kaç haftalık hamilesiniz? benim de mide bulantılarım var. 4 haftadır çekiyorum. Allah'ım bize sabır ve güç versinKizlar merhaba nasil gidiyor hamilelik benim bulantilarim basladi simdiden kotu hissedyrum yemekte problem yok yiyiyorum ama sonradan migdem bulaniyor insallah bir an ince gecer bu bulantiii sanirim bzim hamileligin ilk aylari yaza denk geldi bunaltici gecicek kalp atislarinizi duydunuz mu ?
Beeen baktım kızçin takvimine baktın mı :)
benim ikinci çocuğum olacak inş. bendede bulantı var.. tam 6 haftalık gittim kese ve kalp atışı gorduk ama duymak için 7. haftada gittim.Sagolasin arkadasim.insallah.bu bulanti ne kotu bir sey Rabbim kimseye vermesin. Bitsin diye surekli dua ediyorum. Ilac aliyorum ama biraz yememi saglasa da su icemiyorum.gunluk 4 yudum ancak.
Arefe gunu kalp atisi icin randevu aldim.karin ve mide agrim da var.
Sizde durumlar nasil. Kalbi ne zaman duydunuz. Kacinci bebek.
Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insallah arkadaslarim.
Canim oncelikle hayirli olsun kuzucun.ve saglikli hamilelik ve bebis versin Rabbim.9 haftadayım ve doktorumuz 13.02.2016 doğum tarihini söyledi:) Allah'ımın izniyle inşaAllah o tarihte bebeğimizi kucağımıza alacağız. benim şu an şikayetim mide bulantısı, bununla ilgili bilgi paylaşırsanız çok sevinirim. 4 haftadır devam eden mide bulantısı ve kusma :) açıkçası beni sarstı. 12 haftaya doğru kesilir diye okuyorum genelde inşaAllah öyle oluyordur.
çok çok geçmiş olsunCanim oncelikle hayirli olsun kuzucun.ve saglikli hamilelik ve bebis versin Rabbim.
5.haftadan beri bulantim var zofran verdi doktor 1 sqbah 1 aksam.ona ragmen su icemiyirum.bazen yediklerimi bile cikariyorum.zofran kullanmadigim 1 hafta her an kustum ve bulantim cok asiriydi.gunluk 1 serum tqktirdik.1.gebeligimde de cok cekmistim.simdi bir dw kucuk kizim var cok zor oluyor.Rabbim bize sifa versin tez zqmanda insallah.
canım ben 9 hafta 4 gunluk hamıleyım cok yogun bulantılarım gıttı cozumude az az ama sık sık yemek yemek sabahları kraker yemek benı daha da mafettı kuru ekmek yedım nı metpamıd ssonra 1 saat sonra kahvaltı boyle devam edıyorum yogun bulantılrım gttı artık bı gece yatarken bırde sabah bunada sukur :)kaç haftalık hamilesiniz? benim de mide bulantılarım var. 4 haftadır çekiyorum. Allah'ım bize sabır ve güç versin
canım zofran kullanıyorum demıssın doktor bana da verdı ondan ama eczacı ve doktourn soyledıgı bu hapa sarma her bulantıda atma butun atma demesınden sonra bıraz arastrdım ve kemoterapi gorenlerın mıde bulantısı ıcın kullanılan ve onlara verıldıgı ıcın bızım ucretle almamızdan dolayı bende kullanmamaya karar verdım gebelıkte ılk 3 ay zararlıymıs ıstersen bı daha doktoruna sor :)Canim oncelikle hayirli olsun kuzucun.ve saglikli hamilelik ve bebis versin Rabbim.
5.haftadan beri bulantim var zofran verdi doktor 1 sqbah 1 aksam.ona ragmen su icemiyirum.bazen yediklerimi bile cikariyorum.zofran kullanmadigim 1 hafta her an kustum ve bulantim cok asiriydi.gunluk 1 serum tqktirdik.1.gebeligimde de cok cekmistim.simdi bir dw kucuk kizim var cok zor oluyor.Rabbim bize sifa versin tez zqmanda insallah.
ooo ikimizin aynıymış biz de 9 haftasındayız :). mide bulantısı ve kusma oooo ne kadar zorlayıcı şeyler bunlar ama önemlisi bebeğimiz büyüyor demek ki karnımızda :). sana tavsiyem mide bulantısından ilaç kullanma, ben bir kere içtim, doktorum vermesine rağmen gece boyu ağladım, uyuyamadım, korktum bebeğime zarar mı verdim diye. Allah'ım bize sabır ve şifalar versin.canım ben 9 hafta 4 gunluk hamıleyım cok yogun bulantılarım gıttı cozumude az az ama sık sık yemek yemek sabahları kraker yemek benı daha da mafettı kuru ekmek yedım nı metpamıd ssonra 1 saat sonra kahvaltı boyle devam edıyorum yogun bulantılrım gttı artık bı gece yatarken bırde sabah bunada sukur :)
canım bende kullanmak ıstemıyrdum doktorum bana bı tane agır bır ılac verdı aldım duruyor kullanamdım hıc metpamid genelde butun gebelık boyunca kullananalar var zaten pek bı faydaad etmıyr cunku bn 5 haftadan 7 haftaya kadar 2 kılo verdım ve vucudumda sıvı kayabı baslmıstı sımdı ıyıyım sukurrr :)ooo ikimizin aynıymış biz de 9 haftasındayız :). mide bulantısı ve kusma oooo ne kadar zorlayıcı şeyler bunlar ama önemlisi bebeğimiz büyüyor demek ki karnımızda :). sana tavsiyem mide bulantısından ilaç kullanma, ben bir kere içtim, doktorum vermesine rağmen gece boyu ağladım, uyuyamadım, korktum bebeğime zarar mı verdim diye. Allah'ım bize sabır ve şifalar versin.
aynen Allah'ım tüm hamile kadınlara güç ve sağlık versin, hamileliğimiz kolay geçsin inşaAllah :). siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrol için?canım bende kullanmak ıstemıyrdum doktorum bana bı tane agır bır ılac verdı aldım duruyor kullanamdım hıc metpamid genelde butun gebelık boyunca kullananalar var zaten pek bı faydaad etmıyr cunku bn 5 haftadan 7 haftaya kadar 2 kılo verdım ve vucudumda sıvı kayabı baslmıstı sımdı ıyıyım sukurrr :)
seru flan almaktan ıyı gelıyr bana hafff bır ılac bebısımede ınsallah zararı yoktur :)
bazen bende mıgdem bulanmadgnda korkuyrum bebegıme bısey mı oldu dıye bulanmasına da sukur yanı :)
canım ben özel bi hastaneye gidiyrum denizlide :) siz hangi sehrdesınız :)aynen Allah'ım tüm hamile kadınlara güç ve sağlık versin, hamileliğimiz kolay geçsin inşaAllah :). siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrol için?
ayyyy allahım haıylısını versınde cınsıyetını cok merak edıyorum yaaa :)aynen Allah'ım tüm hamile kadınlara güç ve sağlık versin, hamileliğimiz kolay geçsin inşaAllah :). siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrol için?
ben hamile kalmadan önce hep erkek istemişimdir :) ama şimdi benim için hiç fark etmez :) yeter ki sağilıklı olsun. 1 ay sonra falan öğrenebiliriz artık diye düşünüyorum :)ayyyy allahım haıylısını versınde cınsıyetını cok merak edıyorum yaaa :)
benım doktor kontrolum 24 temmuzda erken ama 12 hafta 3 gunluk fılan oluyorum belkı tahmmın yapar :)ben hamile kalmadan önce hep erkek istemişimdir :) ama şimdi benim için hiç fark etmez :) yeter ki sağilıklı olsun. 1 ay sonra falan öğrenebiliriz artık diye düşünüyorum :)
hadi hayırlısı bakalım :). kız mı ya da erkek mi istiyorsun?:)benım doktor kontrolum 24 temmuzda erken ama 12 hafta 3 gunluk fılan oluyorum belkı tahmmın yapar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?