• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Biz hala cinsiyet ogrenemedik uygulamadan bakıyorum daha iki hafta sonra görebilirsiniz diyor ama cevremdeki herkes yok bn su kadarlikken ogrendim vsvs kafam sisti he :) zaten gorulsede benimkinin bacaklari hep kapali göremiyorum ikidir

Kızlar bizde bugun 9.haftaya girdik allahın ıznıyle çarsamba gunu doktora gıdıcem kalp atısını duymadık henuz çok heyecanlıyım bu hafta artık kesın duyarız 6.haftada duyulmamıstı cunku erken demıstı doktorum :) bulantılarım devam edıyor sabah kalktıgımda ve gun içerisinde bulantım oluyor ve sureklı uyku hali..:KK61:

Biz hala cinsiyet ogrenemedik uygulamadan bakıyorum daha iki hafta sonra görebilirsiniz diyor ama cevremdeki herkes yok bn su kadarlikken ogrendim vsvs kafam sisti he :) zaten gorulsede benimkinin bacaklari hep kapali göremiyorum ikidir

herkesın bunyesı farklı sende en kısa surede ogrenırsın canım benım ınsallah

Mesela bana da herkes işte bız 5.haftada duymustuk yok biz 6.haftada duymustuk kalp atısını dıyenler cok oldu ben morelımı bozmadım zaten doktorum da söyledı geç dollenme olmus 8.haftada ancak duyulur dedi kalp atısı net olarak bende garantı olması ıcın 9.hafta gıtmeyı tercıh ettım doktora çarsamba gunu gıdıcem kısmet allahın takdırı hersey varsa nasıbı bebıslerımızı korur rabbım herkes bırseyler dıyor demek ıstedıgım cok fazla da kulaktan duyma seylere ınanmamamk lazım içimizi ferah tutmak lazım ve dua etmek bol bol :KK200:

kaç haftalık şuan melankoli bebişin :)

hmm ne guzel ben daha 9.hafta allahın ıznıyle kalp atısını duyarsam 1 gun kaldı randevumuza :D ondan sonrası geçer kolay ınsallah

9.haftadan sonra neler beklıyor benı tecrubelı arkdslardan beklıyom cevap :) bulantım cok olmuyordu ıkı gundur arttı gun boyu suruyor ya:KK43::mad:

Kızlar selam, aranızda cinsiyet öğrenen var mı?
Cumartesi günü doktora gittim. cinsiyet söylemedi. Tahminimi kendi notlarım arasına yazıyorum önümüzdeki ay bakarız dedi. çok merak ediyorum :)

Back