Benim sizlere sormak istediğim oruç arkadaşlar doktorum net bir şey söylemedi bulantı kusma vs yook çook şükür. 2 aylık bir gebeliğim var ne yapmalıyım . Doktorların bu konudaki genel görüşleri neler...?
Hosgeldin hayirlisiyla kucagina alirsin hepimiz aliriz insaallah :)..Bende yeni katıldım aranıza herkese sağlıklı mutlu yasamlar
Kizlar cinsiyet tahminleriniz varmi?Fena merak ediorm
Bulanti durumun nasil kizda fazla olur erkekte daha hafif diolar :) benim bulantm cok nadir. Bende erkek diorum ama bi yanmda kiz dio isin icinden cikamadm :)benim içime erkek doğuyor :)
Bulanti durumun nasil kizda fazla olur erkekte daha hafif diolar :) benim bulantm cok nadir. Bende erkek diorum ama bi yanmda kiz dio isin icinden cikamadm :)
Ayni bende oyleym belirtiler aynivalla çok nadir bulantım oluyor o da akşam yemekten sonra.
onun dışında halsizlik ve şişkinliğim var.
valla klasik cümle ama kız erkek farketmez. Sağlıklı sıhatli, eli ayağı düzgün, aklı başında olsun başka bişi istemem :)
Ayni bende oyleym belirtiler aynihayirlisi tabi canm
Yooo o ne ki :) senden duydumçin takvimine baktın mı :)
Yooo o ne ki :) senden duydum
Simdi baktim erkek dioçin takvimine baktın mı :)
Simdi baktim erkek dio
Simdi baktim erkek dio
Duydum canim bu pazartesi :) senin sanirim 1/haftan var. Gittinmi hicsen kalp atışlarını duydun mu?
2 hafta önce gittim keseyi gördü ama çok küçük olduğu için kalp atışını göremedi. bu hafta çağırdı. Cumartesi gidicez bakalım heyecanla bekliyoruz :)Duydum canim bu pazartesi :) senin sanirim 1/haftan var. Gittinmi hic
İnsaallah gorursun canim.hayirlisiyla :) ama kendine hakim ol cok heycanli oluo2 hafta önce gittim keseyi gördü ama çok küçük olduğu için kalp atışını göremedi. bu hafta çağırdı. Cumartesi gidicez bakalım heyecanla bekliyoruz :)
ay inanamıyorum :) benim de 13.02.2016 diye tarih verdiler inşaAllah. bir sorum oalcak, sizin acab şu anda midde bulantılarınız var mı? benim 4 haftadır midde bulantılarım kesilmiyor :), hiçbir şey yiyemiyorum, kilo de verdim. bu durumla ilgili konuşmak isterdim herkesle ama bu site nasıl çalışıyor anlamadım, nereye yazağaımı bilemiyorum :) ayrı konu olarak açmak istedim ama başaramadımMerhaba bende yeni katıldım aranıza13 şubatta Allah izin verirse ikinci kez anne oluyorum bir oğlum var 7 yaşında aslan burcu genel anlamda uslu ama biraz asabi bakalım ikinci göz nurum nasıl olacak? Sağlıkla Ve hayırlısı ile kucağımda olur inşallah
yaa dimi, şimdiden çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)İnsaallah gorursun canim.hayirlisiyla :) ama kendine hakim ol cok heycanli oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?