Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 Şubat Anneleri :)
- Konu Sahibi Yelbiss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2014
- 188
- 122
- 63
- 33
Ins sag salim gelir bebegin :)tabiki bizlerinde gelsin saglıklaSlm kizlar ben geldim
5+4 dedi dr hersey iyi kanama alani yok
Bebegin yolk saci var
Düsük yasadigin icin bekliycez dedi unutlandirmak istemem dedi tedbirlerimizi alalim folik asid ve progesran kullan dedi bir sonraki randevuda kalb atislarini görürüz dedi
Iliskiyi yorulmayi yasakladi
13 temmuza gün verdi
- 14 Ekim 2014
- 188
- 122
- 63
- 33
Merhaba cnm adına cok sevindim allah kimsenin kucagını bos cevirmesin inş bnm gercekten burdaki bütün bayanlar hamileyim dediklerinde bn cok seviniyorum bn buraya ilk üye oldugum zmn lar hep araştırırdım km ne yazmış km neler denemişte cocugu olmuş die her mutlu bn oturup aglardım onlara dua edrdim ama kendime gelince cok üzülürdüm cok bekledim ve dayanamadım pes ettim eşim son kes gidelim dedi bu ay gitcektik kurban olduğum allah nasip etti gitmemize gerk kalmadı:)Merhaba kızlar.Bugün dr gittim.Kese göründü:) Herşey yolunda dedi dr. Allah herkese yasatsin bu duyguyu
Merhaba cnm adına cok sevindim allah kimsenin kucagını bos cevirmesin inş bnm gercekten burdaki bütün bayanlar hamileyim dediklerinde bn cok seviniyorum bn buraya ilk üye oldugum zmn lar hep araştırırdım km ne yazmış km neler denemişte cocugu olmuş die her mutlu bn oturup aglardım onlara dua edrdim ama kendime gelince cok üzülürdüm cok bekledim ve dayanamadım pes ettim eşim son kes gidelim dedi bu ay gitcektik kurban olduğum allah nasip etti gitmemize gerk kalmadı:)
Canım çok sevindim senin adına.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
- 14 Ekim 2014
- 188
- 122
- 63
- 33
Amin cumlemizinkini eli ayağı saglıgı yerinde olsun içinde de allah korkusu olcak evlatlar versin ne diyim neyse cinsiyetler belli olsunda kapışırız artkCanım çok sevindim senin adına.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
- 14 Ekim 2014
- 188
- 122
- 63
- 33
Hayırlı olsun cnm walla bakıyorum da herkes bn gbi baya bi şikayetçi cok sıkıntılı gecio acaip sinir yapıo yemek kokusu öldürüo daha ye olmasına rağmen ama herkeste farklı oluo kimi 3 ay sonra bulantı oluo ama bnm halimi gelin görün tabi yine de buna da sükür allahım dogumda da yardımcımız olsun inşevetttttt aranıza bende katıldım kızlar :) 5 hafta 2 günlüğüm tahmini 26 şubat 2016 da doğum yapıcam rabbim bağışlarsa :) ara ara kahverengi lekelenme oluyor progestan kullanıyorum kızlar ara ara sizlerdede oluyormu?
- 14 Ekim 2014
- 188
- 122
- 63
- 33
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Cnm seninle ayniyiz insAllah sagsalim kucaklarimizda olurlarMerhaba kızlar.Bugün dr gittim.Kese göründü:) Herşey yolunda dedi dr. Allah herkese yasatsin bu duyguyu
Beklenen adet gunumde basladi 17 gun ara ara kahverengi alinti geldi dr kontrolum vardi keseyi ve yolk sac gorundu tedbir amacli progestan kullanixamevetttttt aranıza bende katıldım kızlar :) 5 hafta 2 günlüğüm tahmini 26 şubat 2016 da doğum yapıcam rabbim bağışlarsa :) ara ara kahverengi lekelenme oluyor progestan kullanıyorum kızlar ara ara sizlerdede oluyormu?
Ini hafta gel dedi bol bol su icmen lazim yatip dinlenmen lazim
- 29 Kasım 2012
- 1.256
- 1.396
- 133
İyiyim tskler sen nasilsinHosbulduk :)nasılsın
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
ultragestan kullanmaya basladim lekeler bitti önlem amacli dedi dr önceki düsüklerim oldugu icin bide vajinal krem verdi ph yi korumak icin folik asidde aliyorumevetttttt aranıza bende katıldım kızlar :) 5 hafta 2 günlüğüm tahmini 26 şubat 2016 da doğum yapıcam rabbim bağışlarsa :) ara ara kahverengi lekelenme oluyor progestan kullanıyorum kızlar ara ara sizlerdede oluyormu?
Cnm insAllah ilerler benim betada 3600 küsür 5+6 haftaliga tekabul edio dedi dr Allahim emegimizi yagli etsin insAllah olacak bu arada mekani cennet olsun anaciginin Rabbim sabir versinBetahcg degerim cikti cok uzgunum..
9gunde 2000den 5200 olmus..
doktor ya dıs gebelik yada bos gebelik diyor 3gun sonra gel dedi..
rabbim sabir versin dua edin 4 ay once annemi kaybettim unut olmustuu
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Canim cok sukur duymusun butun testlerini yaptirSelam bende cuma günü gittim doktora kese göründü kalp atışlarınıda duydum 6+2 haftalıkmış , 10 gün içinde bi dünya test verdi yaptırmam gereken , bulantım var istah sıfır folikasitimi içemiyorum sizlerde durumlar nedir.
Folik asini niye icemion gulum ic ihmal etme sakin
- 20 Haziran 2015
- 7
- 7
- 1
- 38
- 6 Kasım 2013
- 174
- 245
- 23
- 34
kızlar 5 hafta 3 günlüğüz bugün dün keseyide gördük ama geçen pazar ve bugün 5 dk dışarı çıktım yürümemme karın ağrımın başlaması an meselesi oldu ve iki büklüm sokakta kaldım eve kendimi zor attım pazarda böyle oldu kahverengi leke başlamıştır o gün acile gttik normal dedi ama şimdi yine kanamam yok sadece şiddetli karın ağrım vardı eve geldim dinlendim geçti böyle benim gibi olan varmı? çok korkuyorum kaybetmektende böyle ağrı çekmektende yarın doktora gidicem tekrar zaten kontrolüm vardı.
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Canim ayaklarini yukari dik yat 19 gün oldu bati geceli fakat ara ara kahverengi leke gelio rahimde kan yokkızlar 5 hafta 3 günlüğüz bugün dün keseyide gördük ama geçen pazar ve bugün 5 dk dışarı çıktım yürümemme karın ağrımın başlaması an meselesi oldu ve iki büklüm sokakta kaldım eve kendimi zor attım pazarda böyle oldu kahverengi leke başlamıştır o gün acile gttik normal dedi ama şimdi yine kanamam yok sadece şiddetli karın ağrım vardı eve geldim dinlendim geçti böyle benim gibi olan varmı? çok korkuyorum kaybetmektende böyle ağrı çekmektende yarın doktora gidicem tekrar zaten kontrolüm vardı.
Dün gördük bizde kesemizi 5+5 deyiz sükür pazartesi yine gidicez insAllah
Agrim yok fakat kasik agrim var cok hafif kokuya hassaslik bulanti hissi var
- 6 Kasım 2013
- 174
- 245
- 23
- 34
canım seninle doğurma günlerimiz aynı inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum eşimle bi yere davetliydik giyindim baktımki pembe kanamam geldi hemen soyundum yattım eşimi tek yolladım ama çok korkuyorum yarın gidicem ama normal deyip gönderirse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık çıldırıcam riski gebelik polikliniğine gideyim en iyisi.bende ultrasonda baktırdım kanama falan görünmedi ama bu adet olacakmış şiddetli karın ağrısı nedir deliricemCanim ayaklarini yukari dik yat 19 gün oldu bati geceli fakat ara ara kahverengi leke gelio rahimde kan yok
Dün gördük bizde kesemizi 5+5 deyiz sükür pazartesi yine gidicez insAllah
Agrim yok fakat kasik agrim var cok hafif kokuya hassaslik bulanti hissi var
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Gecmis olsun progestan kullaniyorsun vajinal yoldanmi aliyorsuncanım seninle doğurma günlerimiz aynı inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum eşimle bi yere davetliydik giyindim baktımki pembe kanamam geldi hemen soyundum yattım eşimi tek yolladım ama çok korkuyorum yarın gidicem ama normal deyip gönderirse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık çıldırıcam riski gebelik polikliniğine gideyim en iyisi.bende ultrasonda baktırdım kanama falan görünmedi ama bu adet olacakmış şiddetli karın ağrısı nedir deliricem
yat dinlen iyi dusun moral bozma bnm de ara ara kahverengi akintim var nerden gelio bilmiom pazartesi baska bi drdan randevu aldim bakalim o ne diyecek
Iliskiyi yasakladi drum bide
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Evt dogum gunleri ayni insAllah kucagimiza beraber alir bu gunleri gulerek yad ederizcanım seninle doğurma günlerimiz aynı inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum eşimle bi yere davetliydik giyindim baktımki pembe kanamam geldi hemen soyundum yattım eşimi tek yolladım ama çok korkuyorum yarın gidicem ama normal deyip gönderirse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık çıldırıcam riski gebelik polikliniğine gideyim en iyisi.bende ultrasonda baktırdım kanama falan görünmedi ama bu adet olacakmış şiddetli karın ağrısı nedir deliricem