• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

slm kızlar bayadır yazamıyorum hastanedeydim,
perşembe kontrole gittim çok ilgili uzman bir doktorum var,
6+3 dedi kalp atışlarını dinledik çok şükür fakat kese altında kanaman var dedi beni acil yatırdı...
kanama dışta gram kadar yok ama bu kanamayı durdurmazsak çocuğun gelişimini bir süre sonra durdurur dedi..
3 gün yattım serum progestan tedavisyle taburcu oldum çalıştığım için bir ay rapor yazdı hiç kalkmadan yatacaksın dedi bir tek tuvalete izin var inşaallah atlatacağız dedi... benim gibi durumu olan varsa paylaşmak istedim ayrıca bnde pıhtılaşma var ilk gebeliğimi bu sebepten dolayı kalbi durduğu için kaybetmiştim ama inşaallah bunda her şey güzel olacak pıhtılaşma iğnesine başladım clexane diye her gün vurulacam... diğer kontrolüm 15 gün sonra bana dua edin olur mu? hepimizin bebişlerini kucağına alacağımız günlerimiz olsun :anneadayı:
Cok gecmis olsun canim gecen hafta ayni seyi yasadim cok korktum bnde annemde yatiyorum suan atlatacagiz inşallah Allah saglik sihhat versin cumlemize

merhaba arkadaşlar mide bulantısını ne giderir acaba deneyen var mı beni rahatlatacak bişey bulamadım.daha doktora gitmedim heralde 9. haftada gidicez.inş. her şey yolundadır

malesef mart annesi olamıyorum ilk kan testim 34.77 çıkmıştı bugün yaptırdım 10 çıktı...

Arkadaslarim merhaba. Her ne kadar subat annelerine takilsam da henuz kalp atislarini duymadim bebegimin.5.haftanin sonunda doktora gittim.karindan muayenede kese ve kesenin icindeki yolk kesesini gorduk.ama kalbi duymadik.ayrica kanama alanim varmis.kanamam olmadi.pregestoron igne yaptirdim haftalik. O gunden beri asiri kusma bulantim var.1 damla su 1 likma ekmek yiyemedim ta ki doktor zofran ic diyene kadar.3 gundur iciyorum.bir nebze iyiyim sukur.yemek yiyorum ama yine su icemiyorum.sadece m.suyu o da gunde 2 bardak .gun icinde karpuz kavun tuketebiliyorum.sizce idare eder mi .ayni durumda olan var mi

Arkadaslarim merhaba. Her ne kadar subat annelerine takilsam da henuz kalp atislarini duymadim bebegimin.5.haftanin sonunda doktora gittim.karindan muayenede kese ve kesenin icindeki yolk kesesini gorduk.ama kalbi duymadik.ayrica kanama alanim varmis.kanamam olmadi.pregestoron igne yaptirdim haftalik. O gunden beri asiri kusma bulantim var.1 damla su 1 likma ekmek yiyemedim ta ki doktor zofran ic diyene kadar.3 gundur iciyorum.bir nebze iyiyim sukur.yemek yiyorum ama yine su icemiyorum.sadece m.suyu o da gunde 2 bardak .gun icinde karpuz kavun tuketebiliyorum.sizce idare eder mi .ayni durumda olan var mi

Herkesin bunyesi farkli bende sadece gaz var vr nadir bulanti oluyor. rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin 5 haftalikken bence duyulmamasi normal bende de kese gorunmustu. Bugunku kontrollerimde kalp atisini gorduk allaha hamd olsun canini skma iyi dusun. Hepimiz allaha emanetiZ.

ilk 2 ay bebeğin direk senden beslenmiyo diye biliyorum. bu yüzden çok sorun olmaz. ama yinede kendini zorla. senin sağlığında bebeğin sağlığı kadar önemli.

ben de geçen hafta cuma doktora gittim keseyi bile göremedik. herkesin aynı haftalarda göünmüyo diye için rahat 2 gün sonra yine gidicem. bakalım miniğimin kesesini görebilecekmiyiz

Herkesin bunyesi farkli bende sadece gaz var vr nadir bulanti oluyor. rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin 5 haftalikken bence duyulmamasi normal bende de kese gorunmustu. Bugunku kontrollerimde kalp atisini gorduk allaha hamd olsun canini skma iyi dusun. Hepimiz allaha emanetiZ.

Arkadasim masallah size. Darisi bize ayrica cok sanslisin iyiki bulantin kusman yok hayat duruyor. Oyle canim Rabbim korusun Ona emaneti

ilk 2 ay bebeğin direk senden beslenmiyo diye biliyorum. bu yüzden çok sorun olmaz. ama yinede kendini zorla. senin sağlığında bebeğin sağlığı kadar önemli.

ben de geçen hafta cuma doktora gittim keseyi bile göremedik. herkesin aynı haftalarda göünmüyo diye için rahat 2 gün sonra yine gidicem. bakalım miniğimin kesesini görebilecekmiyiz

Insallah gorursun ve kalbini de duyarsin canim.
Aslinda dogru bebek ilk 3 ay cok minik oluyor.aslinda bu 2.gebeligim.21 aylik kizim var onda da ayniydim..sureklu hastanede serumla beslendim ilk 3 ay.sonra 6.aya kadar evde de pek yiyiyip icemedim.kizim erken dogdu yine de saglikli elhamdulillah.bildigim yasadigim halde yine soruyorum iste
Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin insallah

Arkadasim masallah size. Darisi bize ayrica cok sanslisin iyiki bulantin kusman yok hayat duruyor. Oyle canim Rabbim korusun Ona emaneti

Canim taze nane ve limon kaynatip icmeyi denedinmi. Su ihtiyacinida hazir meyve suyu degilde kati meyve sikacagindan yapmayi icmeyi denesen belki iyi gelir. Allah yardmcin olsun canim ya.

Back