- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hala cinsiyet ogrenemedik uygulamadan bakıyorum daha iki hafta sonra görebilirsiniz diyor ama cevremdeki herkes yok bn su kadarlikken ogrendim vsvs kafam sisti he :) zaten gorulsede benimkinin bacaklari hep kapali göremiyorum ikidir
Biz hala cinsiyet ogrenemedik uygulamadan bakıyorum daha iki hafta sonra görebilirsiniz diyor ama cevremdeki herkes yok bn su kadarlikken ogrendim vsvs kafam sisti he :) zaten gorulsede benimkinin bacaklari hep kapali göremiyorum ikidir
Suanda 15 haftaya girdik :)kaç haftalık şuan melankoli bebişin :)
Bnm bulantidan ziyade bas donmelerim coktu hala da devam ediyor . tabi bide uyku uyku uyku :)))9.haftadan sonra neler beklıyor benı tecrubelı arkdslardan beklıyom cevap :) bulantım cok olmuyordu ıkı gundur arttı gun boyu suruyor ya
Bende ogrenemedim cuma gunu kontrolum var bklm belli olacak mi :)Kızlar selam, aranızda cinsiyet öğrenen var mı?
Cumartesi günü doktora gittim. cinsiyet söylemedi. Tahminimi kendi notlarım arasına yazıyorum önümüzdeki ay bakarız dedi. çok merak ediyorum :)
GÜNAYDIN
14 HAFTALIK CANIMmutlu anne senın kaç haftalık bebegın ?
14 HAFTALIK CANIM
AMİN İNŞAALLAH.SENİNKİ NE KADAR ?HMM ALLAH KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH HEPIMIZE BENIM 9 HAFTALIK