ki bekliycez başka çare yok
senin bir sorun var mı canım ilaç yada sogan suyu deniyor musunbende kaç saat yatıyordum hemen kalkmıyordum ama bu ay 15-20 dk yatıp kalkıyorum duşumu alıp işime bakıyorum ,kısmet rabbim herkese içinde banada nasip etsin inş.