• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

selam kızlar,bir gün böyle bir konuya yazabileceğimin hayalini kurdum yıllardır,ama şimdi gerçekten de buraya yazıyorum,Rabbim mucizesin gönderdi,sanırım ben de şubat annesi olacağım.

Son adet tarihim 15 mayıs,kan testinde 4400 çıktı,ama dün keseyi göremedi haftaya gel dedi,acaba geç döllenme olmuş olabilir mi,çünkü hesaplamalarıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama kan tahlilinde 3 4 haftalık yazıyor,siz hepinizi gördünüz mü keseyi.
kan tahlilini perşembe akşam yaptırdım,zaten o gün öğrenmiştim,bugün tekrar yaptıracağım galiba,dün dr'a gittim hiçbir şey görmedi ama üstten muayene etti,moralim bozuldu biraz.
Uzulme cnm carsamba bnde gittim ultrasondan bakti kese gorunuyo ama bebek yok dedi cok uzuldum eger cesaretin varsa alttan bakalim dedi ve zor bela ciktim o catala ve bebegimi gordum kalbi pit pit atiyordu . Ultrasonda gorunmeyebiliyor sikma canini

yarın doktora gıdecegım inanılmaz bir kasıntı ılk defa basıma gelıyor bu kasıntı ılk hamılelıgım cok heyecanlıyım ve tecrubesızım :)
ne testleri yaptırmam gerektıgını bılmıyorum dırdırcı bır hasta gbı de gorunmek ıstemıyorum doktorumun gozune
misal ben gecen hafta gıttım hıc test yapmadı ultrasonla baktı bır aylık dedı progestan verdı dusuk tehlıkesı oldugu ıcın
ama ben hala merak edıyorum cunku ultrasondan bıse anlamadım :) cok heyecan yapıyorum
Benim ikinci hamileligim ama ilk bebegimi kaybettigim icin bende cok endiseli ve heyecanliyim. Bin tane soru soruyorum. O kadar ilac aldim hala tamamen gecmedi mantarim. Pazartesi yine gidicem. Sizde durumlar nasil?

Benim ikinci hamileligim ama ilk bebegimi kaybettigim icin bende cok endiseli ve heyecanliyim. Bin tane soru soruyorum. O kadar ilac aldim hala tamamen gecmedi mantarim. Pazartesi yine gidicem. Sizde durumlar nasil?
Doktor bana inatla ilac vermedi ya . Suan yine kasintim var ama ilk hali gibi degil biraz gecti ama yine de cok kasiniyor tovbe estagfirullah disariya bile cikamiyorumm dogru duzgun . Siz hangi ilaci kullaniyorsunuz

Kızlar konu açtım ama başaramadı sanırım. Ćok kötü migrenim tuttu, hangi ilacı kullanabilirim? Ya da ilaçsız bir tavsiyeniz var mı. Çok kötüyüm şu an:KK43:

Doktor bana inatla ilac vermedi ya . Suan yine kasintim var ama ilk hali gibi degil biraz gecti ama yine de cok kasiniyor tovbe estagfirullah disariya bile cikamiyorumm dogru duzgun . Siz hangi ilaci kullaniyorsunuz
Yani ben Avusturyada yasadigim icin benim aldigim ilacim aynisi zaten Türkiyede yoktur, yani isim olarak farklidir. Ilacin etken maddesini yazim ben size : Clotrimazol, ama asla doktor vermeden ilac almayin. Benimde ilk halinden cok cok daha iyi ama arada bir yine kasiniyor. Hamilelikte mantar cok sik oluyormus, insallah ilk ve son olsun diyelim. Cok gecmis olsun.

Doktorum bana icinde paracetamol olan agri kesicileri kullanabilirsin dedi ama bence siz yine de doktora sormadan birsey almayin. Cok gecmis olsun.

Gunaydin iyi pazarlar kizlar.gece boyu bacaklarim agridi benim neden anlamadim.bu arada 53 kilo olan ben 50 kiloya dustum ilkinde boyle degildi.kilo kaybi neden acaba hayatimda hic 50 olmadim.yemegimide yiyorum ama anlamadim.eryada gec alicam zaten dimi o kilolari:)

Gunaydin iyi pazarlar kizlar.gece boyu bacaklarim agridi benim neden anlamadim.bu arada 53 kilo olan ben 50 kiloya dustum ilkinde boyle degildi.kilo kaybi neden acaba hayatimda hic 50 olmadim.yemegimide yiyorum ama anlamadim.eryada gec alicam zaten dimi o kilolari:)
Gunaydinlarr :) bnde 55 ten 53 e dustum . Doktor sikinti yok alicaksin dedi yememe cok dikkat ediyorum bnde . Sirtim cok agriyor bugun bnm de :) dun 1 bugun iki ama hamilelik etkisini gosteriyor.

Ya çok ilginç benim de özellikle baldırlarım alt bacaklarım içten içten ağrıyor. Hamilrlik nedeniyle mi acaba benim de dün başladı

cnm nasil anladin ole oldugunu cok su ic üsüme bendede var isinincada terliyorum
ben üsüyorum örtununce de terliyorum
Tahlil yaptirmistim idrarda enfeksiyon vardi cnm..aynen bi terliyorum sonra usuyorum ama yanmam arttigi vakit daha cok oluyor bu..gecmesini bekliyorum[/QUOTE]
bol sumu iciyorsun sadece fitil kullaniyormusun canim

ben üsüyorum örtununce de terliyorum
Tahlil yaptirmistim idrarda enfeksiyon vardi cnm..aynen bi terliyorum sonra usuyorum ama yanmam arttigi vakit daha cok oluyor bu..gecmesini bekliyorum
bol sumu iciyorsun sadece fitil kullaniyormusun canim[/QUOTE]
Su iciyorum sadece faydasi oluyor.fitil vs vermedi doktor henuz 7 haftalik

Merhaba...hosgeldiniz..benimde 2.hamilelik ama hala bisey hissedemedim ben yahu sadece cok kaygiliyim oglumda boyle degildim
Bende cok kaygiliyim neden boyle oldu bilemiyorum. Ilk duydugumda inanilmaz sevindim simdide cok mutluyum ama oglum daha 14 aylik sanirim korkuyorun bakamamaktan :KK17:

Back