• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Arkadaslarim merhaba. Her ne kadar subat annelerine takilsam da henuz kalp atislarini duymadim bebegimin.5.haftanin sonunda doktora gittim.karindan muayenede kese ve kesenin icindeki yolk kesesini gorduk.ama kalbi duymadik.ayrica kanama alanim varmis.kanamam olmadi.pregestoron igne yaptirdim haftalik. O gunden beri asiri kusma bulantim var.1 damla su 1 likma ekmek yiyemedim ta ki doktor zofran ic diyene kadar.3 gundur iciyorum.bir nebze iyiyim sukur.yemek yiyorum ama yine su icemiyorum.sadece m.suyu o da gunde 2 bardak .gun icinde karpuz kavun tuketebiliyorum.sizce idare eder mi .ayni durumda olan var mi
canım bn kalp atışlarını 6+3 de duydum aynen bana da kese altında kanaman var dedi 3 gün hastanede yattım progestan alıyorum sabah 100 akşam 200 mg ama alttan.. ayrıca pıhtılaşma olduğu için iğnem var evde kalkmadan yatıyorum hiç bir iş yapmıyorum... kanamanın tek çaresi istirahat meraklanma sen de öyle yap geçer inşaallah... ilk üç ay bebek annedekileri tüketir meraklanma ama yemeye de çalış çok geçmiş olsun :cry: geçecek inşaallah bebişlerimi alacağız kucağımıza....

Canlaaar merhabaaa. :) Haftalardır bebeği ve kalp atışını bekliyorduk bu haftaya kadar ne bebeği gördük ne kalp atışını duyduk. Bugün güzel haberlerimi mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizlerle. :) Bugün hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Dakikada 160. :) Ve sat'a da yetiştik. :) Tam tamına 9h1g. :) Önceki kontrollerimde 2 hafta geriden geliyorduk ama artık her şey normale döndüüü. :) :)

Canlaaar merhabaaa. :) Haftalardır bebeği ve kalp atışını bekliyorduk bu haftaya kadar ne bebeği gördük ne kalp atışını duyduk. Bugün güzel haberlerimi mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizlerle. :) Bugün hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Dakikada 160. :) Ve sat'a da yetiştik. :) Tam tamına 9h1g. :) Önceki kontrollerimde 2 hafta geriden geliyorduk ama artık her şey normale döndüüü. :) :)
Hadı gözun aydın canım su an için benımde ıkı hafta gerıden gelıo kesemızde yolk sac var hersey guzel sukur ve ıkı hafta sonra gel dedı ıkı dra gıdıyorum
Bakalım Rabbım saglıklı sıhhatlı evlat nasıp etsın cumlemıze

Arkadaslarim merhaba. Her ne kadar subat annelerine takilsam da henuz kalp atislarini duymadim bebegimin.5.haftanin sonunda doktora gittim.karindan muayenede kese ve kesenin icindeki yolk kesesini gorduk.ama kalbi duymadik.ayrica kanama alanim varmis.kanamam olmadi.pregestoron igne yaptirdim haftalik. O gunden beri asiri kusma bulantim var.1 damla su 1 likma ekmek yiyemedim ta ki doktor zofran ic diyene kadar.3 gundur iciyorum.bir nebze iyiyim sukur.yemek yiyorum ama yine su icemiyorum.sadece m.suyu o da gunde 2 bardak .gun icinde karpuz kavun tuketebiliyorum.sizce idare eder mi .ayni durumda olan var mi
Canım ilk aylar bebek annenin depolarından besleniyor şimdilik sıkıntı olmaz büyümeye başladığında inş. Senin bulantılarında biter herşeyi yiyebilirsin. Şimdilik takılma.. kalp atışı için ne zaman gideceksin? Birde ilk zamanlar minicik olduğu için ultrason aleti ile yakalamakta çok zor. Azıcık kıpırdasan kaçıveriyor goruntu. Belki gittiğin yerdeki alet çok iyi degildir. Uzulme iyi düşün inşallah duyarsın

Gözün aydın canım diğwr arkadaşlarda üzülmesinler 8.9. Haftada bile kalp atışını gören var. Karamsarlığa kapılmak yok :KK76::KK37:

Canım ilk aylar bebek annenin depolarından besleniyor şimdilik sıkıntı olmaz büyümeye başladığında inş. Senin bulantılarında biter herşeyi yiyebilirsin. Şimdilik takılma.. kalp atışı için ne zaman gideceksin? Birde ilk zamanlar minicik olduğu için ultrason aleti ile yakalamakta çok zor. Azıcık kıpırdasan kaçıveriyor goruntu. Belki gittiğin yerdeki alet çok iyi degildir. Uzulme iyi düşün inşallah duyarsın

Sagolasin arkadasim.insallah.bu bulanti ne kotu bir sey Rabbim kimseye vermesin. Bitsin diye surekli dua ediyorum. Ilac aliyorum ama biraz yememi saglasa da su icemiyorum.gunluk 4 yudum ancak.

Arefe gunu kalp atisi icin randevu aldim.karin ve mide agrim da var.

Sizde durumlar nasil. Kalbi ne zaman duydunuz. Kacinci bebek.

Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insallah arkadaslarim.

Cok sevindim arkadasim hayirli olsun.Rabbim cok guzel bir hamilelik ve saglikli hayirli bir kuzucuk nasip etsin insallah.

kızlar ben,m tsh değerim 0,1 çıktı doktor normal dedi ama kadın doğum doktorum başka doktorada göster dedi tsh düşüklüğü allah korusun zeka geriliği yapabiliyormuş bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bulantim yok ama basdonmesi had safhada :/ tabi buyu
kızlar ben,m tsh değerim 0,1 çıktı doktor normal dedi ama kadın doğum doktorum başka doktorada göster dedi tsh düşüklüğü allah korusun zeka geriliği yapabiliyormuş bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Cnm benimde 7.5 cikti cok yuksek dahiliyeye yonlendirdi doktorum normal olan 2 2.5 arasiymis . Bnce dahiliyeye git bi gorun ben surekli ilac kullaniyorum düşsun diye

Bulantim yok ama basdonmesi had safhada :/ tabi buyu

Cnm benimde 7.5 cikti cok yuksek dahiliyeye yonlendirdi doktorum normal olan 2 2.5 arasiymis . Bnce dahiliyeye git bi gorun ben surekli ilac kullaniyorum düşsun diye

dahiliyeye gittim bana dediki normal ama içim rahat etmedi başka doktorada gidicem ama bu duruma yaşayan varsa bilgi almak isterim

Sagolasin arkadasim.insallah.bu bulanti ne kotu bir sey Rabbim kimseye vermesin. Bitsin diye surekli dua ediyorum. Ilac aliyorum ama biraz yememi saglasa da su icemiyorum.gunluk 4 yudum ancak.

Arefe gunu kalp atisi icin randevu aldim.karin ve mide agrim da var.

Sizde durumlar nasil. Kalbi ne zaman duydunuz. Kacinci bebek.

Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insallah arkadaslarim.
canım bnm geçer inşaallah ben 6+3 de duydum fakat azdı yeni oluşuyormuş benimde diğer kontrolüm haftaya perşembe duyarsan haber ver bana da doğum tarihlerimiz aynı :KK200::nazar:

Benim sizlere sormak istediğim oruç arkadaşlar doktorum net bir şey söylemedi bulantı kusma vs yook çook şükür. 2 aylık bir gebeliğim var ne yapmalıyım . Doktorların bu konudaki genel görüşleri neler...?

ayın 15 de doktora gidicez inş. ilk bebğimde 7. haftada gitmiştim kalp atışını duymamışlardı. şimdi biraz beklemek istiyorum.10. haftaya girmiş olucaz hayırlısıyla ;) ilaç kullanmıyorum ceviz yemeye çalışıyorum buluntım izin verirse:)

Benim sizlere sormak istediğim oruç arkadaşlar doktorum net bir şey söylemedi bulantı kusma vs yook çook şükür. 2 aylık bir gebeliğim var ne yapmalıyım . Doktorların bu konudaki genel görüşleri neler...?
Doktorlarin cogu sivi kaybindan oturu tutmayin diyor..ben cesaret edemedim gunler cok uzun cok sicak.midem bos kalinca bulanmaya basliyor.dayanilir ama eziyet olur ..dinj olarak ruhsatimizda var hamile ve emziren anneler sonra tutabilir diye..

Back