inşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.Evt dogum gunleri ayni insAllah kucagimiza beraber alir bu gunleri gulerek yad ederiz
Canim coook teşekkür ederim dikkate alip cevapladigin icin dedigin gibi yapicam normal hayatta da cok pimpirikliyim hamile olunca hepten elim ayagima dolandi benim :)Canım merhaba...evet doktor tersleyebilir.bu tip konularda sanki işlerini öğretiyormuşuz gibi hissediyorlar.senin yerinde olsam bu ihtimali Göze alarak giderim.ancak direk testi istiyorum demem.önce gebelik hikayeni yani kanama vs gibi şeyler atlattığını hangi iğneyi ya da ilacı kullandığını anlat derim.elinde de test sonuçların ve reçetelerin olsun bunlara ait.bu yaklaşım doktora,ilgilenmesi için onu seçtiğini hissettirir.sonra testin gerekli olduğunu söylediğini söyle hatta "sizce de yaptırmalımıyım? "DiyebilirsinO zaten hikayeni bileceğinden yapılsa iyi olur deyip yönlendirir.
Bu tip doktorlar pimpirikli hastaları sevmiyor,ondan yardım istediğini hissettir ona...
Allah yardimciniz olsun cok uzulduminşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Canım çok üzüldüminşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Rabbim yardimcin olsun arkadasim ne diyecegimi bilemiyorum.Allah nasip edecekse birgun mutlaka olur .insAllah..inşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Canim ne diyecegimi bilemedim Rabbim sabir versin cok sukurki tüp bebek yöntemi ile bevek sahibi olacaksin vardir ekbet bi bildigi Rabbimininşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Umudunu yitirme hersey guzel olacak canimsağolun kızlar herşeyin hayırlısı şimdi tatile çıkıcam ve unutucam herşeyi eylül ekim gibide tüp bebek yaptırıcaz.
inşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Ben en son 25 haziranda gitmiştim 5+3 falan demisti doktor ve 1 ay sonra bana gel dedi..bu hafta pazartesi kalp atışları için ultrason gittim hafiften duyuldu ama ciliz daha çok küçük dedi doktor..bu yuzden de 1 ay sonra gidip tam kaç haftalık olduğumu hem de artık kalp atışlarını bangır bangır duyarız diyorum..
Kanamam yok rahim içinde de kanamam olmadığını söyledi doktor.. Ara ara mide bulantim oluyor..tuzlu bir şey yiyince geciyor..
Hayırlısı bakalim
satın neydı cnm o zamansaol canım inşallah..dün doktora gittim..kan tetş yaptı değer 34.77 çıktı gebelik var ama çok çok küçük dedi...
Hosgeldın cnmSelam kızlar, bende 8 haftalık hamıleyim çok şükür. 9 ay bekledik. Inşallah Şubat annesi oluyorum bende.
Benimde oğlum var 5 yaşında seninki kaç yaşındaBende ikinciye hamileyim oglumun bir kardesi olacak insallah
Allaj yardımcın olsun canım inş tekrar hamile kalırsın. Keseyi gorduğun halde nasık dış gebelik olmuşki onu anlamadım. İnş en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve kucagına alırsın canım.inşallah sizler kucağınıza alırsınız ama ben artık alamıcam.bu 4. kez oluyor ve herşey bitti.kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık.bugün taburcu oldum.rabbm sizlerin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım saglıkka kucagına alırsın inş.Selam kızlar, bende 8 haftalık hamıleyim çok şükür. 9 ay bekledik. Inşallah Şubat annesi oluyorum bende.
hosgeldin sefa geldin cnmmerhabalar ben de Allah kısmet ederse bir şubat annesi olacağım ki bundan 2 sene önce bir şubat annesi deneyimim var :) şuan 6 + 6 yım ..güzel oğluma şimdi kardeş geliyor hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi inşallah...
Hayirli olsun tahmini dogum tarihimiz aynikızlar bn de varım artık.ikinci cocuga hamileyim.22 şubat tahmini tarihim.hpimiz hayırlı olsun inşallah..
3 yasinda oglum ..kardesi dogdugunda 4 olacak insallahBenimde oğlum var 5 yaşında seninki kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?