2016 Şubat Anneleri :)

KIZLAAAARRR AFFEDERSINIZ AMA BİRAZ KABIZLIK PROBLEMIM VAR
TUVALETTE IKINMAK BEBEGE ZARAR VERİR Mİ ?

Bir soru daha ilk 3 ay da kımileri agda yaptırmayı onermıyor özel bölgeye yaptırdınız mı ?ben yaptırmakta kararsızım ama baska bırsey de yapamam ya duracak ya agda fıkır verın bana agda yaptırırken kendımı kastıgım ıcın korkuyorum yaptırmaktan ?

Herkese gunaydin . 2 li test in sonucu iyi çıkmış şükür birde şu mantar dan kurtulursam yeniden doğmuş gibi olacagim.

KIzlarrrrr gunaydın doktordangeldim suan bebişimizin kalp atısını duyduk cok mutluyum rabbım ısteyen herkese HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN :) BU ARADA GEÇ DÖLLENME OLDUGU ICIN NORMALDE 9.HAFTA ICINDE OLMAM GEREKIYORMUS AMA SUAN 8.HAFTADAYIM TAM 7 HAFTA 3 GUNLUK BEBISIM :) BIRAZ KUCUK AMA SORUN YOK BESLENMENE DIKKAT EDERSEN KAPATIR O ACIGI DEDI COK MUTLUYUM COK SUKUR RABBIME

aynı sıkıntı bende de var. kontrollerden dolayı jilet yaptım ama çok pişmanım.
ağda da kendimi çok kasarım diye yaptırmak istemiyorum.

benim yüzümde de tüylenme vardı. normal şartlarda lazer epilasyonla hallediyordum şimdi onuda yaptıramıyorum.
valla önderisi olan varsa bende nasipleneyim :)

ben kontrole gıdıyorum ama almıyorum hıc kuaforum kesmeyı onerdi bana makasla kısalt dedı :) ben bunu denıcem bır 4 aylık olana kdr cunku kasıyorum kendımı zarar vermesınden korkuyom jilet vurmasaydın ıyıymıs canım jilet kalınlaştırıyor ve hamılelıgın ılerleyen donemlerınde mecbur agda yaptırcaz goremeyecegız en ıyısı en temızı agda ben ılk 4 ay dolana kdr yaptırmıcam kesıcem baska care yok :)

aynen kısaltılabilir aslında. ama yüzümdekileri napıcam

aynen kısaltılabilir aslında. ama yüzümdekileri napıcam

ONLARI MECBUR ALDIRCAKSIN YUZUNU DE ALDIRINCA KASMIYORSUNDUR HERHALDE KENDINI ÖZEL BÖLGE TAM KASIK VE YUMURTALIK USTU OLDUGU ICIN BEN ALDIRMAK ISTEMEDIM BEBEGE YAKIN YANI CEKTIKCE BEBEK HIRPALANABILIR DIYE DUSUNDUM KENDIMCE AMA YUZDE PROBLEM OLMAZ..TUYLENME NEDEN OLDU BU ARADA YUZUNDE CNM ??

troidlerden dolayı tüylenme oldu vücudumda. yüzdekiler bir türlü bitmek bilmedi. çok azaldı ama bitmedi.
senelerdir epilasyon yaptırıyorum şimdi ağda yaptırmak istemiyorum bakalım bulucaz bi çözüm.
benim bebeğim 13 haftalık şuan. seninki kaç hafta?

BENIMKI 8 HAFTALIK DAHA YENİCE

Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?

kızlar gunaydın herkese :)

gece uyurken sol tarafıma bır agrı gırdı anıden uykuda uyandım hemen gectı bu tarz agrılar normal mı korktum bırsey mı oldu dıye bebegıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…