2016 Şubat Anneleri :)

Benim ikinci hamileligim ama ilk bebegimi kaybettigim icin bende cok endiseli ve heyecanliyim. Bin tane soru soruyorum. O kadar ilac aldim hala tamamen gecmedi mantarim. Pazartesi yine gidicem. Sizde durumlar nasil?
canım hiç endişelenme ben de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim...bu süreçte psikolojin çok önemli her ne sorun olursa olsun dermanı var olacağı var sa da elimizde değil zaten... Tedbir bizden takdir rabbimden için ferah tut her şey düzelecektir inşaallah

Basin sagolsun canim. Tedbir demisken aklima geldi bugün doktor bana progesteron vajinadan almak icin birde, thrombo (bebek aspirini gibi birsey kani sulandiriyor) bunu verdi. Ikisinide almadim. Hic bir test yapmadan bunlari verdi bebegi koruyormus dedigine göre. Kan sulandiriciyi almayi hic düsünmüyorum, progesterondanda emin olamiyorum. Sen herhangi birsey aliyor musun?

almani tavsiye ederim ikiside zararli degil tedbir amacli guzelim

almani tavsiye ederim ikiside zararli degil tedbir amacli guzelim
Ilgilendiginiz icin cok tesekkür ederim.
Biraz arastirdim da progesteron u almaya karar verdim. Bir zarari yok sonucta, fakat thrombo yu almicam. Bir icinde yazanlar gözümü korkuttu, ikincisi düsük yapabildigi de bir Türk doktorun sayfasinda yaziyormus annem okumus, ücüncüsü de benim ilk hamileligimde kan tahlili yapilmisti kan pihtilasmasi icin cok normal cikmisti o yüzden ihriyacim oldugunu sanmiyorum.

Canım bende en başından itibaren kan sulandirici ve progestan kullanıyorum Dr a güveniyorum herhangi bir sıkıntı olmayacaktır al mutlaka

Kizlar hamilelikte lohusa serbeti icilir mi?

Canım bende en başından itibaren kan sulandirici ve progestan kullanıyorum Dr a güveniyorum herhangi bir sıkıntı olmayacaktır al mutlaka
Aldigin kan sulandiricinin markasi ve mg i nedir acaba. Benim güvenemememin sebebi yurtdisinda olmam. Ilaclar bile farkli Türkiyedekinden, doktorlar da acikcasi Türk doktorlari kadar tecrübeli degiller.

Aldigin kan sulandiricinin markasi ve mg i nedir acaba. Benim güvenemememin sebebi yurtdisinda olmam. Ilaclar bile farkli Türkiyedekinden, doktorlar da acikcasi Türk doktorlari kadar tecrübeli degiller.
Canım bana Dr ecoprin 100 verdi yumurtlamadan itibaren hem progestan hemde ecoprin 100 kullanıyorum. . Hayırlısı ile sağlıklı gebelikler geçireceğiz inanıyorum

Canım bana Dr ecoprin 100 verdi yumurtlamadan itibaren hem progestan hemde ecoprin 100 kullanıyorum. . Hayırlısı ile sağlıklı gebelikler geçireceğiz inanıyorum
Insallah canim.
Yumurtlamadan itibaren mi? E hamile kalacagini nereden biliyordu doktor? Yoksa tüp bebek yada asilama mi yaptirdin canim?

kanama yoksa progestan bence gereksiz. vermiyorlar aslında kanama yoksa. sulandırıcıda pıhtılaşma varsa veriliyor. ben iğne bile kullanıyorum coraspirin yanında. bende pıhtılaşma var 2 kayıp yaşadım bu sebeple kullanıyorum. ama böyle bir durum yoksa bilmiyorum nekadar gerekli. bana bu tür ilaçların masum olmadığını ve dikkatli kullanılması gerektiğini söylüyor dr. um. bilemiyorum bende gereksiz ilaç kullanımına karşıyım bir sıkıntı yoksa.

Basiniz sagolsun.
Iste bende o yüzden tedirginim cünkü benim ilk bebegimin kalbinin durmasinin sebebi belli degil. Benim kan testlerim temiz cikti. Suanda da gebeligimde hic bir sorun yok durduk yere ilac almak benide korkutuyor.

Iyi geceler kizlar.yarin doktora gidicez insallah kalp atisi duyulur bebegimizin.bu arada hic istahim yok benim.zorla yiyorum .minisin varligina henuz alisamadim sanirim yarin insallah ses verir bende kendime gelirim ..hamilelik psikolojisinde degilim sanki yalniz acayip durgun yorgun keyifsizim bu aralar ..bide doktor gecende canimi skti insallah yarin guzel gecer

canım bana da kan sulandırması için bebe aspiriini ve progestan verdi ikisinn de hiç bir zararı yok bebişler sağlıklı olsun yeter... ben ilk gebeliğimde testler yaptırmıştım kan pıhtılaşması taşıyıcısı olduğum söylendi fakat kan pıhtılaşması yok dedi sadeceçekinik olan bu gene karşı tedbir amaçlı verdi ben kullanıyorummm... bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Ben sabahtan beri arastiriyorum canim, esimlede konustum ikisinide almicam kendi haline birakicam. Insallah sagliklidirlar ve hep bizimle olurlar :)

Kizlar 5+1 deyim keseyi gördük bugün 7mm, yolk kesesi de 2mm. Sizce normal mi?

hayirli haberle gel cnm insAllah bnde yarin aksam gidicem

Benimde pek istahim yok vitaminlerini aldigin ve cikartmadgn sürece birsey olmaz canim merak etme, güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…