2016 Şubat Anneleri :)

kaç haftalık hamilesiniz? benim de mide bulantılarım var. 4 haftadır çekiyorum. Allah'ım bize sabır ve güç versin

merhabalar benim 2 mart tahmini doğumum ama sezeryan olacağı için bende şubat annesi olacağım :)

Mide bulantisi olan arkadaslar taze nane ve limon kabugu bi tasim kaynatip bi bardak icin bana fayda edio ayrica gaz icinde rahatlatio.

benim ikinci çocuğum olacak inş. bendede bulantı var.. tam 6 haftalık gittim kese ve kalp atışı gorduk ama duymak için 7. haftada gittim.

Canim oncelikle hayirli olsun kuzucun.ve saglikli hamilelik ve bebis versin Rabbim.
5.haftadan beri bulantim var zofran verdi doktor 1 sqbah 1 aksam.ona ragmen su icemiyirum.bazen yediklerimi bile cikariyorum.zofran kullanmadigim 1 hafta her an kustum ve bulantim cok asiriydi.gunluk 1 serum tqktirdik.1.gebeligimde de cok cekmistim.simdi bir dw kucuk kizim var cok zor oluyor.Rabbim bize sifa versin tez zqmanda insallah.

çok çok geçmiş olsun ben sizi .ok iyi anlıyorum, benim bulantılarım aynı şekilde devam ediyor. Allahım size acil şifalar versin, zofran kullanıyormuşsunuz, o çok etkili bir ilaçtır, ben de denedim bir kere ama kullanmaktan vazgeçtim, sonuçta kimyasal maddeler var ya. benim size tavsiyem zofran kullanmayınız, az kaldı, beni de hergün kusuyorum birkaç kere ama bu geçici bir dönem, sonrasında bu günlerimizi tebessümle hatırlayacağız inşaAllah ::) Allah'ım bize sabır versin dileğiyle

kaç haftalık hamilesiniz? benim de mide bulantılarım var. 4 haftadır çekiyorum. Allah'ım bize sabır ve güç versin
canım ben 9 hafta 4 gunluk hamıleyım cok yogun bulantılarım gıttı cozumude az az ama sık sık yemek yemek sabahları kraker yemek benı daha da mafettı kuru ekmek yedım nı metpamıd ssonra 1 saat sonra kahvaltı boyle devam edıyorum yogun bulantılrım gttı artık bı gece yatarken bırde sabah bunada sukur :)

canım zofran kullanıyorum demıssın doktor bana da verdı ondan ama eczacı ve doktourn soyledıgı bu hapa sarma her bulantıda atma butun atma demesınden sonra bıraz arastrdım ve kemoterapi gorenlerın mıde bulantısı ıcın kullanılan ve onlara verıldıgı ıcın bızım ucretle almamızdan dolayı bende kullanmamaya karar verdım gebelıkte ılk 3 ay zararlıymıs ıstersen bı daha doktoruna sor :)

ooo ikimizin aynıymış biz de 9 haftasındayız :). mide bulantısı ve kusma oooo ne kadar zorlayıcı şeyler bunlar ama önemlisi bebeğimiz büyüyor demek ki karnımızda :). sana tavsiyem mide bulantısından ilaç kullanma, ben bir kere içtim, doktorum vermesine rağmen gece boyu ağladım, uyuyamadım, korktum bebeğime zarar mı verdim diye. Allah'ım bize sabır ve şifalar versin.

canım bende kullanmak ıstemıyrdum doktorum bana bı tane agır bır ılac verdı aldım duruyor kullanamdım hıc metpamid genelde butun gebelık boyunca kullananalar var zaten pek bı faydaad etmıyr cunku bn 5 haftadan 7 haftaya kadar 2 kılo verdım ve vucudumda sıvı kayabı baslmıstı sımdı ıyıyım sukurrr :)
seru flan almaktan ıyı gelıyr bana hafff bır ılac bebısımede ınsallah zararı yoktur :)
bazen bende mıgdem bulanmadgnda korkuyrum bebegıme bısey mı oldu dıye bulanmasına da sukur yanı :)

aynen Allah'ım tüm hamile kadınlara güç ve sağlık versin, hamileliğimiz kolay geçsin inşaAllah :). siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrol için?

aynen Allah'ım tüm hamile kadınlara güç ve sağlık versin, hamileliğimiz kolay geçsin inşaAllah :). siz hangi hastaneye gidiyorsunuz kontrol için?
canım ben özel bi hastaneye gidiyrum denizlide :) siz hangi sehrdesınız :)

ayyyy allahım haıylısını versınde cınsıyetını cok merak edıyorum yaaa :)

ayyyy allahım haıylısını versınde cınsıyetını cok merak edıyorum yaaa :)
ben hamile kalmadan önce hep erkek istemişimdir :) ama şimdi benim için hiç fark etmez :) yeter ki sağilıklı olsun. 1 ay sonra falan öğrenebiliriz artık diye düşünüyorum :)

benım doktor kontrolum 24 temmuzda erken ama 12 hafta 3 gunluk fılan oluyorum belkı tahmmın yapar :)

ben hamile kalmadan önce hep erkek istemişimdir :) ama şimdi benim için hiç fark etmez :) yeter ki sağilıklı olsun. 1 ay sonra falan öğrenebiliriz artık diye düşünüyorum :)
benım doktor kontrolum 24 temmuzda erken ama 12 hafta 3 gunluk fılan oluyorum belkı tahmmın yapar :)

merhaba ilk aylarda sıvı kaybından pek bahsetmezler bebk içinde sakıncalı olan bi durum yok kanaatindeyim daha çok küçük ve gereken besinleri şuan bizden istesekte istemesekte bizden alıyor.anne kendini aşırı derecede rahatsız hissetmiyorsa bence tutabilir. benim de ciddi drecede bulantım var ve oruç maddi ve manevi çok iyi geliyor 4 gün tutamadım onun haricinde devam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…