canım hiç endişelenme ben de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim...bu süreçte psikolojin çok önemli her ne sorun olursa olsun dermanı var olacağı var sa da elimizde değil zaten... Tedbir bizden takdir rabbimden için ferah tut her şey düzelecektir inşaallahBenim ikinci hamileligim ama ilk bebegimi kaybettigim icin bende cok endiseli ve heyecanliyim. Bin tane soru soruyorum. O kadar ilac aldim hala tamamen gecmedi mantarim. Pazartesi yine gidicem. Sizde durumlar nasil?
Duyarsan banada haber ver cnim bende gideym sanirim ayniyiz :)kızlar ben salı gitmeyi düşünüyorum kontrole sizce kalp atışlarını duyabilir miyim?
Basin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?canım hiç endişelenme ben de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim...bu süreçte psikolojin çok önemli her ne sorun olursa olsun dermanı var olacağı var sa da elimizde değil zaten... Tedbir bizden takdir rabbimden için ferah tut her şey düzelecektir inşaallah
almani tavsiye ederim ikiside zararli degil tedbir amacli guzelimBasin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?
Ilgilendiginiz icin cok tesekkür ederim.almani tavsiye ederim ikiside zararli degil tedbir amacli guzelim
Canım bende en başından itibaren kan sulandirici ve progestan kullanıyorum Dr a güveniyorum herhangi bir sıkıntı olmayacaktır al mutlakaBasin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?
Aldigin kan sulandiricinin markasi ve mg i nedir acaba. Benim güvenemememin sebebi yurtdisinda olmam. Ilaclar bile farkli Türkiyedekinden, doktorlar da acikcasi Türk doktorlari kadar tecrübeli degiller.Canım bende en başından itibaren kan sulandirici ve progestan kullanıyorum Dr a güveniyorum herhangi bir sıkıntı olmayacaktır al mutlaka
Canım bana Dr ecoprin 100 verdi yumurtlamadan itibaren hem progestan hemde ecoprin 100 kullanıyorum. . Hayırlısı ile sağlıklı gebelikler geçireceğiz inanıyorumAldigin kan sulandiricinin markasi ve mg i nedir acaba. Benim güvenemememin sebebi yurtdisinda olmam. Ilaclar bile farkli Türkiyedekinden, doktorlar da acikcasi Türk doktorlari kadar tecrübeli degiller.
Insallah canim.Canım bana Dr ecoprin 100 verdi yumurtlamadan itibaren hem progestan hemde ecoprin 100 kullanıyorum. . Hayırlısı ile sağlıklı gebelikler geçireceğiz inanıyorum
kanama yoksa progestan bence gereksiz. vermiyorlar aslında kanama yoksa. sulandırıcıda pıhtılaşma varsa veriliyor. ben iğne bile kullanıyorum coraspirin yanında. bende pıhtılaşma var 2 kayıp yaşadım bu sebeple kullanıyorum. ama böyle bir durum yoksa bilmiyorum nekadar gerekli. bana bu tür ilaçların masum olmadığını ve dikkatli kullanılması gerektiğini söylüyor dr. um. bilemiyorum bende gereksiz ilaç kullanımına karşıyım bir sıkıntı yoksa.Basin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?
Basiniz sagolsun.kanama yoksa progestan bence gereksiz. vermiyorlar aslında kanama yoksa. sulandırıcıda pıhtılaşma varsa veriliyor. ben iğne bile kullanıyorum coraspirin yanında. bende pıhtılaşma var 2 kayıp yaşadım bu sebeple kullanıyorum. ama böyle bir durum yoksa bilmiyorum nekadar gerekli. bana bu tür ilaçların masum olmadığını ve dikkatli kullanılması gerektiğini söylüyor dr. um. bilemiyorum bende gereksiz ilaç kullanımına karşıyım bir sıkıntı yoksa.
canım cuma gidicem haber ederim sana benDuyarsan banada haber ver cnim bende gideym sanirim ayniyiz :)
canım bana da kan sulandırması için bebe aspiriini ve progestan verdi ikisinn de hiç bir zararı yok bebişler sağlıklı olsun yeter... ben ilk gebeliğimde testler yaptırmıştım kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum söylendi fakat kan pıhtılaşması yok dedi sadeceçekinik olan bu gene karşı tedbir amaçlı verdi ben kullanıyorummm... bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorumBasin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?
Ben sabahtan beri arastiriyorum canim, esimlede konustum ikisinide almicam kendi haline birakicam. Insallah sagliklidirlar ve hep bizimle olurlar :)canım bana da kan sulandırması için bebe aspiriini ve progestan verdi ikisinn de hiç bir zararı yok bebişler sağlıklı olsun yeter... ben ilk gebeliğimde testler yaptırmıştım kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum söylendi fakat kan pıhtılaşması yok dedi sadeceçekinik olan bu gene karşı tedbir amaçlı verdi ben kullanıyorummm... bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
hayirli haberle gel cnm insAllah bnde yarin aksam gidicemIyi geceler kizlar.yarin doktora gidicez insallah kalp atisi duyulur bebegimizin.bu arada hic istahim yok benim.zorla yiyorum .minisin varligina henuz alisamadim sanirim yarin insallah ses verir bende kendime gelirim ..hamilelik psikolojisinde degilim sanki yalniz acayip durgun yorgun keyifsizim bu aralar ..bide doktor gecende canimi skti insallah yarin guzel gecer
Normal guzelim bnm bir hafta sonra pitpot lari duyarsinKizlar 5+1 deyim keseyi gördük bugün 7mm, yolk kesesi de 2mm. Sizce normal mi?
Benimde pek istahim yok vitaminlerini aldigin ve cikartmadgn sürece birsey olmaz canim merak etme, güzel haberlerini bekliyoruz.Iyi geceler kizlar.yarin doktora gidicez insallah kalp atisi duyulur bebegimizin.bu arada hic istahim yok benim.zorla yiyorum .minisin varligina henuz alisamadim sanirim yarin insallah ses verir bende kendime gelirim ..hamilelik psikolojisinde degilim sanki yalniz acayip durgun yorgun keyifsizim bu aralar ..bide doktor gecende canimi skti insallah yarin guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?