• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

merhaba anneler. benim de 3. çocuğum inşallah.2 oğlum var. ben siz gibi bu ara cinsiyetini merak ediyorum. 11 haftadayım. benim size sorum olacak Maltepe delta hastanesine gideniniz var mı yada fatih sultan Mehmet araştırma hastanesine. dr. önerebilir misiniz.

Merhaba arkadaşlar bnde 12 haftalik hamileyim çok sukur. :KK71:çok istedik sonunda Rabbim bizede verdi. isteyen herkesin olsun insallaahhhh

merhabalar hep dışardan okuyordum bebeğimin cinsiyetini öğrendim bu heyecanla aranıza geldim kızım olucak inşallah bebeğim 16 haftalık Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ne güzel bir mutluluk yaa :anneadayı:

kızlar beta hcg degerleri oranları nasıl artmalı mesela 6000 de iken 4 gun sonra kaç olması gerekıyor

Tuzluyla ekşiyle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık canım ben.... ben limonu soyup soyup yer oldum elma yer gibi :) ama doktor % 90 oğlan dedi 14 haftalığım şu an... yanılma payı da olabilir ama resmen pipiyi gösterdi bize ultrasonda sanmıyorum yani yanıldığını...

eltimin de bır ayı kaldı doguma erkek bebek ama cok fazla ekşi yedi özellikle turşu ve lımon kızla alakası yok bence de artık

merhabalar :) uzun zamandır açmıyordum bu siteyi, midde bulantılarımdan dolayı bişey yapamıyordum :) ama Allah'ıma şükürler olsun midde bulantılarım yavaş yavaş geçiyor, 14 haftadan sonra midde bulantılarım geçti, tamamen değil ama en azından biraz yemek yemeye başladım ve kavhaltılık :)çok sevindim. bebeğimiz iyi şükürler olsun:) midde bulantısı olanlar geçmiş olsun ve çabucak geçsin dileğiyle ve sabır diliyorum ve hepimize de Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah.

kızlar bende 8.haftalıgım affedersınız ishal şikayetım var bır haftadır normal mı .folik asıt ve coraspın kullanıyorum bunların erkısınden olur mu?

kızlar bende 8.haftalıgım affedersınız ishal şikayetım var bır haftadır normal mı .folik asıt ve coraspın kullanıyorum bunların erkısınden olur mu?
merhaba, ben de folikasit kullandım ama bende ishal olmamıştı. doktorunuza başvurursanız iyi olur, çünkü şimdi ishal saldırısı görülmektedr, dikkat edin ve geçmiş olsun

Ben 2. Bebeğim e gebeyi ilkinde de bunda da gebe olduğumu öğrenmeden ishal olmalara başladım leblebi ye bol bol haşlanmış patates falan iyi gelir Dr bazıları kabul olur sen sanslisin dedi mide bulantısı yüzünden de normal beslenme olmayınca daha fena oluyor ama eğer benim gibi isen 13 14 . Haftalarda geçiyor

Ben 2. Bebeğim e gebeyi ilkinde de bunda da gebe olduğumu öğrenmeden ishal olmalara başladım leblebi ye bol bol haşlanmış patates falan iyi gelir Dr bazıları kabul olur sen sanslisin dedi mide bulantısı yüzünden de normal beslenme olmayınca daha fena oluyor ama eğer benim gibi isen 13 14 . Haftalarda geçiyor

inşallah geçer canım üşüttüm mü ki dedım ama her gun aynı sekılde dıkkat edıyorum çarsamba doktoruma da danısıcam bu konuyu tşkler :)

eltimin de bır ayı kaldı doguma erkek bebek ama cok fazla ekşi yedi özellikle turşu ve lımon kızla alakası yok bence de artık
Merhabalar... Evet hem de hiç ilgisi yok erkekle kızla tatlı ya da ekşinin... Cumartesı gunu farklı bı doktora gıttım o da emin olamamakla birlikte kız dedi oğlan diyen doktorumda emin değildi oofff Allahım iki arada bi derede kaldım yaa...

Back