ilkinde yaşadığım kayıp beni çok etkiledi ben tedbirimi alayım da olacağı varsa rabbimin takdiri zaten yapacak bir şey yok.... en azından bir şey olursa tedbirimi aldığım için gönlüm rahat olacak öyle düşünüyorum ben.... yoksa bir şey olursa tedbir almadım diye daha çok suçlayacağım kendimiBen sabahtan beri arastiriyorum canim, esimlede konustum ikisinide almicam kendi haline birakicam. Insallah sagliklidirlar ve hep bizimle olurlar :)
Ayh agzindan bal damliyor, icim ferahladi, cok tesekkür ederim :)Normal guzelim bnm bir hafta sonra pitpot lari duyarsin
Bende tam daha yeni yeni kendime geliyordum ki hamile kaldim. Fakat bende almami gerektirecek bir durum yok, alipta bebege zarar vermek istemiyorum. Üstelik kendi doktorum da degil bana bu iki ilaci veren güvenmiyorum o yüzden. Onunla konusana kadarda hicbirsey almicam, saglikli bir bebekse zaten benimle kalir. Internette doktorlarin sayfalarini cok dolastim bugün, bu konuda ikiye ayrilmis durumdalar, o yüzden kendi doktorumdan duymadan hicbirseye karar vermek istemiyorum. Bende dua ediyorum hepimizin bebekleri icin, saglikla gelsin kuzularimiz.ilkinde yaşadığım kayıp beni çok etkiledi ben tedbirimi alayım da olacağı varsa rabbimin takdiri zaten yapacak bir şey yok.... en azından bir şey olursa tedbirimi aldığım için gönlüm rahat olacak öyle düşünüyorum ben.... yoksa bir şey olursa tedbir almadım diye daha çok suçlayacağım kendimiinşaallah bir şey olmaz diyor bol bol dua ediyorummm hepimize
Normal cnm tabi ne guzel gebelik devam ediyo buyuoMrhabalar gecen haftaya gore kesem iki kat artmis ama hala bebekler gorunmedi normal mi sizce ? 5+2 dedi ultr. Gore
Ya bos gebelikse diye icim icimi yiyo...nolucak halimNormal cnm tabi ne guzel gebelik devam ediyo buyuo
Bir haftadan minikleei gorursun insAllah
Insallah cnm..10da randevum vardi ama cok kalabalik hala gorunemedim sira gelmedi..Bugun dr randevusu olanlar ben dahil hayirli haberlerle geleim insAllah herkese hayirli sabahlar
Yok canim tup ya da asilama degil sadece catlatma ignesi denedik bu ay. döllenme olursa tutunmaya yardımcı olsun diye çatlatma iğnesi nden iki gun sonra baslattirdi progestana.. 12. Haftaya kadar kullanacağım bakalım :)Insallah canim.
Yumurtlamadan itibaren mi? E hamile kalacagini nereden biliyordu doktor? Yoksa tüp bebek yada asilama mi yaptirdin canim?
Evet tüp bebek zaten boş gebelikte mide bulantısı olmaz mı bende bugün çok varP pamukprenses187 evham yapma güzelim degildir insAllah iki kesenizmi var
Cok sukur geldik evdeyiz.minisimizin pit pit atan kalbini duyduk kendiside henuz0.69cm cikmis..6+4 mus..sata gore geride 4 gun...10gun sonra bida gidicez.hayirlisi olsun herkes icin insallah.kalbini duyunca anladimki hamileyim cok sukur gecen gunlere gore rahatladimBugun dr randevusu olanlar ben dahil hayirli haberlerle geleim insAllah herkese hayirli sabahlar
Simdi anladim canim, hayirlisi hepimiz icin canim, heyecanla bekliyorum haftaya persembe olsunda Kalp atislarini duyalim diye :)Yok canim tup ya da asilama degil sadece catlatma ignesi denedik bu ay. döllenme olursa tutunmaya yardımcı olsun diye çatlatma iğnesi nden iki gun sonra baslattirdi progestana.. 12. Haftaya kadar kullanacağım bakalım :)
Hosgeldin :)Bende aranıza katılabilirmiyim acaba
Hosbulduk :)nasılsınHosgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?