YAZMIŞSIN GÖRDÜM.BULANTIN VAR MI CANIM ?AMİN İNŞAALLAH.SENİNKİ NE KADAR ?
YAZMISTIM CNM GÖZUNDEN KAÇMIS HAMILELIK HALI OLSA GEREKAMİN İNŞAALLAH.SENİNKİ NE KADAR ?
VAR BAZEN SABAH ILK KALKTIGIMDA AÇ KARNA OLUYOR BAZEN DE GUN ICERSIINDE DEVAM EDIYOR :) YARIN KALP ATISI DUYMAYA GIDICEZ DOKTORA COK HEYECANLIYIMYAZMIŞSIN GÖRDÜM.BULANTIN VAR MI CANIM ?
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.VAR BAZEN SABAH ILK KALKTIGIMDA AÇ KARNA OLUYOR BAZEN DE GUN ICERSIINDE DEVAM EDIYOR :) YARIN KALP ATISI DUYMAYA GIDICEZ DOKTORA COK HEYECANLIYIM
Bir soru daha ilk 3 ay da kımileri agda yaptırmayı onermıyor özel bölgeye yaptırdınız mı ?ben yaptırmakta kararsızım ama baska bırsey de yapamam ya duracak ya agda fıkır verın bana agda yaptırırken kendımı kastıgım ıcın korkuyorum yaptırmaktan ?
aynı sıkıntı bende de var. kontrollerden dolayı jilet yaptım ama çok pişmanım.
ağda da kendimi çok kasarım diye yaptırmak istemiyorum.
benim yüzümde de tüylenme vardı. normal şartlarda lazer epilasyonla hallediyordum şimdi onuda yaptıramıyorum.
valla önderisi olan varsa bende nasipleneyim :)
ben kontrole gıdıyorum ama almıyorum hıc kuaforum kesmeyı onerdi bana makasla kısalt dedı :) ben bunu denıcem bır 4 aylık olana kdr cunku kasıyorum kendımı zarar vermesınden korkuyom jilet vurmasaydın ıyıymıs canım jilet kalınlaştırıyor ve hamılelıgın ılerleyen donemlerınde mecbur agda yaptırcaz goremeyecegız en ıyısı en temızı agda ben ılk 4 ay dolana kdr yaptırmıcam kesıcem baska care yok :)
aynen kısaltılabilir aslında. ama yüzümdekileri napıcam
BURSALI ARKADAŞLAR VAR MI?
ONLARI MECBUR ALDIRCAKSIN YUZUNU DE ALDIRINCA KASMIYORSUNDUR HERHALDE KENDINI ÖZEL BÖLGE TAM KASIK VE YUMURTALIK USTU OLDUGU ICIN BEN ALDIRMAK ISTEMEDIM BEBEGE YAKIN YANI CEKTIKCE BEBEK HIRPALANABILIR DIYE DUSUNDUM KENDIMCE AMA YUZDE PROBLEM OLMAZ..TUYLENME NEDEN OLDU BU ARADA YUZUNDE CNM ??
troidlerden dolayı tüylenme oldu vücudumda. yüzdekiler bir türlü bitmek bilmedi. çok azaldı ama bitmedi.
senelerdir epilasyon yaptırıyorum şimdi ağda yaptırmak istemiyorumbakalım bulucaz bi çözüm.
benim bebeğim 13 haftalık şuan. seninki kaç hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?