2016 Şubat Anneleri :)

Gunler uzun oldugu ve gebeligin gelisim surecinde yani ilk 3 ay icinde olmasi nedeniyle ben tutmuyorum. Benimde bulantim yok fakat havalarda baya sicak yemek neysede suya ihtiyac cok fazla oluyor ve aclikla birlesince tansiyonda oynamalar oluyor. Acikcasi tutmanin sakincali oldugunu dusunuorum.

Kizlar cinsiyet tahminleriniz varmi?Fena merak ediorm

Bulanti durumun nasil kizda fazla olur erkekte daha hafif diolar :) benim bulantm cok nadir. Bende erkek diorum ama bi yanmda kiz dio isin icinden cikamadm :)

valla çok nadir bulantım oluyor o da akşam yemekten sonra.
onun dışında halsizlik ve şişkinliğim var.
valla klasik cümle ama kız erkek farketmez. Sağlıklı sıhatli, eli ayağı düzgün, aklı başında olsun başka bişi istemem :)

Ayni bende oyleym belirtiler ayni hayirlisi tabi canm

2 hafta önce gittim keseyi gördü ama çok küçük olduğu için kalp atışını göremedi. bu hafta çağırdı. Cumartesi gidicez bakalım heyecanla bekliyoruz :)
İnsaallah gorursun canim.hayirlisiyla :) ama kendine hakim ol cok heycanli oluo

ay inanamıyorum :) benim de 13.02.2016 diye tarih verdiler inşaAllah. bir sorum oalcak, sizin acab şu anda midde bulantılarınız var mı? benim 4 haftadır midde bulantılarım kesilmiyor :), hiçbir şey yiyemiyorum, kilo de verdim. bu durumla ilgili konuşmak isterdim herkesle ama bu site nasıl çalışıyor anlamadım, nereye yazağaımı bilemiyorum :) ayrı konu olarak açmak istedim ama başaramadım

9 haftadayım ve doktorumuz 13.02.2016 doğum tarihini söyledi:) Allah'ımın izniyle inşaAllah o tarihte bebeğimizi kucağımıza alacağız. benim şu an şikayetim mide bulantısı, bununla ilgili bilgi paylaşırsanız çok sevinirim. 4 haftadır devam eden mide bulantısı ve kusma :) açıkçası beni sarstı. 12 haftaya doğru kesilir diye okuyorum genelde inşaAllah öyle oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…