• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Sonuç ne olursa olsun tabi doğurmak en güzeli ama bazı erken teşhis edilen hastalıkların çözümü olabiliyor. O yüzden yaptırmak en iyisi bence.. ben ilk çocuğumdada yaptırmıştım. Bundada yaptırmayı düşünüyorum.
yaptırmak en mantıklısı en azından tedavi yöntemleri için :)

Selam arkadaşlar, daha önce subat annelerinin diğer konu başlığında yazmıştım, bir süredir yazamadım.. Gecen hafta yavrunun kalp atışlarını duydum şükür, sanırım 7-8 hfta arası bir yerdeyiz.. Umarım hepimiz için güzel geçer bu süreç, ben çalıştığım ve midemi rahat bırakmadığı için bizim sıpa, biraz zorlanıyorum buara; ama bu zorluk çekilmeden o güzellik hissedilmiyor.. Allah hepimize hayırlısını versin.. Tekrar merhaba:)

ben de şuan 9 +2 günlük hamileyim.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.İlk hamileliğim daha tam anlayamadım ama bu bulantılar ve çıkarmalar beni çok zorluyor.Bir an önce geçsin istiyorum.Allah herkese sabır versin.

Kizlar bana bir care :( basim cok agriyor ama malum ilac icmiyorum bir yardim edin dun gecedrn beri kafamı kaldiramiyorum bas agrisindan

Kizlar bana bir care :KK43: basim cok agriyor ama malum ilac icmiyorum bir yardim edin dun gecedrn beri kafamı kaldiramiyorum bas agrisindan
Ağrı kesici olarak minoset alınıyo diye biliyorum ama sen kullanmadan önce doktora veya eczaneye bir sor ılık duşta alabilirsin şakaklarına buzla ovabilirsin Allahü Teala şifa versin canım çok geçmiş olsun

Ağrı kesici olarak minoset alınıyo diye biliyorum ama sen kullanmadan önce doktora veya eczaneye bir sor ılık duşta alabilirsin şakaklarına buzla ovabilirsin Allahü Teala şifa versin canım çok geçmiş olsun
Allah razi olsun cnm cok sagol su dediklerini yapayim ben

• Beğen
Reactions: wsw
Merhabalar herkese hayırlı baramlar aktif bir sekilde arkadaşlık yapalım doktorlarimizin bebeklerimizin dogum dusuncelerimizin nasıl olduğundan bahsede bahsede gecirelim hamilelgi bazilarimiz yalnız

"kiskiskis, post: 41815233, member: 646002"]Valla ben baya bi yaptım ondan mıdır bilmem bende lekelenme oldu sonra da küçük bi kan pihtisi simdi seyahat engelim var yatıyorum. Ve düşük tehtidi de[/QUOTE]
anladım pazartesi doktoruma danışacağım bakalım inşallah sıkıntı olmaz

yaa siz yolculuk yapabiliyor musunuz gebelikte
Canim bendede lekelenme oldugu icin seyahat yasak ama doktorum uc ay bitince bir saatlik ucak yolculuguna izin verdi. Sende bir sorun olmadiysa bile ilk uc ay yolculuk yapma bence canim ilk uc ay her gebelikte bi miktar risk olurmus cunku

Benim de aynen canim gunde 3 defa progestan kullaniyorum ben geçen hafta ogrendim hamile oldugumu. Doktor dusuk riski var defi ilaclarimi duzenli kullaniyorum ama bazen bndede kahverengi lekelenme oluyor .yrn doktora gidicem sorucam iyice . Bide soylemesi ayip hamile oldugumu ogrendigim gunden beri genital bolgemde inanilmaz kasinti var
Canim lekelenmen gectimi ne durumdasin ?

Back