2016 şubat ayı klomen,serephone,ovitrelle+soğan suyu+hayıt suyu+süt buharı deneyenlerr PES ETMEK YOK

Bugün klomen é başlıyorum yine...hadi hayırlısı diyelim bakalım bu ay ne olcak ?
inşallah olur canımm bu ay umudunu kaybetme sakınnn. malesef bende soğan suyuna devam edemedim :KK43: bu aydan açıkçası çok umutlu değilim enfeksiyon var sanırım. olmazsa öbür ay tekrar doktora gidip şu enfeksiyona bakıcam önce

hanımlar aranızda adetten sonra akıntı yaşayan var mı

inşallah olur canımm bu ay umudunu kaybetme sakınnn. malesef bende soğan suyuna devam edemedim :KK43: bu aydan açıkçası çok umutlu değilim enfeksiyon var sanırım. olmazsa öbür ay tekrar doktora gidip şu enfeksiyona bakıcam önce
Doktora git muhtemelen enfeksiyon soğan suyu içtiysen iltihap varsa onu da temizliği olabilir adet sonunda oluyorsan enfeksiyon yada mantara bağlı da olabilir

Doktora git muhtemelen enfeksiyon soğan suyu içtiysen iltihap varsa onu da temizliği olabilir adet sonunda oluyorsan enfeksiyon yada mantara bağlı da olabilir
enfeksiyon gibi geliyor banada... bakalım bu ayda olmazsa hem kadın doğuma hemde ürolojiye gidicem gibi görünüyor. klomenden sonra iğne vurulcakmısın

enfeksiyon gibi geliyor banada... bakalım bu ayda olmazsa hem kadın doğuma hemde ürolojiye gidicem gibi görünüyor. klomenden sonra iğne vurulcakmısın
Muhtemelen vurulurum.klomen bittikten beş gün sonra yine gel dedı yumurtam à bakıcak iğne vericek kesin

İki gundur sabah aksam olacak sekilde sogan kuru iciyorum. Ayriyetten bu aksam esimle birlikte keciboynuzu kurunden de ictim. Vee sut buharida yaptimmm :-)

Oveluasyon testi nedir kizlar? Aranıza yeni katıldım bende 1 yıllık evliyim.dün rahim filmi çektirdim tüpler açık .eşimin sperm değerlerinde de sorun yok benim hormonlar da da.bakalım hayırlısı. Rabbim nasip eder inşallah

Oveluasyon testi nedir kizlar? Aranıza yeni katıldım bende 1 yıllık evliyim.dün rahim filmi çektirdim tüpler açık .eşimin sperm değerlerinde de sorun yok benim hormonlar da da.bakalım hayırlısı. Rabbim nasip eder inşallah
inşallah canım hepimize Rabbim nasip etsin.. ovulasyon testi yumurtlama takibi için yapılıyor. bende almak istedim fakat eczacı bayan nasıl olduysa yanlış anlayıp gebelik testi vermiş bana bende eve gelince farkettim :KK43: aynı gebelik testi gibi idrarla yapıyosun. ve yumurtlama takip ediyosun. çift çizgi gördüğünde yirmi dört saat içinde çatlayacak demektir

hanımlar aranızda soğan suyu kullanırken idrarda yanma yada idrarda kanaması olan oldu mu :KK43: endişeliyim benim oldu çünkü:KK43:

olsun canım üzme kendini olacak elbet. adet belirtilerinmi var
Evet bugün doktora gideceğim kontrol amaçlı yeni bir tedaviye başlarız muhtemelen klomen olur herhalde yine. Hayırlısı artık ne diyelim ki bekliycez başka çare yok :KK12:

bende kaç saat yatıyordum hemen kalkmıyordum ama bu ay 15-20 dk yatıp kalkıyorum duşumu alıp işime bakıyorum ,kısmet rabbim herkese içinde banada nasip etsin inş.

Evet bugün doktora gideceğim kontrol amaçlı yeni bir tedaviye başlarız muhtemelen klomen olur herhalde yine. Hayırlısı artık ne diyelim ki bekliycez başka çare yok :KK12:
anladım canım bende ümitsizim bu ay için ama önümüzde daha çok aylar olcak inşaAllahh üzme kendini

bende kaç saat yatıyordum hemen kalkmıyordum ama bu ay 15-20 dk yatıp kalkıyorum duşumu alıp işime bakıyorum ,kısmet rabbim herkese içinde banada nasip etsin inş.
senin bir sorun var mı canım ilaç yada sogan suyu deniyor musun

X